Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vostok Amfibie jsou klasika, nač hledat něco jiného a Meranom je sice aftermarket ale dá se brát jako limitka. Akorát doporučuji překliknout na rubly a pak taky zvážit, jestli už to s cenou LE nepřehání a nevzít základní model, za tu cenu jsou dva a ještě zbyde (na tah, ty základní jsou hrozné).

Velká výhoda je, že Meranom LE je vlastně best in class, člověk nelituje, že si mohl koupit lepší, protože lepší Amfibie prostě nejsou (VE jsou kolotoče a ne military tooly). Mají histori, příběh, unikátní řešení - máloco jiného v téhle ceně má duši a někoho zajímá.

Odesláno

Na leto dobry,na to tvy valeni na plazi- naprosto skvele :-).

Ne vazne,nenarocne hodinky slusneho jmena i vzezreni

Odesláno

Vostok Amfibie jsou klasika, nač hledat něco jiného a Meranom je sice aftermarket ale dá se brát jako limitka. Akorát doporučuji překliknout na rubly a pak taky zvážit, jestli už to s cenou LE nepřehání a nevzít základní model, za tu cenu jsou dva a ještě zbyde (na tah, ty základní jsou hrozné).

Velká výhoda je, že Meranom LE je vlastně best in class, člověk nelituje, že si mohl koupit lepší, protože lepší Amfibie prostě nejsou (VE jsou kolotoče a ne military tooly). Mají histori, příběh, unikátní řešení - máloco jiného v téhle ceně má duši a někoho zajímá.

Jestli jsem pochopil správně, tak SE jsou nerez ocel a základní chrom, to bych radši bral nerez, ne?

Odesláno

Jestli jsem pochopil správně, tak SE jsou nerez ocel a základní chrom, to bych radši bral nerez, ne?

Podla mna su nerez oboje. SE by mala byt lepsia kvalita.

Odesláno

Jak je to s tímhle, to fakt platí, nebo je to jen jejich obranný scifi

Accuracy -20 +60 sec/day

To je len taky bonmot, to neber vazne ;)

Odesláno

Jo jo, po důkladném prozkoumání potvrzuji, bohužel ty, které by stály za to jsou fuč

Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk

Ktore by sa ti pozdavali?

Odesláno

Podla mna su nerez oboje. SE by mala byt lepsia kvalita.

Základní modely mají chromovanou lunetu a příšerné řemínky/tahy.

SE má nerez lunetu, aftermarket řemínky/tahy a aftermarket ciferníky, Myslím, že má i zakázkové dýnko, ale to se liší jen popisky.

Tělo je vždy nerez, korunka také, vždyť to má voděodolnost 200m. Sklíčko je vždy akryl, jinak to ani nejde.

Jestli nějak vybírají/seřizují strojky, to netuším, hodinky dělaly po doručení -10sec/den, pak jsem je vzal k permanentním magnetům a dělaly +20, pak jsem je vzal k elektromagnetům a radší už to nesleduju ale když ráno nařídím, do večera dobrý. Podle slov hodináře, který Rusy opravdu důrazně nemusí, by to na  těch -10sec seřídil, jenže já je tak nějak střídavě magnetizuju a demagnetizuju, že to nemá cenu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...