Chronopetr Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Trošku jsem si hrál s mobilem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2021 Tak ještě dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elpetrzel Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 V 24. 11. 2021 v 14:24, Chronopetr napsal: Tak ještě dnes. Pecka! Já zkouším NATO straps s formálnějšími T019.430.16.031.01 a je to hodně na hraně, možná i za, ale tahle kombinace mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 Před hodinou, elpetrzel napsal: Pecka! Já zkouším NATO straps s formálnějšími T019.430.16.031.01 a je to hodně na hraně, možná i za, ale tahle kombinace mě baví. Ty jo ono naživo to může vypadat jinak, ale z obrázku bych řekl, že to vůbec není na hraně, ani za hranou. Naopak mi to připadá naprosto skvělá kombinace na volnočasové nošení. Do košile/saka si to tu kůži zaslouží, ale jinak bych to nosil takhle, paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sherkey Odesláno 8. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2021 Na večer...Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 V 8. 12. 2021 v 20:18, Sherkey napsal: Na večer... Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Toto mám už skoro 14 let a jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 12. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2021 Uvažuji o doplnění hodinek se světlým ciferníkem, které mi chybí, spíš tedy elegantní univerzály a za pro mě přijatelnou cenu. Včera jsem vybral a zkoušel tyhle Tissot Gentleman, docela se mi líbí: Slečna prodavačka ale po chvilce přispěchala s Longines conquest, že ty by vám taky mohly padnout: Na první dojem u mě zatím vedou Tissot, co se týče jak padnou a vypadají na ruce. Co si o tom myslíte? Jasně, Longines je .... atd. . Budu rád za vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Pokud posuzuješ podle sebe a podle sedí, líbí víc nebo míň, pak není co řešit. Kdyby byla by ruka páně otevřená, bral bych Longinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Díky za názor, ty Longiny jsou nepatrně větší a těžší (Tissot 40 mm - Longines 41 mm) a dělají na ruce dojem takové jakési robustnosti, což mě odrazuje. Jinak jsem tady pročetl pár postřehů o Tissot Powermatic a vcelku jsou hodnoceny poměrně dobře. Já to beru i jako takový návrat ke značce, jejichž hodinky jsem si prvně koupil v Prioru v Pardubicích asi v r. 1992 - Tissot seastar quartz na kůži asi za 2300,-, pak jsem měl z Prahy ještě tyhle někdy v r. 1993 (fotka z netu), stály myslím 2800,- : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Možná jsem to naspal blbě. Tím není co řešit jsem myslel, že jsi spíš na Tissotky, já bych šel spíš do Longinů. Ale nezkoušel jsem na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 28. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2021 Pořád ve skvělé kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Ještě dnes a pak šup do krabice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Staré, ale přesné a super pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 2. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2022 Tissot V8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romikus Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Kdysi koupeny zde na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Zrovna jsem je natáhl, tak taky přispěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Jedna kancelářská Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 Nový člen rodiny Můj úplně 1. Tissot diverTissot Seastar 1000 Powermatic 80 T120.407.11.041.03Novější model, aktualizovaná otočná luneta a tah. Luneta je teď rytá, tah je předělaný, a lepší zapínací mechanismus.Vypadá to, za slušný peníze hodně muziky.Jsem nadšenej Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2022 před 11 minutami, chief napsal: Nový člen rodiny Můj úplně 1. Tissot diver Tissot Seastar 1000 Powermatic 80 T120.407.11.041.03 Novější model, aktualizovaná otočná luneta a tah. Luneta je teď rytá, tah je předělaný, a lepší zapínací mechanismus. Vypadá to, za slušný peníze hodně muziky. Jsem nadšenej Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulace, to je fakt pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se