united Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Ale jo, celkem v pohodě, 18k co stojí u nás bych za ně sice nedal, ale chtěl jsem bicolor a kolečka a to splňují. Tah občas trochu zatahá, trochu vrzne, ale žádná trága. Nařidil jsem je včera a zatím jdou úplně přesně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Chč a chč Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Vcera jsem si na ne udelal novy remen a uz premyslim, ze by to chtelo dalsi (tenhle je moc tlusty na motylkovou sponu, kterou jsem vcera poridil) hodi se k nim spis kuze z varana nebo kureci nohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 18. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2022 Zkouším hadříky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ossi Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 V 17. 11. 2022 v 21:29, phweb napsal: Vcera jsem si na ne udelal novy remen a uz premyslim, ze by to chtelo dalsi (tenhle je moc tlusty na motylkovou sponu, kterou jsem vcera poridil) hodi se k nim spis kuze z varana nebo kureci nohy? Ty jo, tak tomu říkám hrátky s kůží! Já taky už mám vyrobených pár vlastních řemenů, ale je to hodně amatérsky a na hrubo, takže do ničeho jiného než hověziny jsem si zatím netroufl. Těším se na foto výsledků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Mne prace s kuzi uz par let zivi, byt se venuji spise jinym vyrobkum, takze to neni zadne tapani nebo zkouseni. Na remeny k hodinkam se chci trosku vic zamerit, protoze doted jsem je ponekud opomijel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 před 4 minutami, phweb napsal: Mne prace s kuzi uz par let zivi, byt se venuji spise jinym vyrobkum, takze to neni zadne tapani nebo zkouseni. Na remeny k hodinkam se chci trosku vic zamerit, protoze doted jsem je ponekud opomijel. Jó, no tak tím se to vysvětluje! Super, tak ať se daří! Budeme se těšit na prezentaci novinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Nejake heritazky na dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phweb Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Pekny kousek... Co to je zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 8. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2022 Mé oblíbené gentlemanky. Akorát mě mrzí ten “krásný” vryp mezi 10 a 11 hodinou…povedlo se mi ho tam zasadit po 3 dnech od koupení . Už jsem si na něj po 2 letech zvykl, ale přemýšlím, že až bude čas na výměnu baterie, nechám to vyleštit. Myslíte, že to půjde? Nemám s tím žádné zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 14. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2022 Tissot PRC100 Valjoux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Vánoční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ducenstvo78 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Vanoční dárek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Tak tos byl celý rok hodný, to je vidět.... Jinak pěkná klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jsou super. Kdybych neměl Orient Bambino small second, tak by mi tyto hooodně vrtaly hlavou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Seastar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se