Chronopetr Odesláno 7. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2023 Dnes jsem musel trochu seriózněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 13. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2023 Tak po 4 mesicich nenoseni jsem je zase oprasil Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Po servise experiment s natemSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 2 minutami, cuborg napsal: Po servise experiment s natem Sent from my iPhone using Tapatalk Ty jsou fantastický!! Vše na nich origo? Ale ten řemen mi k nim nějak nepasuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Origo tah je mi trochu těsný, tak jsem to hodil na hadr ať se mi neodkrví ruka jinak vše by mělo být origo, jen mi v onyxu dělali nový lumi a je nová ta malá ručička oranžová, takhle vypydaly předtím a takhle na tahuSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 před 10 minutami, cuborg napsal: Origo tah je mi trochu těsný, tak jsem to hodil na hadr ať se mi neodkrví ruka jinak vše by mělo být origo, jen mi v onyxu dělali nový lumi a je nová ta malá ručička oranžová, takhle vypydaly předtím a takhle na tahu Sent from my iPhone using Tapatalk Fantastický! Prokoukly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Mé oblíbené quartzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Dnes “bondovky” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 19. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 před 1 hodinou, cuborg napsal: Dnes “bondovky” No Ty mi dáváš! Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Diky diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Jedny upravený PRX a nekonečné čekání na STK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 5. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2023 1. PRX s AR a odebranou sekundovkou sem rad, ze se @roberthonzik nechal inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Jediný smartwatche, za který jsem byl ochotný vyměnit jabka… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 15. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2023 Opět jako leštěnky na koženém řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 (upraveno) Moje první Tissot. Moc to tu nefrčí, tak je žduchnu také sem... nejsem jediný kdo je na fóru má, ale tento kus nezůstane jen v hodinkovnici. Na běžné nošení mám RADO Cook, na motorku a jiné divočení G-SHOCK GW5610M a na formálnější příležitosti jsem chtěl tahat vintage kusy. Jenže já si vintage kusy na ruce neumím užít, pořád je hlídám, i když je mám na ruce k obleku, kde jim nic nehrozí. Potřeba mít něco formálnějšího a ideálně hranatého mě dovedla na stopu těchto hodinek.. JLR Reverso by byl ideál, možná i Cartier Santos v automatu... ale tam nejsem. Pak jsem pošilhával po starších modelech od Maurice Lacroix, až jsem se dohrabal k této "limitce" od Tissot. Uvedeno v kolekci Heritage v roce 1999, inspirovány historickým modelem, který jak jsem někde zaslechl byl vytvořen, či populární zejména v Lisabonu, v komunitě zdejších gentlemanů. Tento designový styl mě vyhovuje.... hranaté pouzdro, mimostředná ručka ve čtvercovém ohraničení. Žádné komplikace a zbytečné datum. Číselník jednoduchý a čistý, přitom přehledný v odstínu s lehkým nádechem do slonoviny, nebo champagne - není to čistá bílá. S jemnou strukturou uprostřed. Uvnitř manuální ETA-7001. Hodinky na propagačních fotkách působí malé, ale na ruce se rozhodně neztratí (mám 18cm lovečák). Plochy leštěné, jak bylo asi v dané době obvyklé, pouze horní plocha ukotvující články k řemenu je podélně broušená, díky čemuž nepůsobí vše až příliš přeleštěně. Hodinky jsou poměrně nízké, ale jejich fantastická pohodlnost při nošení je dána hlavně prohnutím pouzdra, které tak díky své výšce krásně sedí na ruce a hlavně uložením řemenu v článcích, které jsou pohyblivé. L-L rozměr a celková geometrie se tak přizpůsobuje ruce Tak jak jsem u RADO Cook Bronze našel své trvalky pro každodenní nošení, v G-SHOCK variantu pro extrémnější situace, tak tyto Tissoty si dovedu představit, že bych nahradil už jen za Reversa,,,, Dobová reklama z 1930: Katalog Tissot - 99/00 Upraveno 31. března 2023 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Moc pěkný! Hranaté hodinky se mi taky líbí, ale zatím jsem nenašel odvahu. Prozatím vždy padla při finálním výběru sázka na kulatou jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigeon Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Uz som ich 2x hodil na predaj, no potom ich vzdy stiahnem. Su to pekne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kat. g. Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Zdravím všechny nadšence a já dnes takto. Oranžové, voňavé Trasery jsem odložila a vzala si dnes tyto krásky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondron85 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Dnes Seastary na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se