Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

• po 5 týdnech...

Ahoj, 6.2. i 20.2. bych mohl a pokud vezmete dalšího nováčka na Prahu (ač jsem z Jihlavy) tak rád dorazim, jezdím do Prahy pracovně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak bych to směřoval na toho 6. února, pokud se Vás nezapíše víc na 20...

čt 6/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

- Bert

- Tikal

čt 20/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

Upraveno uživatelem Ronin13
Odkaz ke komentáři

Já bych dorazil toho 20.2. kdyby nakonec bylo více lidí…

čt 6/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

- Bert

- Tikal

čt 20/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

- Brozik

Odkaz ke komentáři

Ahoj @Ronin13 , díky, že jsi vykopl ven pražský sraz. Po dohodě s moderátory bych jej rád podpořil i annoncí skrze banner v záhlaví stránky. To ale udělám, až bude 1 termín, ideálně i místo. Prosím, jako svolávající, rozhodni.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Tikal napsal:

čt 6/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

- Bert

- Tikal

čt 20/2/2025

- Ronin13

- Kid_A

-Kupa54

- Brozik

-Tikal

Oba termíny se mi líbí.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Bert napsal:

Ahoj @Ronin13 , díky, že jsi vykopl ven pražský sraz. Po dohodě s moderátory bych jej rád podpořil i annoncí skrze banner v záhlaví stránky. To ale udělám, až bude 1 termín, ideálně i místo. Prosím, jako svolávající, rozhodni.

Ahoj, já bych to tedy na toho 6/2 

co se týče místa, tak naposledy jsme to dělali tak, že bylo zasláno přihlášeným místo skrze SZ. Což byla reakce i na nějaké incidenty z minula (ačkoliv se ukázalo, že to bylo vlastně nakonec nebyla krádež...). Mě tento systém příjde dobrý.

Odkaz ke komentáři

V 16. 1. 2025 v 9:16, Ronin13 napsal:

Ahoj, já bych to tedy na toho 6/2 

co se týče místa, tak naposledy jsme to dělali tak, že bylo zasláno přihlášeným místo skrze SZ. Což byla reakce i na nějaké incidenty z minula (ačkoliv se ukázalo, že to bylo vlastně nakonec nebyla krádež...). Mě tento systém příjde dobrý.

Jsem rád, že to minule nakonec dopadlo dobře. No, a nyní napíši, proč bych místo dal dopředu a veřejně. Při rozlehlosti Prahy je pro mnoho lidí naprosto kruciální záležitostí, jestli mají sraz "pod nosem", a nebo jestli pojedou hodinu. Myslím, že jako mezivarianta by bylo vhodné napsat například: širší centrum Prahy, na metru ... atd ... zvaž.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Bert napsal:

Jsem rád, že to minule nakonec dopadlo dobře. No, a nyní napíši, proč bych místo dal dopředu a veřejně. Při rozlehlosti Prahy je pro mnoho lidí naprosto kruciální záležitostí, jestli mají sraz "pod nosem", a nebo jestli pojedou hodinu. Myslím, že jako mezivarianta by bylo vhodné napsat například: širší centrum Prahy, na metru ... atd ... zvaž.

souhlasím, rozhodně to bude v centru a na metru. poslední srazy co jsem organizoval byly všechny na Praze 1. Mám nějakou představu kde by to mohlo být, ale zatím je zapsáno jen pár lidí, tak jsem ani nic nezkoušel rezervovat...

Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem zvažoval, zda sem psát. Svého času jsem pražské srazy organizoval pravidelně. I ten "s incidentem" kdy se nakonec nic nestalo. A myslím si, že cesta "tajných srazů" je prostě špatně. Výhodou je bezpečnost, OK, ale už víme, že zase o tolik nejde. Nevýhodou nemožnost rozhodnout se více méně na poslední chvíli, vybírat si i podle hospody kam se půjde (tam to mám rád to bude super) a určité tajnůstkářské elitářství, které leckomu nejde pod nos. Samozřejmě ty si organizátor, je to tvá akce a tvoje pravidla. Jen zvaž, zda to není na škodu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...