Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sraz byl perfektní. Dobrý pokec, krásné hodinky. I přítelkyni se tam moc líbilo. Nejvíc se jí tam ale líbil jeden tajemný gentleman...

Tajomný gentleman sa tvári blažene :D . Aký dobrý tabáčik asi bafkal? Tipujem aromatiku od Petersona.
Odesláno

Pánové tak to mě mrzí, příště už si to ujít nenechám. A předpokládám, že je to ten Gate kousek od florence? Tak to je oblíbená restaurace posádek British Airways :) A fotky jsou užasný, opravdu povedený.

Odesláno

Jo, minout se to prý nedá ...

? ale někteří mimopražští měli údajně problém s orientací po Praze, například jistý Fr. R. Č.

Ten vyrazil na sraz vybaven nejen hodinkami, ale navíc chtěl všem přítomným předvést, jak koza dojí krev! Podle všeho ale nikdy do Gate nedorazil?.

Kdybyste ho náhodou potkali, tak vypadal nějak

:

http://www.youtube.com/watch?v=-v9YI79l_gc

:D

Odesláno

Ten vyrazil na sraz vybaven nejen hodinkami, ale navíc chtěl všem přítomným předvést, jak koza dojí krev! Podle všeho ale nikdy do Gate nedorazil?.

Kdybyste ho náhodou potkali, tak vypadal nějak

:D

Dobrý výběr. :D
Odesláno

Ještě se vrátím k tomu pátečnímu srazu. Bylo to moc pěkný, za mně nejkrásnější hodinky, co jsem viděl byly Milgausy. Mám brouka v halvě a šetřím. A asi dlouho šetřit budu. Viděl jsem tam taky pár úžasných per. Kdyby se někdo některýho kousku chtěl zbavit, pošlete SZ. Líbil se mi jeden černo-stříbrný kousek, bohužel neznám nick pána, co tam s náma seděl a případně Kubův celuloid :)

Odesláno

Jo to bylo to hranatý perko. Móc hezký. Díky za název a typ, já se v tech perech nevyznám :)Ale líbily se mi tam i další...

organic: myslíš ten černo-stříbrný Waterman Exception Platinun Day-Night? :king:

• po měsíci...
Návštěvník Tada
Odesláno

No, jo. Taky bych zase zašel. Zkusíme tedy navrhnout termín?

Zkus navrhnout termín... :) A kdyby to bylo v pátek, nezlobil bych se. Myslím si, že minulí sraz s rekordní účastí ukázal, že až na pár jedinců je pátek naprosto vyhovující :)

Odesláno

Zkus navrhnout termín... :) A kdyby to bylo v pátek, nezlobil bych se. Myslím si, že minulí sraz s rekordní účastí ukázal, že až na pár jedinců je pátek naprosto vyhovující :)

To by měl svijanskymaz smůlu :)

Tak já můžu klidně tento čtvrtek...i pátek :) Ale možná by to bylo moc narychlo, ne?

Odesláno (upraveno)

To by měl svijanskymaz smůlu :)

Tak já můžu klidně tento čtvrtek...i pátek :) Ale možná by to bylo moc narychlo, ne?

Asi narychlo...:smile_anim: A co takto urobit skutocne stvrtok aj piatok?V piatok mega akcia v noblesnom podniku Gate a ako protivaha stvrtok v nejakom minipivovarku,alebo krcme s pivkami z malych pivovarov a spojime to aj z pivnou degustaciou... Ja viem,moc do toho kecam,ale pivo je moja prva laska...

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Asi narychlo...:smile_anim: A co takto urobit skutocne stvrtok aj piatok?V piatok mega akcia v noblesnom podniku Gate a ako protivaha stvrtok v nejakom minipivovarku,alebo krcme s pivkami z malych pivovarov a spojime to aj z pivnou degustaciou... Ja viem,moc do toho kecam,ale pivo je moja prva laska...

Dva srazy za dva dny bych asi nestihl, ale na jeden bych určitě přišel. Lepší bude asi pátek, minule se ukázalo, že může přijít víc lidí než ve čtvrtek. Tak co, regulérní návrh na sraz tento pátek?
Odesláno

Jo, regulérně to navrhni :)

Díky, Tado. Tak já se teda osmělím :D

Navrhuji tedy sraz na pátek 6.5. v Gatu, přidá se někdo? Co, Tado? Dobře jsem to napsal? :D

A rovnou tě tam píšu, když jsi to inicioval ;)

1. Chorche

2. Tada

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...