Matthew Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Odesláno 15. října 2011 tak já ještě na srazu nebyl, jsem taková naivní čistá duše, tak začnem novej seznam na příště ne ? já mám Blancpainy a chci se taky pochlubit!
robinson Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Tak díky všem zúčastněným za bezva posezení a popovídání, sraz se opět vydařil. Přikládám pár neumělých fotek. A už se těším na příští sraz. Já jsem ten "novej". Díky všem za přátelské přijetí. Sleduji vaši vyhrocenou diskuzi, které samozřejmě nemohu rozumět. Mohu pouze konstatovat, že to byl velmi příjemný večer a těším se na další sraz.
pavča Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Já jsem ten "novej". Díky všem za přátelské přijetí. Sleduji vaši vyhrocenou diskuzi, které samozřejmě nemohu rozumět. Mohu pouze konstatovat, že to byl velmi příjemný večer a těším se na další sraz. Jo tak vítej, nekaž si dojmy tím, co bylo a je snad už za námi, a příště to bude jistě ještě lepší.
Návštěvník Tada Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Já jsem ten "novej". Díky všem za přátelské přijetí. Sleduji vaši vyhrocenou diskuzi, které samozřejmě nemohu rozumět. Mohu pouze konstatovat, že to byl velmi příjemný večer a těším se na další sraz. Jsem rád, že jsi dle mého návodu zdárně dokončil registraci. Snad se Ti tu bude líbit. Těším se na další setkání na srazu!
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Neni o vikendu nejaky sraz lepsich lidi? Mozna bych se spokojil i s prostym lidem.... travim totiz vikend ve stovezate
XXXfazerXXX Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Neni o vikendu nejaky sraz lepsich lidi? Mozna bych se spokojil i s prostym lidem.... travim totiz vikend ve stovezate Čumim,že nejen v příspěvkách,ale už i v oblíbenosti mohutně dotahuješ Tadu........sebevědomí ti očividně taky neschází,když si dokážeš u příležitosti poznávacího zájezdu do Kotvy,svolat vlastní sraz.Nu což.Snad se někdo najde,kdo před tebou nezabouchne dveře.............hlavně neřikej do který knajpy se chystáš,nebot už slyšim chrastění padajících rolet,před příchodem hosta odhodlaného v hlavním městě utratit za jogur,šnuptychly a kolu stofku.
Murphy97 Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Neni o vikendu nejaky sraz lepsich lidi? Mozna bych se spokojil i s prostym lidem.... travim totiz vikend ve stovezate Čumim,že nejen v příspěvkách,ale už i v oblíbenosti mohutně dotahuješ Tadu........sebevědomí ti očividně taky neschází,když si dokážeš u příležitosti poznávacího zájezdu do Kotvy,svolat vlastní sraz.Nu což.Snad se někdo najde,kdo před tebou nezabouchne dveře.............hlavně neřikej do který knajpy se chystáš,nebot už slyšim chrastění padajících rolet,před příchodem hosta odhodlaného v hlavním městě utratit za jogur,šnuptychly a kolu stofku. Hosi, vy jste dvojka Se asi budu muset vydat do zapadnich Cech, brzy. Videt vas dva exoty pohromade musi bejt zazitek na celej zivot
Jay Doll Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak to já se přidám k Murphymu až pojede, vidět naživo Laurela a Hardyho bych moc chtěl
Návštěvník ?po Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 .............. vidět naživo Laurela a Hardyho bych moc chtěl tak se podívej občas do zrcadla * tři dny ? - ha ha
sect Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) * tři dny ? - ha ha Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem sect
lib Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 a helemese, Fazer uz se naucil, jak vypnout CAPS LOCK Čumim,že nejen v příspěvkách,ale už i v oblíbenosti mohutně dotahuješ Tadu........sebevědomí ti očividně taky neschází,když si dokážeš u příležitosti poznávacího zájezdu do Kotvy,svolat vlastní sraz.Nu což.Snad se někdo najde,kdo před tebou nezabouchne dveře.............hlavně neřikej do který knajpy se chystáš,nebot už slyšim chrastění padajících rolet,před příchodem hosta odhodlaného v hlavním městě utratit za jogur,šnuptychly a kolu stofku.
maama Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Neni o vikendu nejaky sraz lepsich lidi? Mozna bych se spokojil i s prostym lidem.... travim totiz vikend ve stovezate na lepší lidi se vysej. do podpaždí vem pandici a fazera a na pivo zajdem
Dantechno Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 (upraveno) Čumim,že nejen v příspěvkách,ale už i v oblíbenosti mohutně dotahuješ Tadu........sebevědomí ti očividně taky neschází,když si dokážeš u příležitosti poznávacího zájezdu do Kotvy,svolat vlastní sraz.Nu což.Snad se někdo najde,kdo před tebou nezabouchne dveře.............hlavně neřikej do který knajpy se chystáš,nebot už slyšim chrastění padajících rolet,před příchodem hosta odhodlaného v hlavním městě utratit za jogur,šnuptychly a kolu stofku. Hele manicko , ted jsem koukal na to prostreno - to nejsem ja , mam mnohem jemnejsi hlas... Nechapu jak sis me spletl s presitym blondynem. Zrejme ti z Fondu EU pro podporu mentalne slabsich zaplatili tu lobotomii o ktery si basnil.... Jsi jedinej clovek na svete , kterymu tenhle zakrok zvedne IQ. Konecne snad vydas souvislou vetu kterou pochopi i nekdo jinej nez ty ... ale na druhou stranu obdivuju , ze ses kvuli me pustil do psani tak dlouhych vet. Vim jaky to je pro tebe utrpeni, pocitac uz neni z nejrychlejsich a psani jednim prstem to nezachrani... Jen ti asi stara doma nadava zes ji sebral Pluto a nemuze koukat na VKVecka... Upraveno 9. listopadu 2011 uživatelem Dantechno
XXXfazerXXX Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 Tak to já se přidám k Murphymu až pojede, vidět naživo Laurela a Hardyho bych moc chtěl Ti dam Hardyho,ty prašskej povozníku.Metrouše z haupštatu sem do ted kousal do hlavy,ty dostaneš v tom mandžestrákovym sáčku vyjímku.Strčim ti prst do zadku a u toho voka ,který vyvalíš víc,ti voblíznu bulvu.
Jay Doll Odesláno 9. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2011 ...ti voblíznu bulvu. Je mi líto, ale jsem zadanej. Manželka by si to možná špatně vykládala, to olizování
bandicoot Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Srandičky jsou v poho, drobný popichování mezi členy je součástí fóra, ale kdyby mi někdo čet přes rameno tohle vlákno, tak se stydím kde že to jsem (a to nejsem žádná slečinka)...
long Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Já bych jel na ty západní čechy taky, KAMIL říkal, že to tam nemá chybu, ale jestli by jsem mohl poprosit bez toho prstu do zadku, to by se mymslím nelíbilo i když jsem to ještě nezkoušel. Ze západních Čech to jinak máte v sobotu blízko na Prahu 5 Stodůlky, u Sama a hlavně u Drsnejch kde neskutečně a levně vaří, je to tam levné a je to na metru. Mohu to tam bloknout kdyby byl zájem, tedy jako, že by jsme se popovídali o hodinkách, politice a holkách, taky snad popili dobré pivko, které je tady tankové a dali si výborná kolena a žebra nebo tataráček případně steak na 400 gr, který je tam cca ta 200 kč !!! Co vy na to ???
pavča Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Já bych jel na ty západní čechy taky, KAMIL říkal, že to tam nemá chybu, ale jestli by jsem mohl poprosit bez toho prstu do zadku, to by se mymslím nelíbilo i když jsem to ještě nezkoušel. Ze západních Čech to jinak máte v sobotu blízko na Prahu 5 Stodůlky, u Sama a hlavně u Drsnejch kde neskutečně a levně vaří, je to tam levné a je to na metru. Mohu to tam bloknout kdyby byl zájem, tedy jako, že by jsme se popovídali o hodinkách, politice a holkách, taky snad popili dobré pivko, které je tady tankové a dali si výborná kolena a žebra nebo tataráček případně steak na 400 gr, který je tam cca ta 200 kč !!! Co vy na to ??? No nezní to špatně!
long Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 No nezní to špatně! To jistě ne, ale dva jsou dost málo. PŘIDÁ SE NĚKDO ?
Churchill Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Kdyby patek ... Ale sobota je minus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se