Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

V Jaguske som nebol velmi dlho,ale pride mi dost urazlive tvrdit,ze tam chodi luza a do Gate nobl fajsmekri....Okrem toho povod tohoto zrazu prisiel ako mini zraz koli predaniu remienka od Zrna.

Ona snad ani ne přímo Jaguška, ale celá ta končina je taková ... (jak jen to napsat, abych zůstal politicky korektní) ... už pětatřicet let bydlím nedaleko.
Odesláno

No karlín neni o nic lepší co si budeme povídat :-D

nojo, já šel včera od Ptáka těma ulicema a teprv na Sokolovský, když jsem šel okolo Gate, jsem si oddych, tam už i lampy svítily tak nějak víc...

:D

Odesláno (upraveno)

Ked stratit penazenku,tak len pred Gate,tam ostane lezat naveky...Krasna a bezpecna lokalita,plna milych ludi :goof:

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Chronomag prostě není čtvrtá cenovka, tak to bylo a snad i bude.

Tak ja neviem,milionari sa nehlasia a chudoba chce zachlastat,bude ten zraz,alebo nie....

Návštěvník Tada
Odesláno

Ja uz myslel , ze jsi v brne. Tak to ja zase nepujdu no ....

To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat :D

Odesláno

To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat :D

Nebyl by lepší takový karavan-ten se dá pohodlně přemístit od fakulty k fakultě

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...