JHonza Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 V Jaguske som nebol velmi dlho,ale pride mi dost urazlive tvrdit,ze tam chodi luza a do Gate nobl fajsmekri....Okrem toho povod tohoto zrazu prisiel ako mini zraz koli predaniu remienka od Zrna. Ona snad ani ne přímo Jaguška, ale celá ta končina je taková ... (jak jen to napsat, abych zůstal politicky korektní) ... už pětatřicet let bydlím nedaleko.
zrno Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 No karlín neni o nic lepší co si budeme povídat :-D
bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 No karlín neni o nic lepší co si budeme povídat :-D nojo, já šel včera od Ptáka těma ulicema a teprv na Sokolovský, když jsem šel okolo Gate, jsem si oddych, tam už i lampy svítily tak nějak víc...
zrno Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 no já stál asi 15 minut na zastávce a čekal na tramvaj a taky nic extra to nebylo, ale to si jaksi v praze nevybereš ...
nickolas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 v Jagušce jsem postával na baru zrovna v pondělí ale 6.10. jsem v Maroku, takže nic...
svijanskymaz Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 (upraveno) Ked stratit penazenku,tak len pred Gate,tam ostane lezat naveky...Krasna a bezpecna lokalita,plna milych ludi Upraveno 21. září 2011 uživatelem svijanskymaz
bandicoot Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Chronomag prostě není čtvrtá cenovka, tak to bylo a snad i bude.
pavča Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Odesláno 21. září 2011 Já jedině Gate. Osvědčené věci neměním, tedy kromě hodinek Já bych také raději Gate, tak asi tentokrát vynechám.
svijanskymaz Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Chronomag prostě není čtvrtá cenovka, tak to bylo a snad i bude. Tak ja neviem,milionari sa nehlasia a chudoba chce zachlastat,bude ten zraz,alebo nie....
svijanskymaz Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 I chudoba by zachlastala, ... v Gate V Gate chces zachlastat?Vltavsku vodu????
Návštěvník Snow Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Docela bych se přijel podívat. Kdo se účastní ?
pavča Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Docela bych se přijel podívat. Kdo se účastní ? Pokud to bude v Gate, tak příjdu a rád Tě poznám osobně!
Návštěvník Tada Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Všichni by dorazili do GATE, tak udělejte seznam
Dantechno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Všichni by dorazili do GATE, tak udělejte seznam Ja uz myslel , ze jsi v brne. Tak to ja zase nepujdu no ....
Harry Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Ja uz myslel , ze jsi v brne. Tak to ja zase nepujdu no .... Taky jsem si říkal že bych se po dlouhé době zúčastnil...
Návštěvník Tada Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 Ja uz myslel , ze jsi v brne. Tak to ja zase nepujdu no .... To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat
Conrad Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Odesláno 27. září 2011 To že píšu aby si udělali seznam, neznamená že dorazím... Skutečně to nemám v plánu, páč si teď zařizuju bydlení v Brně a na lítání do Práglu není čas... Takže můžete být všichni v klidu a vylézt z nor a doupat Nebyl by lepší takový karavan-ten se dá pohodlně přemístit od fakulty k fakultě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se