Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Díky moc všem za velmi příjemně strávený večer, bylo to fajn. Potvrdil jsem si dojem, že členové Chronomagu jsou příjemní a zábavní lidé. Takže nezbývá než říct: tento sraz Chronomagiků je mrtev - ať žije ten příští! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo to skvělé pánové, podnik včetně obsluhy a piva vynikající, speciálně ty nízko zavěšené lampy umožňovaly posvítit si pořádně na ty naše miláčky. :)

Já jsem platil poslední a nestačil jsem se divit. Zbylo na mě poslední "jedno" pivo. Takže buďto si obsluha načmárala málo čárek nebo někomu dlužím pár piv. Tak to se mi ještě nikdy nestalo. :wacko: :D

Upraveno uživatelem typograf
Odkaz ke komentáři

a co ty Laco... už tě začaly strašit ve snách? :thumbsup_anim:

No ve snu mě sice nestrašily,ale ten tvuj nemravně krásný kufřík mě donutil vylézt z postele pustit PC a mrknout se ještě  po půlnoci na Ebay a Aukro co kdyby.....Jezevčík kterého jsem tím vzbudil se na mě koukal jako na vola. :smile_anim:

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Bylo to fajn, prima pokec, prima jidlo - ze me chlapi donutite jist syrovy maso bych fakt neveril, "par" peknejch hodinek - proste pohoda, jeste prihodim neco malo fotek, a tem od kterych jsem si neco odnesl - hciq, tolja, jakubisko dekuju ;)

A jak sis na syrovem mase nakonec pochutnaval :thumbsup_anim:

Jinak se pripojuji k ostanim co psali ze bylo vsechno moc faj.

Upraveno uživatelem roon
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Vím, že jsem včera na srazu někomu slíbil poslat katalog hodinářského nářadí, náhradních dílů a příslušenství od firmy Olympia, ale bohužel už nevím komu. Ať mi ten, kdo má zájem pošle sz, protože sem ten katalog neumím pověsit. Připomínám jen, že vyfocený otvírák "krab" není ještě v katalogu, a stojí 150Kč bez DPH.

post-953-1204906784.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...