Morvagor Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Ja bych se, prosim, take nesmele prisle podivat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Ja bych se, prosim, take nesmele prisle podivat.... Jen směle do toho..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 omlouvám se, po celém dni stěhování už se mi nějak nikam nechce, a nejvíc mě mrzí ta pěkná cedulka - ale třeba mi ji někdo schová.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Díky pánové, bylo to krásné !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 (upraveno) Díky všem přítomným stejně postiženým, bylo to prima Upraveno 6. března 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Bylo to fajn, prima pokec, prima jidlo - ze me chlapi donutite jist syrovy maso bych fakt neveril, "par" peknejch hodinek - proste pohoda, jeste prihodim neco malo fotek, a tem od kterych jsem si neco odnesl - hciq, tolja, jakubisko dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Tak a par rychlocvaku z mista, komentare netreba, jen bych vyzdvihnul Jindru s nejvetsi sponou co jsem kdy videl na Dievasech a Ladu s obrovskejma potapkama - ty byly masakrozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2008 Díky moc všem za velmi příjemně strávený večer, bylo to fajn. Potvrdil jsem si dojem, že členové Chronomagu jsou příjemní a zábavní lidé. Takže nezbývá než říct: tento sraz Chronomagiků je mrtev - ať žije ten příští! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Zdravím účastníky včerejší akce a připojuji se k chvále celého večera. Zvláště oceňuji výběr podniku. Moc příjemné prostředí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Díky všem přítomným stejně postiženým, bylo to prima a co ty Laco... už tě začaly strašit ve snách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 No to bych se po... z práce jsem bohužel odešel až po 21h což si nejsem jist zdali bych někoho z vás ještě zastihl. Holt příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Díky všem zúčastněným za prima večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Bylo to skvělé pánové, podnik včetně obsluhy a piva vynikající, speciálně ty nízko zavěšené lampy umožňovaly posvítit si pořádně na ty naše miláčky. Já jsem platil poslední a nestačil jsem se divit. Zbylo na mě poslední "jedno" pivo. Takže buďto si obsluha načmárala málo čárek nebo někomu dlužím pár piv. Tak to se mi ještě nikdy nestalo. Upraveno 7. března 2008 uživatelem typograf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Díky za skvělý večer, škoda, že jsem musel odejít brzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) a co ty Laco... už tě začaly strašit ve snách? No ve snu mě sice nestrašily,ale ten tvuj nemravně krásný kufřík mě donutil vylézt z postele pustit PC a mrknout se ještě po půlnoci na Ebay a Aukro co kdyby.....Jezevčík kterého jsem tím vzbudil se na mě koukal jako na vola. Upraveno 7. března 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Panove, ja take velmi dekuji, za prijemny pokec vsem, Onionovi za vyber podniku, bylo to tam super, a dobrej syr a Pavlovi K za kseft Tak zas nekdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Tez se pripojuji s podekovanim za paradni zabavu vsem zucastnenym a diky organizatorovi za vyber podniku a dobre pamlsky A tady jsou moji uloveni chronomagori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 (upraveno) Bylo to fajn, prima pokec, prima jidlo - ze me chlapi donutite jist syrovy maso bych fakt neveril, "par" peknejch hodinek - proste pohoda, jeste prihodim neco malo fotek, a tem od kterych jsem si neco odnesl - hciq, tolja, jakubisko dekuju A jak sis na syrovem mase nakonec pochutnaval Jinak se pripojuji k ostanim co psali ze bylo vsechno moc faj. Upraveno 7. března 2008 uživatelem roon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Taktéž díky. Za podnik, pokec, atmosféru, prostě za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2008 Vím, že jsem včera na srazu někomu slíbil poslat katalog hodinářského nářadí, náhradních dílů a příslušenství od firmy Olympia, ale bohužel už nevím komu. Ať mi ten, kdo má zájem pošle sz, protože sem ten katalog neumím pověsit. Připomínám jen, že vyfocený otvírák "krab" není ještě v katalogu, a stojí 150Kč bez DPH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se