N4M Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 možná by to chtělo něco většího, Jaguška asi nepojme takový masy A co U Rozvařilů - je to kousek od Metra Florenc - směrem k centru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michali Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 www.beograd.cz Vodičkova ulice v centru Plzeň za 27 kaček rovnou z tanku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) Beograd by byl fajn, |Jagušku neznám, kupodivu to je snad jediná hospoda kde jsem v životě nebyl, proto tam bude asi jednou pamětní deska viz - Tři muži ve člunu. Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Vim, ze nebude bran zretel na jedince ale rovnou annoncuji nepritomnost v CR ve terminu 2-17.12. Pokud to bude po tomto datu, tak jsem pro jakoukoliv spatnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) CHlapi nedovolil by jsem si vam radit,ale co by jste říkali ''JAGUŠCE'' Vicemene to splnuje vse co chce vetsina z vas: jde to tam zarezervovat Chromag tam jiz mel tri vyjezdni zasedani je to neprilis drahe,spise levnejsi a presto hezke a utulne je to primo vedle stanice metra Palmovka vyborne pivecko a dobre vari zdarec LONG Lidi, Jaguška je hrůza ... Tam přes ten kouř z cigaret na sebe ani nikdo neuvidí, natož na hodinky ... Byl jsem tam jednou a doufam, že naposled, i když ta hospoda má tradici ... Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 už jsem tu jednou annoncoval tohle : http://www.wingsclub.cz/index_cz.html .... mrkněte na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) už jsem tu jednou annoncoval tohle : http://www.wingsclub.cz/index_cz.html .... mrkněte na to To vypadá stylově !!! Hlasuji pro ! Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem RaGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 To vypadá na hodně slušnou záležitost ... Ten klubík má můj hlas už jen ze zvědavosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 26. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Opravdu, to by stalo za risk! A treba by se slo domluvit s majitelem, kdo prijde s leteckymi hodinkami na pracce, dostane pivko zdarma Kazdopadne jsem pro, obetovat nejakou tu petku na jidle mi tady nebude vadit. Dostupnost take vyborna - 11tka tramvaj mi stavi primo pred domem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 (upraveno) Hlavne uz reknete kdy a kde, na demokracii neni cas. jo a urcite byla povinnost na zapesti nejake ty pilotky!!! Bylo by to znacne stylove,mozna by jsme se dostali i do rubriky (byli u nas) hahahahahaha LONGines (Lindberg) Upraveno 26. listopadu 2007 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 už jsem tu jednou annoncoval tohle : http://www.wingsclub.cz/index_cz.html .... mrkněte na to Jsem pro. Kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 den je asi jedno ... kolik bude lidí ? ..... salonek je oddělený a je pro cca 10-12 lidí jinak se bude muset sedět u dvou a více stolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Ypo, ale asi by to chtělo zamluvit rovnou celý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Hlavne uz reknete kdy a kde, na demokracii neni cas. jo a urcite byla povinnost na zapesti nejake ty pilotky!!! Bylo by to znacne stylove,mozna by jsme se dostali i do rubriky (byli u nas) hahahahahaha LONGines (Lindberg)Stylový by to bylo, leč bych se asi pak nemoh zúčastnit, pač pilotky nevlastnim a asi ani nikdy vlastnit nebudu, pač mě neberou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Ypo, ale asi by to chtělo zamluvit rovnou celý jasně a pak tam budu sedět sám jako minule - Kamil chrápal - Safi workoval ( pak teda přišel ) - a Viktor byl jediný statečný ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 rorda, já ti na ten večer jedny půjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Já dondu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 rorda, já ti na ten večer jedny půjčím Jo, díky za nabídku, koukam, že někoho berou až moc, že jich má doma nepočítaně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 to YPO Je to pomerne jednoduche, misto mame, cas urcis dnes a kdo bude chtit prijit to napise do konce tohoto tydne sem. Hlasim se ted zavazne jako prvni ( klidne mi s sebou muzete vzit nejake vanocni darecky) LONG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Pokud to půjde, také dorazím. A na ruku přeleštím Lemanie MVS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se