Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Zkusil bych ty Drsné. Ručím za to nebojte.

Jo a jestli neumíš metro, neboj my Ti s tím pomůžeme.

To: Chorche

No tam já se právě budu válet  týden po Drsnejch. Už se tam také vidím pod slunečníkem

Jo prosím dopisujte se tam klucí ať to mohu objednat.

Long

Jagman

SakalMarty

Pokud by to bylo spíš někde blíž centra. Stodůlky mám úplně z ruky. Nebránim se ani změně Gateu. ale spíš něco blíž v centru nebo na trase C :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele co jako s Lukama ? uvidíš tu kuchyni a tu Plzničku.

Long

Jagman

SakalMarty

Straspol

Kuncak7

Taky bych se nezávazně přidal ( Luka sice trochu z ruky, ale proč ne? ). V září nemůžu- dovolená.

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři

Ne nedopadne, neboj. Budou tam všichni zapsaní a když tam nebude Manťák bude tam druhý velký Primkař z Řep. :-) Uvidíme jak se pochlapí.

Pojď opijeme mě ?

A dopadne to jako posledně? Když jsem tam seděl sám a teprve na tel. dotaz Mirkovi jsem se dozvěděl, že akce byla na poslední chvíli pro nízkou účast zrušena?  :D

Odkaz ke komentáři

Chlapí dnes navečer to jdu zamluvit tak kdo přijdete prosím napište se na seznam.

Díkes

No, já byl po té malinké bouřce dva dny bez elektriky. Včera jsme měli minisraz s Mischou a Manťasem tak nevím jestli dneska dostanu vycházky. Dorazil bych s malinkým zpožděním max. na pivko bez alkáče. Ale mrknu se za Váma. Poznávací znamení jako vždycky- stůl s hromadou hodinek...?

Odkaz ke komentáři

No to doufám, že někdo něco přinese ?

No, já byl po té malinké bouřce dva dny bez elektriky. Včera jsme měli minisraz s Mischou a Manťasem tak nevím jestli dneska dostanu vycházky. Dorazil bych s malinkým zpožděním max. na pivko bez alkáče. Ale mrknu se za Váma. Poznávací znamení jako vždycky- stůl s hromadou hodinek...?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...