Chorche Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Míro, zní to dobře, ale příští týden se válím na pláži a popíjím vychlazenýho Mythose, takže já taky až v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 No Prsíčka na medu vypadaj dobře tak pokud mohu tak bych dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishi Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Pokud by to bylo spíš někde blíž centra. Stodůlky mám úplně z ruky. Nebránim se ani změně Gateu. ale spíš něco blíž v centru nebo na trase C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Zkusil bych ty Drsné. Ručím za to nebojte.Jo a jestli neumíš metro, neboj my Ti s tím pomůžeme.To: Chorche No tam já se právě budu válet týden po Drsnejch. Už se tam také vidím pod slunečníkem Jo prosím dopisujte se tam klucí ať to mohu objednat. LongJagmanSakalMartyPokud by to bylo spíš někde blíž centra. Stodůlky mám úplně z ruky. Nebránim se ani změně Gateu. ale spíš něco blíž v centru nebo na trase C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Láká mně poznat Vás, pánové osobně. Smím se přidat, i když mi na ruce netikají Rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Taky bych se nezávazně přidal ( Luka sice trochu z ruky, ale proč ne? ). V září nemůžu- dovolená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Ty to máš přes kopec tak šup šup.Láká mně poznat Vás, pánové osobně. Smím se přidat, i když mi na ruce netikají Rolády? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 (upraveno) Hele co jako s Lukama ? uvidíš tu kuchyni a tu Plzničku. LongJagmanSakalMartyStraspolKuncak7 Taky bych se nezávazně přidal ( Luka sice trochu z ruky, ale proč ne? ). V září nemůžu- dovolená. Upraveno 1. srpna 2013 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Hmmmm 7.8. mám sice narozeniny, ale jsem zcela bezpečně mimo Prahu. Taky raději až v září. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Tak jak, to je jako všechno ? Vím, že jsou dovolené, ale to nemáte nikdo chuť na Plzeň a gáblík při hodinkách ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Ja jsem v It, taky jsem pro oresun terminu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Jsem si jist, ze terminy (minimalne poslední rok, kdy to sleduji) voli nekdo, kdo ma pristup k memu kalendari. Spletl se pouze v lednu, jinak je to spolehlive ve dny, kdy nemuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 A dopadne to jako posledně? Když jsem tam seděl sám a teprve na tel. dotaz Mirkovi jsem se dozvěděl, že akce byla na poslední chvíli pro nízkou účast zrušena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Ne nedopadne, neboj. Budou tam všichni zapsaní a když tam nebude Manťák bude tam druhý velký Primkař z Řep. :-) Uvidíme jak se pochlapí.Pojď opijeme mě ?A dopadne to jako posledně? Když jsem tam seděl sám a teprve na tel. dotaz Mirkovi jsem se dozvěděl, že akce byla na poslední chvíli pro nízkou účast zrušena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Jak jsem psal v SZ, jsem v Kalabrii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2013 Já to na 99,5% nedávám - zrovna ve středu se stěhujeme z jedné lokace na druhou a obávám se, že skončíme mezi desátou a půlnocí. I když zázraky se dějí, ale nevěřím tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 Chlapí dnes navečer to jdu zamluvit tak kdo přijdete prosím napište se na seznam. Díkes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Chlapí dnes navečer to jdu zamluvit tak kdo přijdete prosím napište se na seznam. DíkesNo, já byl po té malinké bouřce dva dny bez elektriky. Včera jsme měli minisraz s Mischou a Manťasem tak nevím jestli dneska dostanu vycházky. Dorazil bych s malinkým zpožděním max. na pivko bez alkáče. Ale mrknu se za Váma. Poznávací znamení jako vždycky- stůl s hromadou hodinek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 No to doufám, že někdo něco přinese ?No, já byl po té malinké bouřce dva dny bez elektriky. Včera jsme měli minisraz s Mischou a Manťasem tak nevím jestli dneska dostanu vycházky. Dorazil bych s malinkým zpožděním max. na pivko bez alkáče. Ale mrknu se za Váma. Poznávací znamení jako vždycky- stůl s hromadou hodinek...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 V 7 na 99% jedno procento proripadne nehody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se