Jakubisko Odesláno 6. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Jen doufám,že to nebude v Zátiší, to by jsme tam při placení asi nechali všechny naše cibule Hele celkem jsi se trefil. Restaurace se jmenuje Na Zavisti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Díky za sraz, a Kamilovi za knížku...bylo to fajn. Pro příště by místa srazů mohly rotovat podle městských částí. Pha 6 byla, příští bude Pha 4, a další kandidáti se určitě brzo přihlásí sami. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Bylo to prima, diky Conradovi za ukazku Orisu, Kamilovi za remen a ostatnim za prima pokec, tesim se na priste, misto uz se nejak doladi, pokud to bude v Praze tak nemam problem se nekam dostat, na metru netrvam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Tise jsem zavidel z nocni. Tak snad priste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Mně se to líbilo, i když se většinou společenskejm akcím snažím vyhejbat. Možná by stálo za úvahu uspořádání podobný akce v nějakým salónku, aby byl klid. Přímo za mnou furt kušoval ňákej buldoček, kterýmu přišlo strašně nespravedlivý, že si páníčkové žerou a on ne... Největší šok: líbily se mi junghansovský digitálky. Největší průser: z toho blbýho počasí mě celej večer bolela hlava. Zaplaťpámbu tam aspoň dělali slušný kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 Škoda, přeškoda, že mě dnes zcela pohltila práce, ta milenka běsná, ze kteréž jsem se právě v tento okamžik navrátil vždyť víme, že ona nesnáší absence či nám dobře známé fluktuace protože jinak, a to mně věřte, bych svůj vůz na Petřiny obrátil. Příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 ... to nebyl buldocek, ale Staffordshire Bullterier - Jenny ze Smiricke zahrady...! Tak dobře - ale kušoval jako buldoček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 to jo ... a to jsem ji stal na krku, aby nervala jak papousek... bulici to pouzivaji casto misto stekani... Tuším, že jsi i něco fotil viď ? Tak sem pak něco hoď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 tak jo, jeste nebyl ani cas stahnout fotky z fotaku, ale hodim rad... mam nove "starobyly" Seika 5 - jsou sladky... To jo, je to klasika, ale jak jsem viděl tvoji tlapu, tak je za chvíli přenecháš ženě a pořídíš něco většího ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 (upraveno) poridim pritulka mi dneska zabavila Seika SNN107... potvora... Já ty svojí koupil hned ze začátku na Aukru dvoje qvartzky a tak je spokojená a na moje nekouká ! Zato syn dostal hned do kolébky Vintage Omegy z 44 roku ve zlatě. Uvidíme, jak bude pokračovat ! Upraveno 8. května 2008 uživatelem RaGe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Já mám Guffyho ze Smiřické zahrady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 Já mám Guffyho ze Smiřické zahrady Taky kušuje? A taky ti ho zabavuje přítulka? To je jak u Cimrmanů, kruci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 brekeke a jiné kňourání je na denním pořádku. Jinak je to klasickej bojovej pes, menších čoklů si nevšímá, větších také ne a když prší nebo je moc horko tak ho nemůžu dostat ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2008 já u něj jakékoliv projevy agresivity už od štěněte potlačoval, atkže se pere když už nemůže být jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 9. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2008 mám, to je mi jasné. Je to asi tím, že to je můj 6 pes kterého jsem cvičil a tentokrát se to povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Dobrý, dobrý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Ešte by sa hodili mena,lebo poznam akurat Kamila a Spiderera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Kibi: moc pekne fotecky, diky za ne! Ešte by sa hodili mena,lebo poznam akurat Kamila a Spiderera ja jsem ten s brylemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 (upraveno) Ten, co se tam tak blbě kření, jsem já ... Upraveno 11. května 2008 uživatelem rorda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 11. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2008 Takych je tam viac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se