Hugo14 Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 Odhlašuji se. Bohužel. Místní zástupce Boeingu odchází pryč a jako na potvoru vyhlásil rozlučku na ten samý den... KalifX rorda tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu Jakubisko boo-beek + Viki nightingale M916 mischa yed69 Vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2008 jen ujisteni - 25.6.? Ano. Streda, hodinek na ruce treba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2008 streda 25.6. hm hm hm, mozna naky nakouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2008 Od kolika to bude? Ja jsem zapomnel ze musim jeste na trenink Zastavim se tak okolo osmicky+ pocitam, doufam, ze tam jeste nekdo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Od kolika to bude? Ja jsem zapomnel ze musim jeste na trenink Zastavim se tak okolo osmicky+ pocitam, doufam, ze tam jeste nekdo bude Je to od 18 hodin. Na trenink se vykasli, budes posilovat zvedanim pullitru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 21. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2008 Prinese nekdo Poljoty Aviator II nebo Strela? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Aviatory můžu vzít, ale ta váha.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Omlouvám se, nedorazím. Je mi to docela líto, sestava vypadá slušně. Následující den má totiž manželka promoci, tudíž jsem jí slíbil, že s ní v úterý a středu večer ještě objedu a dozařizuji vše potřebné. KalifX rorda tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu Jakubisko boo-beek + Viki M916 mischa yed69 Vaba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2008 Omlouvám se, nedorazím. Je mi to docela líto, sestava vypadá slušně. Následující den má totiž manželka promoci, tudíž jsem jí slíbil, že s ní v úterý a středu večer ještě objedu a dozařizuji vše potřebné. KalifX rorda ... ? ... tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu Jakubisko boo-beek + Viki M916 mischa yed69 VabaJá zatim nemůžu potvrdit svoji účast na 100%, trochu se mi to zaonačilo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 bohužel, i já musím oznámit, že s velkou pravděpodobností se do Prahy nedostanu, za chvíli odjíždím mimo Liberec a čas návratu je zatím velká neznámá KalifX rorda ... ? ... tolja Conrad RaGe kibi + Oloušek farářskej spiderer - snad to taky zvladnu Jakubisko boo-beek + Viki mischa yed69 Vaba Jirka M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 No tak chlapi To se dela tohleto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Je takovej pařák, že se asi seknu na dvě tři pivka...snad tam někdo bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Je takovej pařák, že se asi seknu na dvě tři pivka...snad tam někdo bude SUPR Ja tam dorazim po osmicce, tak ne ze uz budes lezet pod stolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 To mi nedělejte, toto. Dneska jsem se měl věnovat rodině. Tak zatím nezávazně, možná, asi, tak bych přišel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimmer Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Aviatory můžu vzít, ale ta váha.... Tak ja to dnes bohuzel nedavam:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Dobry to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 25. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2008 Jo, senzace. Prim žluťásky, Oris Big crown a zlatý Elginy , to byly moje orgasmy......jo a taky to pečený koleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 (upraveno) Byla to pohoda -jediná chybička-jako znameni kvalit přítomných členů bych podotkl,že jsme dokázali vypít do dna hospodu / nealko pivo došlo již ve 20.00/ Upraveno 26. června 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Doprdele... ja na to zapomnel Nejsem ja uplne blbej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Na příští sraz také snad dorazím, do tohoto mi vlezla neodkladná aukce leteckých Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se