Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

boo-beek dostava cerny puntik pro priste...

Vsem, co o me meli strach - domu jsem dojel v poradku, jen cestou jsem potkal nekolik prevracenych stromu, spadanych vetvi a par obci bez elektrickeho proudu (verili byste, ze jsem se bal, kdyz jsem temi "mrtvymi" vesnicemi projizdel? :) ). Sraz se vydaril. Jak psal Conrad, stihli jsme vypit celou hospodu :D Co se tyka obsluhy, pan byl az neobvykle pomaly. Za to se omlouvam, nebyva to zde pravidlem. Zrejme se chtel vic venovat fotbalu...

A jake jsem si odnesl zazitky? Se Simonem jsme se shodli, ze proste MUSIME mit Rolexy. Spiderer se tezce zamiloval do mych Brajtli a Mischa svoje pecene koleno opravdu snedl, ale nastesti se neprihlasil o dalsi, tak jsme z toho venku :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já pasu po námořním chronometru !! Jak to říkal mischa - s řetízkem, spirálkou, kluzným/kyvným uložením ...... :D Díky za prima večer.

Jo - jestli todle čte gas - shodli sme se u piva, že vínu už rozumíme tak akurát, abychom se pustili do tý limitovaný serie :D

Odkaz ke komentáři

Jo, jo ... opět zábavné setkání. Obsluha byla ze začátku trošku nejistá, ale pak se to vylepšilo. :) Tradičně spousta hezkejch hodinek a pohled do útrob vintage Heuerů (Mischa) byl pro mě fakt zážitek. Všem zúčastněným díky za velmi příjemný večer.

Odkaz ke komentáři

jakubisko, já vím, to koleno jsem sežral. Věděl jsem už doředu, že ho sežeru, jsem přeci dobře trénovanej. /Pro ostatní- slíbil, že když ho sním, tak mi druhý zaplatí/ Já jsem byl ale grand, hned jsem věděl, že mám kolena dvě, ale stačí vědět, že na něj mám nárok, ne, že ho musím nutně mít- stejně bych to druhý už nedal. A objektivně vzato, kus tvrdý kůže jsem nesnědl.... Ale jinak to byla senzace. Kdybys dal ty svoje zlatý Elginy za sežrání druhýho kolena, tak bych do toho šel. A jak se znám, vyhrál bych.

tecko, vís toho dost, abys zbytečně neutrácel, tedy by neměl být problém sehnat bez rizika a chyb takové kousky, které si přeješ mít. Hlavní zásada, nepospíchat. Horší kusy nebrat jen proto, abys nějaký typ měl. Radši počkat, až bude ten v super stavu, apak už tedy nekoukat nalevo napravo a jít do toho tvrdě. Občas je to sice dražší, ale pak už nemáš žádnou starost, kde sehnat lepší kus. Jsi kliďák, tak to určitě zvládneš. Dva parádní kousky za rok stačí, za deset let máš vše, co za to stojí.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...