Jakubisko Odesláno 26. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 boo-beek dostava cerny puntik pro priste... Vsem, co o me meli strach - domu jsem dojel v poradku, jen cestou jsem potkal nekolik prevracenych stromu, spadanych vetvi a par obci bez elektrickeho proudu (verili byste, ze jsem se bal, kdyz jsem temi "mrtvymi" vesnicemi projizdel? ). Sraz se vydaril. Jak psal Conrad, stihli jsme vypit celou hospodu Co se tyka obsluhy, pan byl az neobvykle pomaly. Za to se omlouvam, nebyva to zde pravidlem. Zrejme se chtel vic venovat fotbalu... A jake jsem si odnesl zazitky? Se Simonem jsme se shodli, ze proste MUSIME mit Rolexy. Spiderer se tezce zamiloval do mych Brajtli a Mischa svoje pecene koleno opravdu snedl, ale nastesti se neprihlasil o dalsi, tak jsme z toho venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 A já pasu po námořním chronometru !! Jak to říkal mischa - s řetízkem, spirálkou, kluzným/kyvným uložením ...... Díky za prima večer. Jo - jestli todle čte gas - shodli sme se u piva, že vínu už rozumíme tak akurát, abychom se pustili do tý limitovaný serie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Conrad - no to ze se vypilo nealko se me pred devatou celkem dotklo, tak jsem musel do sebe ladovat Pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 (upraveno) a jeste obrazova dokumentace z prvni cca hodiny... Sraz 25.6.2008 Hezké fotky, čím fotíš? Upraveno 26. června 2008 uživatelem Kyle Case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 ... tak bylo to PRIMa - hlavne diky mischovi jsem videl par zajimavych primek, osahal si spartaky a poslintal jsem mu ty Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 (upraveno) sakra, musel jsem odejit prilis brzo... ... zes odesel drive ty - budiz, ale ze jsi s sebou odvedl i Olouska ti nezapomeneme edit: nakonec jsem se "musel" divat cely vecer na Tolju s Cigim, no uznejte Upraveno 26. června 2008 uživatelem docent_tecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 Jo, jo ... opět zábavné setkání. Obsluha byla ze začátku trošku nejistá, ale pak se to vylepšilo. Tradičně spousta hezkejch hodinek a pohled do útrob vintage Heuerů (Mischa) byl pro mě fakt zážitek. Všem zúčastněným díky za velmi příjemný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 ..po hodinkach tam byla nejhezci... Az po hodinkach jo? Jen pockej ta ti da co proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 26. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2008 A jejej, zrovna jednou nejsem a taková jízda ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 27. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2008 jakubisko, já vím, to koleno jsem sežral. Věděl jsem už doředu, že ho sežeru, jsem přeci dobře trénovanej. /Pro ostatní- slíbil, že když ho sním, tak mi druhý zaplatí/ Já jsem byl ale grand, hned jsem věděl, že mám kolena dvě, ale stačí vědět, že na něj mám nárok, ne, že ho musím nutně mít- stejně bych to druhý už nedal. A objektivně vzato, kus tvrdý kůže jsem nesnědl.... Ale jinak to byla senzace. Kdybys dal ty svoje zlatý Elginy za sežrání druhýho kolena, tak bych do toho šel. A jak se znám, vyhrál bych. tecko, vís toho dost, abys zbytečně neutrácel, tedy by neměl být problém sehnat bez rizika a chyb takové kousky, které si přeješ mít. Hlavní zásada, nepospíchat. Horší kusy nebrat jen proto, abys nějaký typ měl. Radši počkat, až bude ten v super stavu, apak už tedy nekoukat nalevo napravo a jít do toho tvrdě. Občas je to sice dražší, ale pak už nemáš žádnou starost, kde sehnat lepší kus. Jsi kliďák, tak to určitě zvládneš. Dva parádní kousky za rok stačí, za deset let máš vše, co za to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 V jiném vlákně padl podnět ke konání dalšího srazu. Navrhuji opět Karlín a restauraci Gate (dobrá dosttupnost Metro, Tram, auto)... co vy na to. Nových hodinek je požehnaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 zjistím kdy je volno s dostatečným předstihem. Dny v týdnu navrhuji úterý, nebo středu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 úterý 5.8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 prosim o tyden pozdeji - my mame celozavodku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Já bych dal klidne ted ve ctvrtek 10.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Takový "rychlosraz"? A kdo by přišel? Podle ohlasu bych zkusil bloknout stoly ... zatím bez blokace stolů se prám kdo by přišel ve čtvrtek od 18 hodin do Karlínské restaurace Gate? Upraveno 7. července 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 já na skok - mrk na Diplomat a Aristo 55mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 Já - prinesu Diplomatky, Traser a Laco flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 ted jsem zmaten - bavime se o srpnu (filipes 5/8) nebo o cervenci (frantik 10/7)? ja mel na mysli srpen.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 (upraveno) Zkoušíme zjistit kdo by přišel na "rychlosraz" tento čtvrtek Pokud nás nebude alespoň 10 tak to asi cenu nemá ... Onion Frantík Filipes Upraveno 7. července 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se