georg Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Hej, YPO, ty nečteš příspěvky! Hoď okem na poslední příspěvek na 2. stránce - please! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 No letců v baru asi bude víc, ale v salonku pro 12 to třeba zvládnem Nebo při nejhorším neodejdem s ostudou Mimochodem máš je na tahu nebo kůži? Na tahu a zřejmě i na kůži, protože tenhle vohoz do tý doby asi neseženu. I když Armstrongova přilba a návlek už v Čechách je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RaGe Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Hej, YPO, ty nečteš příspěvky! Hoď okem na poslední příspěvek na 2. stránce - please! A ty si přečti 6 příspěvek na straně 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 A ty si přečti 6 příspěvek na straně 3 Díkes, už jsem to napravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanz21 Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Na tahu a zřejmě i na kůži, protože tenhle vohoz do tý doby asi neseženu. I když Armstrongova přilba a návlek už v Čechách je. By v tom byl čert, abychom ten skvělý kokteilový kostýmek na ebay nenašli No já jenom, že by jeden mohl vzít na kůži a druhej na tahu, já rád oboje, takže je mi to fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Mno, tak jsem se nahlasil, snad se vejdu. Jestli ne, tak to ma Ypo spocitany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 By v tom byl čert, abychom ten skvělý kokteilový kostýmek na ebay nenašli No já jenom, že by jeden mohl vzít na kůži a druhej na tahu, já rád oboje, takže je mi to fuk Tak já je mám na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Tez rad prijdu. Poslal jsem tu SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 já bych dorazil kolem 19hod, snad se ještě nějak vmáčknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Takže sumář - pokud jsem na někoho zapomněl tak to napište 1 georg 2 rage 3 tolja 4 rorda 5 jakubisko 6 hanz 21 7 havran 8 long 9 boo-beek 10 skeleton 11 filipes 12 jf 13 n4m koukám, že se asi půjde jinam - 13 lidí se tam nenasouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 tak zase 13 kousků by Jaguška pojmula, myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 ¨14 prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Já tam budu radši sedět od božího rána. Aby na mě vyšlo místo. Hm, to si s vámi ale už asi moc nepokecám. Ale zase mě určitě poznáte, protože budu ten co leží pod tím rezervovaným stolem a blábolí neco o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 možná by se to dalo vyřešit sezením mimo salonek u dvou stolů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 možná by se to dalo vyřešit sezením mimo salonek u dvou stolů JJ, tahle "putika" je dle fotek a předhozeného infa moc rád bych se tam mrknul - tak místo neměnit - jen zabrat jiné stoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Takže předávám organizační žezlo někomu jinému ...... do salonku se nevejdeme a restaurace je 11.12 plná ....... rezervaci salonku jsem zrušil Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 A je vymalováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 27. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Zkousim se dovolat k Havranovi, ale maji obsazeno... je to v centru, pivo a ceny slusne. Jen zde neni salonek, zkusim se ale zeptat, zda bude misto pod padakem http://gurman.centrum.cz/tipy/kam-na-pivo/...phtml?id=320493 Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) A co tady? http://www.nadaleji.cz/index.php (Praha 6, Petriny) ... uz jsme tu nejake seance meli a myslim, ze ke spokojenosti vsech. Klidne tam zavolam. Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Tak to je škoda, že tam maj plno, já už se tam celkem těšil ... Fakt bysme se do toho salónku nesmrskli?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se