Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
No letců v baru asi bude víc, ale v salonku pro 12 to třeba zvládnem :thumbsup_anim: Nebo při nejhorším neodejdem s ostudou :wheelchair: Mimochodem máš je na tahu nebo kůži?

Na tahu a zřejmě i na kůži, protože tenhle vohoz do tý doby asi neseženu. :)

I když Armstrongova přilba a návlek už v Čechách je.

post-831-1196111074.jpg

Návštěvník RaGe
Odesláno
Hej, YPO, ty nečteš příspěvky! Hoď okem na poslední příspěvek na 2. stránce - please!

A ty si přečti 6 příspěvek na straně 3 :thumbsup_anim:

Odesláno
Na tahu a zřejmě i na kůži, protože tenhle vohoz do tý doby asi neseženu. :)

I když Armstrongova přilba a návlek už v Čechách je.

By v tom byl čert, abychom ten skvělý kokteilový kostýmek na ebay nenašli :gunsmilie: No já jenom, že by jeden mohl vzít na kůži a druhej na tahu, já rád oboje, takže je mi to fuk ;)

Odesláno
By v tom byl čert, abychom ten skvělý kokteilový kostýmek na ebay nenašli :gunsmilie: No já jenom, že by jeden mohl vzít na kůži a druhej na tahu, já rád oboje, takže je mi to fuk ;)

Tak já je mám na tahu.

Návštěvník YPO
Odesláno

Takže sumář - pokud jsem na někoho zapomněl tak to napište

1 georg

2 rage

3 tolja

4 rorda

5 jakubisko

6 hanz 21

7 havran

8 long

9 boo-beek

10 skeleton

11 filipes

12 jf

13 n4m

koukám, že se asi půjde jinam - 13 lidí se tam nenasouká

Odesláno

Já tam budu radši sedět od božího rána. Aby na mě vyšlo místo. :) Hm, to si s vámi ale už asi moc nepokecám. Ale zase mě určitě poznáte, protože budu ten co leží pod tím rezervovaným stolem a blábolí neco o hodinkách. :)

Odesláno
možná by se to dalo vyřešit sezením mimo salonek u dvou stolů

JJ, tahle "putika" je dle fotek a předhozeného infa moc :speak_cool: rád bych se tam mrknul - tak místo neměnit - jen zabrat jiné stoly.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Takže předávám organizační žezlo někomu jinému ...... do salonku se nevejdeme a restaurace je 11.12 plná ....... rezervaci salonku jsem zrušil

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Tak to je škoda, že tam maj plno, já už se tam celkem těšil ... :( Fakt bysme se do toho salónku nesmrskli?!?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...