Kupa54 Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Přijdu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Jestli berete i relativní nováčky, tak bych také dorazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Paráda, tak já to hoši zas tradičně naplánuju Termíny, zapište se, kde bude nejvíc zapsaných... čt 23/1/2025 - Ronin13 čt 6/2/2025 - Ronin13 čt 20/2/2025 - Ronin13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 (upraveno) Termíny, zapište se, kde bude nejvíc zapsaných... čt 23/1/2025 - Ronin13 - SadClown čt 6/2/2025 - Ronin13 - SadClown čt 20/2/2025 - Ronin13 Upraveno 12. prosince 2024 uživatelem SadClown Vypadl mi poslední řádek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Ahoj, 6.2. i 20.2. bych mohl a pokud vezmete dalšího nováčka na Prahu (ač jsem z Jihlavy) tak rád dorazim, jezdím do Prahy pracovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Zatím se Vás moc nenapsalo, myslím, že by to chtělo aspoň tak 10 lidí v termínu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Borci, ja prindu: čt 23/1/2025 - Ronin13 čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 5 minutami, Kid_A napsal: Borci, ja prindu: čt 23/1/2025 - Ronin13 čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna čt 23/1/2025 - Ronin13 čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna (upraveno) tak bych to směřoval na toho 6. února, pokud se Vás nezapíše víc na 20... čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 Upraveno 15. ledna uživatelem Ronin13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brozik Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Já bych dorazil toho 20.2. kdyby nakonec bylo více lidí… čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Ahoj @Ronin13 , díky, že jsi vykopl ven pražský sraz. Po dohodě s moderátory bych jej rád podpořil i annoncí skrze banner v záhlaví stránky. To ale udělám, až bude 1 termín, ideálně i místo. Prosím, jako svolávající, rozhodni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 6 minutami, Tikal napsal: čt 6/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Bert - Tikal čt 20/2/2025 - Ronin13 - Kid_A -Kupa54 - Brozik -Tikal Oba termíny se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Tak se tam dopiš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 1 hodinou, Bert napsal: Ahoj @Ronin13 , díky, že jsi vykopl ven pražský sraz. Po dohodě s moderátory bych jej rád podpořil i annoncí skrze banner v záhlaví stránky. To ale udělám, až bude 1 termín, ideálně i místo. Prosím, jako svolávající, rozhodni. Ahoj, já bych to tedy na toho 6/2 co se týče místa, tak naposledy jsme to dělali tak, že bylo zasláno přihlášeným místo skrze SZ. Což byla reakce i na nějaké incidenty z minula (ačkoliv se ukázalo, že to bylo vlastně nakonec nebyla krádež...). Mě tento systém příjde dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 16. 1. 2025 v 9:16, Ronin13 napsal: Ahoj, já bych to tedy na toho 6/2 co se týče místa, tak naposledy jsme to dělali tak, že bylo zasláno přihlášeným místo skrze SZ. Což byla reakce i na nějaké incidenty z minula (ačkoliv se ukázalo, že to bylo vlastně nakonec nebyla krádež...). Mě tento systém příjde dobrý. Jsem rád, že to minule nakonec dopadlo dobře. No, a nyní napíši, proč bych místo dal dopředu a veřejně. Při rozlehlosti Prahy je pro mnoho lidí naprosto kruciální záležitostí, jestli mají sraz "pod nosem", a nebo jestli pojedou hodinu. Myslím, že jako mezivarianta by bylo vhodné napsat například: širší centrum Prahy, na metru ... atd ... zvaž. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Před hodinou, Bert napsal: Jsem rád, že to minule nakonec dopadlo dobře. No, a nyní napíši, proč bych místo dal dopředu a veřejně. Při rozlehlosti Prahy je pro mnoho lidí naprosto kruciální záležitostí, jestli mají sraz "pod nosem", a nebo jestli pojedou hodinu. Myslím, že jako mezivarianta by bylo vhodné napsat například: širší centrum Prahy, na metru ... atd ... zvaž. souhlasím, rozhodně to bude v centru a na metru. poslední srazy co jsem organizoval byly všechny na Praze 1. Mám nějakou představu kde by to mohlo být, ale zatím je zapsáno jen pár lidí, tak jsem ani nic nezkoušel rezervovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Super. Díky za organizaci srazu. Prosím, tuto IMHO důležitou informaci dávej do záhlaví. Doufám, že mi to vyjde a těším se na viděnou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Dlouho jsem zvažoval, zda sem psát. Svého času jsem pražské srazy organizoval pravidelně. I ten "s incidentem" kdy se nakonec nic nestalo. A myslím si, že cesta "tajných srazů" je prostě špatně. Výhodou je bezpečnost, OK, ale už víme, že zase o tolik nejde. Nevýhodou nemožnost rozhodnout se více méně na poslední chvíli, vybírat si i podle hospody kam se půjde (tam to mám rád to bude super) a určité tajnůstkářské elitářství, které leckomu nejde pod nos. Samozřejmě ty si organizátor, je to tvá akce a tvoje pravidla. Jen zvaž, zda to není na škodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se