shorty.boy Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 urcite prijdu taky..... i kdyz jsem tu novy, rad vas vsechny poznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Já se, s dovolením, také hlásím, budu-li v daném termínu v Praze, tak se rád zúčastním, abych poznal zkušené chronomagňáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 uz tu byla pizzerka Amfora - Bryksova ulice, kolem Kuttelwascherova, kpt. Stránského... klidne to tam domluvim... kdyz prijdes, mam pro tebe darek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Nejlépe aby to byl pátek v sudém týdnu... třeba už bydu mít v březnu zrenovovaný ty Dionis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2009 Pánové, stačí říct a Gate zamluvím.... skvělé jídlo, dobré pití zaručeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Největší píč piv (egal jestli Staropramen, Hoegarden, Granát nebo Stella) ode mě dostane nedávno doručený katalog Omega 2008 ;-) Upraveno 26. února 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Největší píč piv (egal jestli Staropramen, Hoegarden, Granát nebo Stella) ode mě dostane nedávno doručený katalog Omega 2008 ;-) a ja mu dam jeste katalog OP navrch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 a ja mu dam jeste katalog OP navrch A já mu dám katalog UN pro rusky mluvící klientelu k tomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 neslo by to zmenit na kofolu...? to by muselo byt, *****************, treba z Karlina. a to bych ti pak snad ty hodinky i koupil klidne ti ten OP katalog necham Důvod editace je,doufám,jasný????Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 (upraveno) jasně, abstinenty mám stejně rád jako alkoholiky, proto jsem tam dal Stellu; kofolu přidáme do seznamu disciplín edit: 911, nejdřív jsem si řikal, že ti o 180st. poskočilo p , ale super - myslím, že favorit v této disciplíně je jasný edit2: jsem politicky nekorektní hovado, už mlčim... Upraveno 26. února 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Ja asi teda taky prijdu, termin napovi v kolik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Ja asi teda taky prijdu, termin napovi v kolik Kvůli soutěži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 (upraveno) ... Upraveno 27. února 2009 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Kvůli soutěži? Jaky? Par dni jsem tu nebyl a teprv se vzpamatovavam, je tu toho nejak hodne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2009 Jaky? Par dni jsem tu nebyl a teprv se vzpamatovavam, je tu toho nejak hodne.. Stačí přečíst pár příspěvků zpátky... nějaká soutěž v pití piva nejspíš , o katalog. Ale myslím si že z toho nic nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2009 mno gdyž jinak nedáte a slibujete kvalitní jídlo a pití, tak tedy taky dorazim... čekám definitivní místo konání a termín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rdk Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 spousta krasnejch hodinek, poradnej kus masa a lahvinka dobryho cervenyho... hmmm, mno taxe už těšim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Jeste nez bude tenhle velky sraz, nechtel by nekdo tuhle stredu ad-hoc na chvili posedet? Budu v Praze na dvoudenni akci a vecer nemam do ceho pichnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Budu v Praze na dvoudenni akci a vecer nemam do ceho pichnout Co třeba tady? Upraveno 1. března 2009 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Jeste nez bude tenhle velky sraz, nechtel by nekdo tuhle stredu ad-hoc na chvili posedet? Budu v Praze na dvoudenni akci a vecer nemam do ceho pichnout Při nejhorším zkus Perlovku /Ty Brajtle pro sichr ale nech doma/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se