Onisan Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 to jakubisko: holky v praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 (upraveno) Co třeba tady? A vis, ze jsem cekal, kdo s tim prijde? Jako zalozni plan je to dobre... Ale preci bych radeji neco vic inteligentnejsiho edit: koukam, ze mate pekne zmapovany teren... Upraveno 1. března 2009 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Magori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2009 Co třeba tady? Kruci chtěl bych kupovat hodinky v jejich kurzu CZK /Euro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Kamile, kurva, cos to tam dal za debilní stránky, vypadá to, že existujou holky jen s dvojkama a čtyřkama.... Kamile, kurva, cos to tam dal za debilní stránky, vypadá to, že existujou holky jen s dvojkama a čtyřkama.... Jakubisko, možná bych večer měl čas někam v centru zajít, nejlíp na víno, budu mít čas od 19 hod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 Kamile, kurva, cos to tam dal za debilní stránky, vypadá to, že existujou holky jen s dvojkama a čtyřkama.... Jakubisko, možná bych večer měl čas někam v centru zajít, nejlíp na víno, budu mít čas od 19 hod OK, budu jen rad. Vino uz jsem nemel ani nepamatuju. Vytahnu aspon Brajtle s novym pstrosem a Tudory s novym krokodylkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2009 OK, budu jen rad. Vino uz jsem nemel ani nepamatuju. Vytahnu aspon Brajtle s novym pstrosem a Tudory s novym krokodylkem Nechceš se rozloučit s Tudorama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Nechceš se rozloučit s Tudorama? Prijde na to, za jakych podminek. Zatim me se mi jeste neokoukaly a ten remen je jeste pozvedl. Ale muzeme se o tom pobavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 3. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Kubo, zítra skončím v práci v 18.30 a budu v blízkosti M Staroměstská. Tam bysme se taky mohli třeba v 18.45 sejít. Jak jsi na tom? Kdyby něco, tak 777 20 25 61 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2009 Kubo, zítra skončím v práci v 18.30 a budu v blízkosti M Staroměstská. Tam bysme se taky mohli třeba v 18.45 sejít. Jak jsi na tom? Skvele. Budu se pohybovat na zelenem metru, takze vyhovuje Tve cislo mam z minula, moje bys mel take nekde mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Neprida se jeste nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Hele, konec března se kvapem blíží, kdy teda vlítnem do gate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Hele, konec března se kvapem blíží, kdy teda vlítnem do gate? No snad po Baslu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 No já do té doby budu mít asi už 4 mechanické hodiny Konečně tam nebude sedět jen trapně s Chrono II, které jsem beztak 90% srazu neviděl, protže šly neustále z ruky do ruky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Konečně tam nebude sedět jen trapně s Chrono II, které jsem beztak 90% srazu neviděl, protže šly neustále z ruky do ruky :D Proc trapne? Drtiva vetsina populace si muze o takovych hodinkach muze jen zdat. Navic tyhle ´harty jsou moc povedene... Na sraz uz se tesim, kez by to bylo aspon tak dobre, jako kdyz jsem byl sam s mishou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Proc trapne? Drtiva vetsina populace si muze o takovych hodinkach muze jen zdat. Navic tyhle ´harty jsou moc povedene... Na sraz uz se tesim, kez by to bylo aspon tak dobre, jako kdyz jsem byl sam s mishou Ale to jsem si dělal srandu, zrovna mischa seděl vedle mě a vytáhl z tašky asi 50hodinek Jedny jsem od něj koupil, každou chvíli je čekám zpět z renovace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2009 Ty ses tam nemohl cítit trapně s hodinkama, páč tam byla jedna osoba bez hodinek Ale už jsem to napravil ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 ja asi uz nebudu mit kufrik na zbrane s hodinkama... budu mit tuhle krasu! Tak to budem asi dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 dobre delas... nemuzu se toho pouzdra nabazit... ještě že nemám toliká hodinek, nemusím pořizovat další věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 (upraveno) zatim...? NE, neříkej to!! :D jedině možná za pár let Vulcain, ty mě zaujaly... jinak NIC Upraveno 10. března 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se