Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Kamile, kurva, cos to tam dal za debilní stránky, vypadá to, že existujou holky jen s dvojkama a čtyřkama....

Kamile, kurva, cos to tam dal za debilní stránky, vypadá to, že existujou holky jen s dvojkama a čtyřkama....

Jakubisko, možná bych večer měl čas někam v centru zajít, nejlíp na víno, budu mít čas od 19 hod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakubisko, možná bych večer měl čas někam v centru zajít, nejlíp na víno, budu mít čas od 19 hod

OK, budu jen rad. Vino uz jsem nemel ani nepamatuju. Vytahnu aspon Brajtle s novym pstrosem a Tudory s novym krokodylkem :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

No já do té doby budu mít asi už 4 mechanické hodiny :D Konečně tam nebude sedět jen trapně s Chrono II, které jsem beztak 90% srazu neviděl, protže šly neustále z ruky do ruky :D :D

Odkaz ke komentáři

Konečně tam nebude sedět jen trapně s Chrono II, které jsem beztak 90% srazu neviděl, protže šly neustále z ruky do ruky :D :D

Proc trapne? Drtiva vetsina populace si muze o takovych hodinkach muze jen zdat. Navic tyhle ´harty jsou moc povedene...

Na sraz uz se tesim, kez by to bylo aspon tak dobre, jako kdyz jsem byl sam s mishou ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Proc trapne? Drtiva vetsina populace si muze o takovych hodinkach muze jen zdat. Navic tyhle ´harty jsou moc povedene...

Na sraz uz se tesim, kez by to bylo aspon tak dobre, jako kdyz jsem byl sam s mishou ;)

Ale to jsem si dělal srandu, zrovna mischa seděl vedle mě a vytáhl z tašky asi 50hodinek :D Jedny jsem od něj koupil, každou chvíli je čekám zpět z renovace...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...