Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  havran napsal:
Hans21: to tě v tom nemůžu si nechat. I když jsem si řikal Prahu 5 a Prahu 6 nénénénéné.... :)

Jo jo, je to malinko více z ruky, takže jsem měl taky dilema. Je fajn, že se přidáváš ;)

Odesláno
  New X-Bob napsal:
nealkostaropramenu se neboj, posledně na chronobesídce jsem si jich tam dal asi 6 :whistling:

Díky za uklidnění, jen abych nebyl po šesti nealko pod stolem i s dobrou náladu :guitar:

Odesláno (upraveno)

Poslal jsem SZ. jen pro upresneni a pro ty z Vas kteri jste minule u Jagusky ztratili chut.

To nealko pivo jsem tam take bohuzel pil a bylo ukrutne hnusne :thumbsdown_anim: stejne jako je vzdy a vsude. LONG

Upraveno uživatelem long
Odesláno (upraveno)

Koukám, že 30% osazenstva dělají účastníci poslední burzičky U Jagušky. Tak to tedy asi nepřijdu, obzvlášť bude-li tam i boo-beek, to nejdu určitě. :thumbsup_anim: To by zase dopadlo... :cheers: Bojím se, že by mi bylo druhý den zase špatně :sick01:

Upraveno uživatelem 31682
Odesláno
  31682 napsal:
Koukám, že 30% osazenstva dělají účastníci poslední burzičky U Jagušky. Tak to tedy asi nepřijdu, obzvlášť bude-li tam i boo-beek, to nejdu určitě. :thumbsup_anim: To by zase dopadlo... :cheers: Bojím se, že by mi bylo druhý den zase špatně :sick01:

Hehe :)

Ja uz piju jenom ve ctvrtek, protoze v patek je pak v praci desna prdel :D

I kdyz... mohl bych udelat vyjimku ;) Takze koukej dorazit, at mam s kym ;)

Odesláno

Hele chlapi, vemte někdo s sebou Steinharty Nav B Uhr, nebo nějaké jim podobné z produkce Steinhart s Unitasem.

Fakt by mne zajímalo, zdali jsou opravdu tak obrovské, jak se bojím, nebo jestli je to jen má ničím nepodložená fóbie.

Už se těším... to bude bžunda :whistling:

:smoke: :wine: :cigar: :cheers:

Odesláno
  N4M napsal:
Hele chlapi, vemte někdo s sebou Steinharty Nav B Uhr, nebo nějaké jim podobné z produkce Steinhart s Unitasem.

Fakt by mne zajímalo, zdali jsou opravdu tak obrovské, jak se bojím, nebo jestli je to jen má ničím nepodložená fóbie.

Už se těším... to bude bžunda :whistling:

:smoke: :wine: :cigar: :cheers:

Pokud mi do té doby dorazí, tak je mám v plánu vzít ;)

Odesláno
  Skeleton napsal:
1.Skeleton

2.Jakubisko

3.Filipes

4.N4M

5.typograf

6.New X-Bob

7.boo-beek

8.cigi

9.RaGe

10.Kamil

11.yed69

12.Hanz21

13.rorda

14.havran

15.long

16.Olda

17.PRIM

18.dubraro

:cheers: :newyear: :clap:

Začíná to vypadat na docela slušnou """"zábavu"""" :thumbsup_anim:

Odesláno

Mám ssebou vzít Orisy Flight timery nebo něco decentnějšího ?

Odesláno
  Conrad napsal:
Mám ssebou vzít Orisy Flight timery nebo něco decentnějšího ?

cim vic toho vezmes, tim lepe ;)

btw mohl by nekdo prinest Brajtle Aerospace nebo Aeromarine SuperOcean?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...