Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Poslal jsem SZ. jen pro upresneni a pro ty z Vas kteri jste minule u Jagusky ztratili chut.

To nealko pivo jsem tam take bohuzel pil a bylo ukrutne hnusne :thumbsdown_anim: stejne jako je vzdy a vsude. LONG

Upraveno uživatelem long
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že 30% osazenstva dělají účastníci poslední burzičky U Jagušky. Tak to tedy asi nepřijdu, obzvlášť bude-li tam i boo-beek, to nejdu určitě. :thumbsup_anim: To by zase dopadlo... :cheers: Bojím se, že by mi bylo druhý den zase špatně :sick01:

Upraveno uživatelem 31682
Odkaz ke komentáři

Koukám, že 30% osazenstva dělají účastníci poslední burzičky U Jagušky. Tak to tedy asi nepřijdu, obzvlášť bude-li tam i boo-beek, to nejdu určitě. :thumbsup_anim: To by zase dopadlo... :cheers: Bojím se, že by mi bylo druhý den zase špatně :sick01:

Hehe :)

Ja uz piju jenom ve ctvrtek, protoze v patek je pak v praci desna prdel :D

I kdyz... mohl bych udelat vyjimku ;) Takze koukej dorazit, at mam s kym ;)

Odkaz ke komentáři

Hele chlapi, vemte někdo s sebou Steinharty Nav B Uhr, nebo nějaké jim podobné z produkce Steinhart s Unitasem.

Fakt by mne zajímalo, zdali jsou opravdu tak obrovské, jak se bojím, nebo jestli je to jen má ničím nepodložená fóbie.

Už se těším... to bude bžunda :whistling:

:smoke: :wine: :cigar: :cheers:

Odkaz ke komentáři

Hele chlapi, vemte někdo s sebou Steinharty Nav B Uhr, nebo nějaké jim podobné z produkce Steinhart s Unitasem.

Fakt by mne zajímalo, zdali jsou opravdu tak obrovské, jak se bojím, nebo jestli je to jen má ničím nepodložená fóbie.

Už se těším... to bude bžunda :whistling:

:smoke: :wine: :cigar: :cheers:

Pokud mi do té doby dorazí, tak je mám v plánu vzít ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...