Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Praha

Jakubisko

Doporučené příspěvky

Prd mam. Chlapici z protidrogoveho se o nas dozvedeli driv, nez jsme se stacili potkat. :ph34r:

A já myslel,že to probíhalo takhle: všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slava nazdar vyletu... konecne jsem doma. Vlak mel svine jeste zpozdeni. No, jak jsem slibil, hazim sem jeste dnes fotky. Kdyz z toho nekdo udelate galerii, budu rad. Ja na to uz dnes nemam sily.

http://www.edisk.cz/stahni/33533/ch.rar_7.1MB.html ... cca 20fotek, prevazne detaily hodinek

Odkaz ke komentáři

je mi lito, musim se omluvit, zdravotni problemy... tesim se na priste :)

A ja se zase tesil, ze Ti nadelim nove hodinky :)

Spiderer: tak Aqua Terry nevysly, prodejce nakonec preferoval domaci odber... inu aspon se to vyresilo

bandicoot: dik za katalog, uz se mi v lednici chladi dve plznicky na vecer. Poradne si ** prolistuji B)

Odkaz ke komentáři

Muusím poděkovat za ty lístky... Pavčo díky... Lístky jsem si užil a ještě ssebou svezl dvě kamarádky :) Bylo tam lidí jako sraček, ale zase bylo moc pěkně, holky se zubily, já se také zubil a na sluníčku se mi krásně nasvítily Steinhart Gold L.E.... :) :)

Odkaz ke komentáři

Muusím poděkovat za ty lístky... Pavčo díky... Lístky jsem si užil a ještě ssebou svezl dvě kamarádky :) Bylo tam lidí jako sraček, ale zase bylo moc pěkně, holky se zubily, já se také zubil a na sluníčku se mi krásně nasvítily Steinhart Gold L.E.... :) :)

Tak to jsem rád že se vstupenky hodily, ale ty fronty byly prý velké, to mě mrzí. Ahoj.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...