Conrad Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 (upraveno) Prd mam. Chlapici z protidrogoveho se o nas dozvedeli driv, nez jsme se stacili potkat. A já myslel,že to probíhalo takhle: všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka Upraveno 31. března 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 je mi lito, musim se omluvit, zdravotni problemy... tesim se na priste se musime pak teda domluvit nejak jinak na vraceni lupy cos tam minule nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 Slava nazdar vyletu... konecne jsem doma. Vlak mel svine jeste zpozdeni. No, jak jsem slibil, hazim sem jeste dnes fotky. Kdyz z toho nekdo udelate galerii, budu rad. Ja na to uz dnes nemam sily. http://www.edisk.cz/stahni/33533/ch.rar_7.1MB.html ... cca 20fotek, prevazne detaily hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2009 Já přihodím dvě... Fortis fotky "poznej 10 rozdílů" přidám jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Opět akce s mnoha výbornýma lidma i hodinkama. Katalog Omega si právem odnesl Jakubisko - za tu dlouhou cestu domů a za fotky si to utčitě zaslouží. Dámo a pánové, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 je mi lito, musim se omluvit, zdravotni problemy... tesim se na priste Škoda, já jsem se těšil, že uvidím Archimede Arcadia, které bych si chtěl pořídit, no musím dát na obrázky, na nich vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Bylo to fajn jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 je mi lito, musim se omluvit, zdravotni problemy... tesim se na priste A ja se zase tesil, ze Ti nadelim nove hodinky Spiderer: tak Aqua Terry nevysly, prodejce nakonec preferoval domaci odber... inu aspon se to vyresilo bandicoot: dik za katalog, uz se mi v lednici chladi dve plznicky na vecer. Poradne si ** prolistuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 fotky přes hodinářskou lupu maji svý kouzlo, za to na ten spidererův double-hambáč o výšce jedné stopy fakt lupa nutná nebyla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 (upraveno) bandicoote, zrovna jsem se chtěl zeptat co je to za kousek? Upraveno 1. dubna 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 toto je originál Burger vedle nějž Big Mac vypadá jako čínský fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 bandicoote, zrovna jsem se chtěl zeptat co je to za kousek? No ale ten hamburger je focený právě přes tu hodinářskou lupu, já jsem to viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Bylo to fajn Obzvlaste dekuji Pavcovi za katalog Nomos Tetra - mam novou lasku: Zdroj: www.tetra2.de Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Bylo to fajn Obzvlaste dekuji Pavcovi za katalog Nomos Tetra - mam novou lasku: Zdroj: www.tetra2.de Jsem rád, že jsem Ti udělal radost, pavča. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2009 Také jsem na ně čučel... naštěstí jsou maličké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 4. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2009 Muusím poděkovat za ty lístky... Pavčo díky... Lístky jsem si užil a ještě ssebou svezl dvě kamarádky Bylo tam lidí jako sraček, ale zase bylo moc pěkně, holky se zubily, já se také zubil a na sluníčku se mi krásně nasvítily Steinhart Gold L.E.... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 Muusím poděkovat za ty lístky... Pavčo díky... Lístky jsem si užil a ještě ssebou svezl dvě kamarádky Bylo tam lidí jako sraček, ale zase bylo moc pěkně, holky se zubily, já se také zubil a na sluníčku se mi krásně nasvítily Steinhart Gold L.E.... :) Tak to jsem rád že se vstupenky hodily, ale ty fronty byly prý velké, to mě mrzí. Ahoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2009 My prošli bez front... jako slavobránou fronty byly až po obědě když se dovalili všichni napapaní po obědě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 Kdy bude dalsi sraz? Navrhuji treba ctvrtek 14.5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 Příjdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se