patprom Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Po celkem dlouhé době opět nosím PO a co Vám budu povídat. Dělají mi radost, a tak jsem je vzal vyvenčit do jejich přirozeného prostředí. Tady je několik fotek pořízených mobilem pro potěchu oka chronomagorova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 pé-óčka, to můžu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Krásné hodinky...krásné fotky Odpočívej a užívej si... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Velka GRATULACIA su prekrasne, nielen kolega El Nano moze POčka:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Pěkný fotky a super hodinky, jenom jsem si myslel, že jejich přirozené prostředí je voda . Budou ještě fotky z jejich přirozeného prostředí? Ne, že by na pivu a skalách bylo něco špatnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 31. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Chlapi, dík. No, budu se snažit, ale když ten mobil není vodotěsný a při mé opatrnosti, nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Jedna vodní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Neboj sa ich poriadne namocit nic sa im nestane;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 9. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Dneska na kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Dneska na kaučuku PARADA:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 pěkný hodinky a super stroj. jinak v pivu je přes 99% vody, tedy v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Dneska na kaučuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 velmi pekne, na kaucuku sa mi pacia asi najviac uzivaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Jelinek Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 omegy na pivě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se