stankoff Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Taky pozdě ale přece. Jirka opravil hodinky o kterých slavný to pan Aleš ze Stodolní řekl že je mám zahodit. O těch dalších ani nemluvím. Krásně vyčištěné, až jsem se bál je brát do ruky že je zapatlám. Je to pan Hodinář. Jednoznačně doporučuji a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Jirko, děkuji za opakovaně vstřícný přístup a opravu několika strojů. Vím, že to se mnou není jednoduché... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bill3 Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Přidávám velmi kladné hodnocení, provedena oprava Prim Traktor- jsou jak nové. Vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Musím zde také přidat kladné hodnocení.viz.:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/110948-oprava-zenith-kaps%C3%A1%C4%8De/?p=2016974Jirko, ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 18. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2017 (upraveno) I já bych chtěl Jiřího pochválit a moc mu poděkovat za opravu hodinek.Jiří je velice ochotný, jeho práce je precizní.Vřele ho doporučuji a ještě jednou mooooc děkuji. Upraveno 18. listopadu 2017 uživatelem spona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 24. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2017 (upraveno) Nechaval jsem to az na dnesni den a chtěl bych Jirkovi moc podekovat. Udelal mi s opravou cibuli neuveritelnou radost a nakonec jsou radi vzhledem k jejich rodinne historii i ostatni clenove nasi rozsahle familie. Velke podekovani a vsem mistnim zavislakum rozhodnedoporucuji. Ps: Trosku mu toho konicka zavidim. Musi byt krasne delat nekomu radost opravdovou praci a vedet, ze si na me ten clovek vzpomene pri natahování hodinek i za 30 let v duchodaku... Upraveno 24. prosince 2017 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Tak Jirka mi opět udělal radost když opravil neopravitelné hodinky plus dalších čtvero. Super komunikace, fotky z průběhu opravy, je to prostě pan Hodinář. Moc děkuji Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Druhý servis, který dělal Jirka na mých dalších památečních hodinkách a opět vše super: zhodnocení stavu po přijetí, info o průběhu opravy a především výsledek vlastní opravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josef777 Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Tímto vyslovuji srdečný dík a obdiv Jirkovi (nick Jiří9) za výtečnou opravu mých dvou kapesních hodinek. Sehnal obtížně sehnatelné náhradní díly, provedl generálku a seřízení mých hodinek , šlapou výborně. Je to "Pan" hodinář, jeho ceny rozumné a čas opravy přiměřený.Doufám, že i v budoucnu budu moci využívat jeho služeb, kterých si moc vážím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Dekuji Jirimu za perfekty servis, 2x Omega cal.1320, slapou ted jak zamlada. Zaroven skvela komunikace, vzdy se rad vracim s novou zakazkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 Díky Jirkovi začínají v mé sbírce elektronických vintážek převažovat ty, kterým se hýbou ručičky, a to tak, že správně Super komunikace, vše odsýpá rychle, občas si vyměníme i nehodinkové info. Věřím, že mi dá postupně dokupy celou sbírku, ale bude to ještě chvilku trvat:) Hodinky mu posílám vždy bez obav a s důvěrou, těžko chtít víc. No a doufám, že se taky někdy uvidíme naživo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 I já se musím přidat ke kladnému hodnocení. Jirka mě mile překvapil svým vystupováním, odborností a pečlivostí. Bylo nutno udělat pár renovačních zákroků, které se povedly dokonale. Po celou dobu mě Jirka zásoboval fotkami a informacemi o dalším postupu při servisu. Nevím co dále dodat, ale pokud budu někdy v ouzkých, tak vím na koho se obrátit. Ještě jednou mockrát DĚKUJI a níže přidávám pár fotek z průběhu znovuzrození mých vintage DOXA + Roskopf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akson5 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Dobrý den I já bych chtěl poděkovat Jirkovi za jeho vynikající práci. Sbírám hodinky a když se naskytne nějaký problém tak to vyřeší Jirka. Bydlím v okrese Karviná a je velký problém tady sehnat dobrého hodináře. Po několika ne moc dobrých zkušenostech. Se teď obracím s opravami jen na Jirku Naposledy mě opravil jeptišky IWC a stříbrné třípláštové kapesní hodinky. Udělá kompletní servis a renovaci podle mého přání. Jiří moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 Též se připojuji s poděkováním Jirkovi za jeho hodinářské umění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eiffel08 Odesláno 1. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2022 Chtěl bych opět poděkovat Jiřímu za supr výkon, sice běžné stroje, ale vrátil je do života, a to jsem si myslel, že už to nepůjde. Jirko, si prostě machr, ještě jednou moooc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 2. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2022 Také děkuji. Jsem rád, že se nakonec zadařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Chtel bych se take lehce opozdene pridat k ostatnim spokojenym zakaznikum mistra Jirky, ktery mi opravil, vyservisoval a dostal do pucu 4 cibulovite kousky a jeste k tomu poridil i pekne fotky z prubehu servisu. Byla s nim i fajn domluva a osobni popovidani. Diky moc a vrele doporucuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se