NIGHTinGALE Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 grga_pitic napsal: ... Sry, ale ja jsem si nekupoval jete hodinky, je pravda ze byly levnejsi nez v CR ale byly deklarovany JAKO NOVE A NENOSENE - a tedy chci NOVE a NENOSENE. Samozřejmě, je to smutné, co se ti stalo, ale ono se to stává i v kamenných obchodech. Občas člověk žasne. V Brně v Details jsem koukal na Longinesky za necelých 70.000Kč a byl na nich jiný řemen, než v katalogu a na internetu. Zaujalo mě to, protože se tam absolutně nehodil, jinak bych to nezkoumal. V katalogu i na internetu byl vyfocený hnědý krokodýl s motýlkovou sponou, na hodinkách byl v reálu obyčejný hladký šedý a běžnou sponou. Sice Longines řemen, ale určitě levnější, než ten krokouš. V obchodě mi tvrdili, že tak hodinky už dostali, ale moc se mi to nezdá. Ve Vídnu jsem si chtěl koupit Eterny. Byly na kaučuku a kolem stěžejek rovněž pár drobných škrábanců. Odradilo mě to. Je pravdou, že ty Eterny byly ve slevě, ale stejně... V obchodě člověk zaplatí víc, ale má možnost prohlédnout si víc kousků. Na internetu je cena nízká, leč riziko špatné koupě nemalé. Hodinky jsou prostě spotřební zboží jako každé jiné a když jsem loni vybalil doma plazmu od Panasonicu a šel ji obratem vracet, protože byl škráblý rámeček, tak proč by se to nemohlo stát i u hodinek. Nemyslím, že to byl od prodejce záměr. Prostě to byla smůla. Kubson také nedávno vracel Steinhartovi nové dámské letecké hodinky, protože měly na pouzdře škrábanec. Holt výstupní kontrola občas chrápe. Ale nasero to, to zase jo Takže ti držím palce.
captom Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 cali napsal: Ja som nedavno riesil podobny problem s diverskami od O&W z gnomonwatches.com..... ukazalo sa ze je v nich uvolneny stroj ... asi by to bolo na reklamaciu ale nez ich posielat zase nazad a cakat na ktovie co, tak som sa s tym nebabral, Já můžu Gnomon Watches jen doporučit. Sami mi navrhli, že to pošlou přes dealera v Německu, abych nic neplatil. Hodinky přišly v pořádku, jen chyběl inzerovaný kaučukový tah navíc zdarma. Po upozornění emailem poslali vzápětí s omluvou. Internet je vždy riziko, ale většinou se dá domluvit. Bohužel je to na delší lokte a a odeslat nové hodinky zase někam do pryč je psychologicky náročné :-). Ale v tomhle případě (Longines) bych určitě volal, mailoval, hrozil, žebral...
kubson Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 dovolím si updatovat ohledně reklamace u authenticwatches - korunku údajně opravili, ale hodinky nevyměnili, protože - a teď se prosím podržte - jevily známky nošení... fakt nevím co k tomu dodat - člověk jim hodinky pošle na výměnu s tím že jeví známky nošení a ti idioti to ze stejného důvodu odmítnou vyměnit. moje jediné doporučení v této chvíli je, vyhnout se nákupu u Authenticwatches
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 JSem z toho trochu presly, ale to je proste zivot a jsou to JENOM hodinky. Jedine co k tomu muzu rict je to, ze bych byl vazne v pripade authenticu maximalne opatrny, protoze jsou to hovada. Zaroven s tim chci podekovat Kubovi, za to, ze se o vse v ramci svych moznosti super postaral. AUTHENTIC - NEVER MORE !!!
Heim Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 grga_pitic napsal: JSem z toho trochu presly, ale to je proste zivot a jsou to JENOM hodinky. Jedine co k tomu muzu rict je to, ze bych byl vazne v pripade authenticu maximalne opatrny, protoze jsou to hovada. Zaroven s tim chci podekovat Kubovi, za to, ze se o vse v ramci svych moznosti super postaral. AUTHENTIC - NEVER MORE !!! Zkouseli jste tam volat nebo jste jenom mailovali? Oni sice pres mail odpovi a vsechno, ale ja bych tam urcite zavolal. Jeste na ne zatlacte, snad to dopadne dobre.
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Heim napsal: Zkouseli jste tam volat nebo jste jenom mailovali? Oni sice pres mail odpovi a vsechno, ale ja bych tam urcite zavolal. Jeste na ne zatlacte, snad to dopadne dobre. Myslim, ze bylo vyzkouseno temer vse - nevadi - poslu jim jeste komentar ja sam co si o nich a jejich stylu myslim, kdy maji na sklade preowned hodinky a misto toho aby je dali do sell out tak je poslou do nejvzdalenejsi zeme ze ktere maji v tehle chvili objednavku. Pro Vas kazdopadne ponauceni, aby jste si objednavku u techhle podvodniku radne rozmysleli.
B.F.G. Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 To jak se zachovali je teda pořádně drzé a sprosté. Bylo by přinejmenším slušné jim hacknout stránky, aby si uvědomili co je živí, a jak lehké je přijít ne o jednoho zákazníka ale o všechny.
snake Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Reakce obchodníků je STRAŠNÁ-myslel jsem,když jsem pročítal vlákno,že je bez problémů vymění...cítím s poškozeným a doufám že se všem tato zkušenost zdaleka vyhne...
lubovnik Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 co na to povedat? su to riadni hajzli... v najblizsich dnoch ocakam balicek od "uhren-miquel", tak trpnem...
kubson Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Heim napsal: Zkouseli jste tam volat nebo jste jenom mailovali? Oni sice pres mail odpovi a vsechno, ale ja bych tam urcite zavolal. Jeste na ne zatlacte, snad to dopadne dobre. samozřejmě jsem tam volal... všechno OK je nejenom po mailu ale i v telefonu
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Dekuji vsem za podporu - napsal jsem jim jeste sve vyjadreni, ale zmenu jejich postoje necekam. Kazdopadne jak rikam hlavni ponauceni by melo byt pro nas vsechny asi to, ze nakup u techhle sejdiru je treba si opravdu vazne rozmyslet.
l3stat Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 tak to je dost nemylé a vyjádřili se k tý zlomený pečeti není to kvůli tomu
grga_pitic Odesláno 13. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 Zlomena pecet, nezlomena pecet - jsem na 100% presvedcen ze vedeli co prodavaji - a v tom zadna zlomena pecet nehraje roli. Prodali mi jete hodinky...
N4M Odesláno 13. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2007 grga_pitic napsal: Zlomena pecet, nezlomena pecet - jsem na 100% presvedcen ze vedeli co prodavaji - a v tom zadna zlomena pecet nehraje roli. Prodali mi jete hodinky... A já ti tak fandil... No, budu ještě chvíli držet palce, kdyby náhodou, ale je to fakt prasárna nejhrubšího zrna.
l3stat Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 jasně že tě podrazili ale myslel sem třeba že se na to budou vymlouvat je to velice neseriozní
cali Odesláno 14. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2007 Smutne,.... takze na koniec caliho nepodlozene dohady, neboli tak uplne nepodlozene
Pekos Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 cali napsal: Smutne,.... takze na koniec caliho nepodlozene dohady, neboli tak uplne nepodlozene Co se přihodilo Grgovi je samozřejmě tragédie. Já mám další zkušenost s touhle firmou- nabízí 3 roky záruku, certifikát, ale na dotaz, jestli je zachované sériové číslo na víčku mi odpověděli, že je to nadstandart, který mi zajistí za příplatek 250 dolarů. Jednalo se o Breitlingy. Nejde mi do hlavy, podle čeho po roce a víc poznají, že je člověk koupil u nich.
kubson Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Pekos napsal: Co se přihodilo Grgovi je samozřejmě tragédie. Já mám další zkušenost s touhle firmou- nabízí 3 roky záruku, certifikát, ale na dotaz, jestli je zachované sériové číslo na víčku mi odpověděli, že je to nadstandart, který mi zajistí za příplatek 250 dolarů. Jednalo se o Breitlingy. Nejde mi do hlavy, podle čeho po roce a víc poznají, že je člověk koupil u nich. myslím že to bude tím, že kromě "šedého obchodu" provozují i normální shop, s poněkud vyššími cenami.. http://startoftime.com/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se