Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj koukám se po nějakém pěkném chronografu do 20

nejlépe ocel na ocelovém tahu

nejnéně 100m vodověsnost

určitě ne ruský

koukal sem se zatím na

hemilton,certina,a tak podobně

prosím o další návrhy díky moc

Odesláno
ahoj koukám se po nějakém pěkném chronografu do 20

nejlépe ocel na ocelovém tahu

nejnéně 100m vodověsnost

určitě ne ruský

koukal sem se zatím na

hemilton,certina,a tak podobně

prosím o další návrhy díky moc

A co Seiko 6138-8020. Koupě na Ebay + renovace by se mohla v pohodě do nějakých 12000 vejít.

c7f6b4f8703dfc44dd2c88ec.jpg

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9508

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9296

Odesláno

safi jsou moc pěkným ale tohlke bych uložil a nosil bych je málo spíš bych se na ně chodil koukat do skříně myslel sem něco sportovnějšíhoale tohle je tip do zbýrky a mám takoví tušení že je za čas asi koupím

Odesláno

jo ty hamiltony jsou pěkný i cena je dobrá pořád přemýšlím a koukám na fortisi a říkám si jestli bych neměl došetřit mám v tom guláš asi se z toho tady všichni jedniu zblázníme :D

• po měsíci...
Odesláno

tak pánové rozhod sem se trochu došetřit a koupit něco lepšího než sem původně zvažoval tak pokračuji tady at nemusím nic zakládat

fortis a ball jsou jasní favorité tak mi řekněté který tip by jste si vybrali sami a důvody co vás k tomu vedou by mě taky zajmali díky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Fortisky - já mám totiž slabost pro kosmonautský hodinky :-)

Fortisky s černou datumkou.

Mimochodem, kouknul bych se třeba i Xeza. Podobně jako Hamiltony: dělané v USA, ale Sws Made. Ty jejich dva chronografy jsou docela sportovní.

Odesláno

no mě se ty bally líbí svojí robusností a neobviklostí vzhledem že je to kombinace s oceli tak bych ten titan přežil

fortis marinamaster svojí hrubostí číselníku ale zase se v tom pak člověk možná bude ztrácet pro nepřehlednost a k odečtení času se bude muset kouknout dýl

fortis cosmonaut jezase takoví o dost decentnější a jemný tím pádem i přehlednější

Návštěvník YPO
Odesláno
a ypo od tebe bych snad ani nic jinýho nečekal :D snad už jenom Breitling

.... a nebo Breitling :D

Odesláno

vím chválim ti je na fotkách pěkný tak sem se na ně šel kouknout a v reálu ještě lepší než sem čekal a vypadají i o dost větší

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...