cuba Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Úvod: Mám doma chrono šrot, který nechci a nemohu prodávat.I hledal jsem ve forech, jestli se to tu již dávno neřešilo - nic jsem nenašel Stať: (nechci si říkat o peníze za něco, co nefunguje). Možná by chronošrot někomu udělal radost - jen nevím, jak jej udat. Do prodejní sekce se nehodí - není to prodej, i když mohu napsat cena 0,-Výměna - možná, ale vlastně to nechci vyměnit a nechci to vyhodit. Možná jsem úplně vedle, pak se ctěnému Chronomagu omlouvám. Netuším také, jestli by o tuto sekci vůbec byl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 IMO zbytečný. Hodil bych to do Prodeje s prefixem Věnuji: a basta. Už jsem takhle 2x někoho obdaroval (nechrono věcí) a cajk. Na spešl sekci to podle mě neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 No upřímě taková sekce by se možná hodila. Takové to ... daruji za odvoz třeba. Občas se něco najde co třeba nejde prodat, ale vyhodit to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 To bude zas veteše ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Naprosto zbytečné. Pamatuji si několik inzerátů z klasických sekcí, kde byla cena nula. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Zbytečné nové téma.Tak jak to je teď,tak je to dostačující.Hoď to do Ostatní-prodej,koupě,výměna a on si to někdo rád vezme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Dej výměnu za flašku červeného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Delam to presne tak, jak je popsano- hodim to do prodeje s cenou 0 a napisu venuji. Nove vlakno bych kvuli tomu asi nedelal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 16. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Ok, obě řešení jsou asi správná:prodej za 0 s popisem Věnuji Ostatní-prodej,koupě,výměnaTím pádem lze toto vlákno smazat. Děkuji za návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Vlakno jen proste zamkni- dole v moderovani. A mas to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.