Berbatow Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Jakožto laik jsem nevedel, že není Prim jako Prim.U nás v obchoďáku prodavájí Primky,ale od firmy MPM.Co v tom je za kalibr?Sorry za hroznou fotku,ale nebyl čas na lepší.Prodavač mě stíhal. Jo a rozměr je 45 bez korunky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem Berbatow
Frantik Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Jakožto laik jsem nevedel, že není Prim jako Prim.U nás v obchoďáku prodavájí Primky,ale od firmy MPM.Co v tom je za kalibr?Sorry za hroznou fotku,ale nebyl čas na lepší.Prodavač mě stíhal. Precti si asi tisíc komentářů k tomuto tematu zde na foru a budes informovan!
B.F.G. Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Jakožto laik jsem nevedel, že není Prim jako Prim.U nás v obchoďáku prodavájí Primky,ale od firmy MPM.Co v tom je za kalibr?Sorry za hroznou fotku,ale nebyl čas na lepší.Prodavač mě stíhal. Jo a rozměr je 45 bez korunky. MPM(jakoprim), kalibr "kvarc", asi Myiota, je tady o nich už několikrát zmínka, pohledej.
mars65 Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Pro osvětlení problému je zde jeden článek, jenž se snaží být "objektivní" Konkursní noviny. Jinak firmy jako MPM-QUALITY v.o.s Frýdek Místek MPM nebo třeba JVD-Jasněna Vláhová Design jsou dovozci čínské provenience vyráběné někdy na základě vlastních návrhů. ELTON Hodinářská, a.s. se zase snaží po předešlých nezdarech udržet onu 58 let starou tradici výroby náramkových hodinek v té naší české kotlině. Takže zde vyrábí některé komponenty a následně kompletuje. Bohužel rovnou hupsla do druhého levelu, bez toho aby si nejprve vylepšila skill a headshot, a jelikož se již programátorům podařilo částečně rozšířit jeden ze slotů umělé inteligence českých botů a implementovat modul <input class='naramkovehodinky' id='gbl-search-quality' value='all'> bude to mít tento klan z Nového Města nad Metují opravdu těžké. Držme mu však palce.
cali Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 Pro osvětlení problému je zde jeden článek, jenž se snaží být "objektivní" Konkursní noviny. Jinak firmy jako MPM-QUALITY v.o.s Frýdek Místek MPM nebo třeba JVD-Jasněna Vláhová Design jsou dovozci čínské provenience vyráběné někdy na základě vlastních návrhů. ELTON Hodinářská, a.s. se zase snaží po předešlých nezdarech udržet onu 58 let starou tradici výroby náramkových hodinek v té naší české kotlině. Takže zde vyrábí některé komponenty a následně kompletuje. Bohužel rovnou hupsla do druhého levelu, bez toho aby si nejprve vylepšila skill a headshot, a jelikož se již programátorům podařilo částečně rozšířit jeden ze slotů umělé inteligence českých botů a implementovat modul <input class='naramkovehodinky' id='gbl-search-quality' value='all'> bude to mít tento klan z Nového Města nad Metují opravdu těžké. Držme mu však palce. lol
Návštěvník tolja Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2007 .... bez toho aby si nejprve vylepšila skill a headshot, a jelikož se již programátorům podařilo částečně rozšířit jeden ze slotů umělé inteligence českých botů a implementovat modul <input class='naramkovehodinky' id='gbl-search-quality' value='all'> bude to mít tento klan z Nového Města nad Metují opravdu těžké. Držme mu však palce. To jakože vysoké ceny výrobků fy Elton hodinářská nemají reálný základ? Omluv můj dotaz, ale jsem sprostého původu, živím se jako plájboj (prostý pobíječ much), a ne vše hned napoprvé pochopím.
Berbatow Odesláno 28. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 To jakože vysoké ceny výrobků fy Elton hodinářská nemají reálný základ? Omluv můj dotaz, ale jsem sprostého původu, živím se jako plájboj (prostý pobíječ much), a ne vše hned napoprvé pochopím. Mozna to zni rouhacsky,ale chcete mi rict ze ma najaky realny zaklad cena hodinek PRIM 170.000,- Mimo sberatelskou.
Návštěvník tolja Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Mozna to zni rouhacsky,ale chcete mi rict ze ma najaky realny zaklad cena hodinek PRIM 170.000,- Mimo sberatelskou. Můj příspěvek nebyl namířen proti obsahu, ale proti formě Cenová politika novoměstských mi je trnem v oku, protože mi jako mnohým z nás zabraňuje nosit nové PRIMky jako za dob mého mládí. Nejsem ochotný dát za ně tolik peněz, takže si je nekoupím, a to je také to jediné, co s tím mohu dělat.
cali Odesláno 28. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2007 Můj příspěvek nebyl namířen proti obsahu, ale proti formě Cenová politika novoměstských mi je trnem v oku, protože mi jako mnohým z nás zabraňuje nosit nové PRIMky jako za dob mého mládí. Nejsem ochotný dát za ně tolik peněz, takže si je nekoupím, a to je také to jediné, co s tím mohu dělat. Pokial ide o formu, tak ja to tipujem na CS gamers slang, strihnuty objektovym programovanim
mars65 Odesláno 2. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2007 Pokial ide o formu, tak ja to tipujem na CS gamers slang, strihnuty objektovym programovanim Bingo,přesně tímto slangem jsem se toto ožehavé téma snažil trochu odlehčit. Asi jako John Malkovich začíná anabázi s vyhozenou punčochou slovy..vy nejste piloti... a po jejím dopadu uzavírá... pánové, vaše hodinky. Stejně tak i privátní marketingová ukolébavka začínající tklivými tóny slepého houslisty...kde domov můj... zaručeně odešle vaše rozumová útrojí do alfa zóny trvající přesně ten okamžik pro ono impulsivní rozhodnutí, jenž nenávratně změní děj okolních událostí. Obě varianty mají mnoho společného. Je zde ale jeden zásadní rozdíl. Proto nevypijte mnoho piva a pozorně porovnávejte.
garfield Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 A nějaká renovace by to nevyřešila? Renovace? Děkuji nechci! Zhruba před rokem, jsem chtěl renovovat staré Primky ze šuplíku. Bohužel strojek nebyl funkční, a světe div se potřebnou součástku nebyla firma Prim schopná dodat! Opravdu chcete zaplatit více jak 10.000 Kč za pouzdro s tím, že si náhradní díly a pomalu i tu opravu strojku musíte zařídit sám? To si opravdu raději koupím nové hodinky se zárukou a plným servisem, bohužel (nebo spíš bohudík) ne od Primu.
vito Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 S kocourovým názorem budu trochu souhlasit. Mám velmi slušné Primky I gen., po vyčištění v chodu a jedno o něco horší náhradní pouzdro se sklíčkem a víčkem. Samozřejmě, že bych chtěl nerezové pouzdro a lunetu a pak je denně nosit, ale za ty peníze si je opravdu radši schovám a budu je nosit občas. Já vím, je to můj názor a nikomu ho nevnucuji a už vůbec nechci posuzovat obchodní politiku Primu. Ale je nás určitě víc, kteří máme slušné hodinky a stačilo by nám samostatné pouzdro a luneta za rozumné peníze.
kubson Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 co já jsem slyšel ceny renovací sp1 tak mi to přišlo hodně slušné
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 to garfield: Když si necháš udělat renovaci, dostaneš v podstatě nové hodinky se zárukou a plným servisem a ještě tě to vyjde značně levněji, než nové hodinky ze současné produkce Primu. Jednotlivé náhradní díly na předrevoluční hodinky fabrika neprodává a prodávat asi nikdy nebude. to vito: Ona ta renovace zas tak drahá není, kdyžtak mi napiš. Prim tvrdí, že renovace téměř dotuje, aby udržel zákazníky, kteří nechtějí (nebo na to nemají) něco ze současné produkce.
garfield Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 to garfield: Když si necháš udělat renovaci, dostaneš v podstatě nové hodinky se zárukou a plným servisem a ještě tě to vyjde značně levněji, než nové hodinky ze současné produkce Primu. Jednotlivé náhradní díly na předrevoluční hodinky fabrika neprodává a prodávat asi nikdy nebude. A to je přesně ten důvod proč si od nich nic renovovat nenechám, nějak si totiž nedokážu představit ty "v podstatě nové hodinky se zárukou a plným servisem" bez náhradních dílů.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 A to je přesně ten důvod proč si od nich nic renovovat nenechám, nějak si totiž nedokážu představit ty "v podstatě nové hodinky se zárukou a plným servisem" bez náhradních dílů. Ale právě že na renovované máš plnou záruku VČETNĚ případných oprav a náhradních dílů.
garfield Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Ale právě že na renovované máš plnou záruku VČETNĚ případných oprav a náhradních dílů. Aha, takže se bavíme o jen náhradních dílech na pouzdro. Promiň, ale za tolik peněz taková nabídka nestojí.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Aha, takže se bavíme o jen náhradních dílech na pouzdro. Promiň, ale za tolik peněz taková nabídka nestojí. Asi mi nerozumíš nebo nechceš. Záruka je na kompletní hodinky, pouzdro nevyjímaje.
garfield Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Asi mi nerozumíš nebo nechceš. Záruka je na kompletní hodinky, pouzdro nevyjímaje. Ano, asi Ti opravdu nerozumím. Vysvětli mě prosím jak mě můžou dát záruku na strojek, když na něj nemají náhradní díly.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Ano, asi Ti opravdu nerozumím. Vysvětli mě prosím jak mě můžou dát záruku na strojek, když na něj nemají náhradní díly. Ale mají, jenže samostatně ti je neprodají, jen když si to dáš opravit k nim. Tímto způsobem ale opravuje hodně hodinářských firem, nejenom Prim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se