beeman Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Ahoj,po dedovi vlastnim staricke ZENITH Sporto, nosim je, jdou vyborne, strojek je nejspis v dobrem stavu (alespon na pohled), ale stejne jej nekam zanesu na procisteni / nastaveni.Chtel bych se ale zeptat, zdali je vubec mozne uvest pouzdro hodinek do "puvodniho" stavu a pripadne kde a za cca kolik by mi to provedli. Idealne Praha.Ne ze by me jejich soucasny stav nevyhovoval, ale uz je ma slibene dcerka, tak at trosku vypadaj. Dekuji moc, fota prikladam, pouzdro je vekem a nosenim hodne odrbane. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Jestli je pouzdro mosaz, tak se s tím moc dělat nedá.
beeman Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 ano, je to mosaz, asi chromovana? asi koupit pouzdro nove (zachovale) uz mozne neni? nenasel jsem
bohus76 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Těžko budeš shánět pasující pouzdro.Jedině,že by nějaký hodinář měl ve starých zásobách.
Frantik Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Nech je v původním stavu na památku po dědovi.
Liqid Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Chromovaná mosaz na denní nošení moc není, koukni do primkařské sekce jak trpí pouzdra. Nech si je na sváteční nošení.
beeman Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 prave ze je nosim hodne casto, do prace jako oblekovky, davam na ne pozor, ale pokud by sli jakkoliv zrenovovat/zakonzervovat, t.j. uvest do stavu, aby vydrzeli dalsich 70 let, tak bych do toho sel. bohuzel jak se zda, jedina moznost bude sehnat nove popuzdro :-( no taky se mi to moc nelibi...
villain83 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Tohle pouzdro budes asi hodne blbe shanet, pokud chces, aby vydrzely dalsi desetileti, jednoduse je odloz do supliku a vytahni je jen obcas, kazdodennim nosenim je, hlavne pouzdro, zcela urcite oddelas...
beeman Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 diky moc, povysuju je na svatecni a prubezne budu hledat pouzdro no a ted jdu do sekce Prodej vybirat oblekovky :-)
Karlos Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 Jenže v jiném pouzdře už to zase nebudou ty stařičké po dědovi.
beeman Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2016 to je taky pravda, ale ja tak trochu stavim pouzdro na uroven sklicka, proste si deda odskocil na plastiku :-)jak jsem jiz psal, me jejich stav nijak nevadi, spis bych chtel mit moznost jejich vzkriseni, kdyby se hodne zhorsil a stali se nenositelnymi, dcerce se zatim libej jak jsou
Návštěvník tolja Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 tyhle hodinky se dělaly i v ocelovém pouzdru, já je před lety měl a prodal kvůli relativně špatnému číselníku, takže pátrej průběžně na aukru a na ebayi a mělo by se zadařit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se