Filipes Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 (upraveno) fakt ta fotka je o dost horší než realita, ručky už by měly být na cestě od Afrikab (díky!), sklíčko zatím hledám - poptáš-li se budu vděčný, navíc ke sklu potřebuju takovou tenkou ocelovou obroučku (lunetku) edit: skla na 6138 jsou různá, tohle je konkrétně model 6138-3002, díky Upraveno 16. ledna 2008 uživatelem Filipes
safi Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2008 NiGu, až se pustíš do servisu, tady je návod i s obrázky http://www.pmwf.com/Watches/WatchSchool/WS...EIKO%206138.htm V případě zájmu mám doma kompletní servisní manuál na tento kalibr :-) sehnal jsem ho (věřte nevěřte) na ruském serveru. Maximálně užitečná záležitost. Bez toho se do opravy chronografu nepouštět.
roon Odesláno 17. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2008 V případě zájmu mám doma kompletní servisní manuál na tento kalibr :-) sehnal jsem ho (věřte nevěřte) na ruském serveru. Maximálně užitečná záležitost. Bez toho se do opravy chronografu nepouštět. Jak je ten soubor velký? Jestli by to šlo mohl by jsi mi ho zaslat mailem, díky moc.
NIGHTinGALE Odesláno 18. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2008 Pro NiG: Slíbené foto Seiko Divers, zítra bohužel pravděpodobně dorazím později, nečekaný zdravotní problém.. Zleva: 7002-700J s Pepsi lunetou 6309-7040 4205-014K Pepsi 2205-0760 6105-8110 na Bond strapu:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já moc děkuji za fotky, ale čtu to až dnes No a nakonec jsem dorazil pozdě já, za což si sypu popel na hlavu Z těch 6105 jsem byl docela hotový. V reálu vypadají perfektně. Možná to bude znít zvláštně, ale já bych je klidně nosil i k šedému obleku. Úplně je vidím, jak budí pozdvižení, když vykukují z pod rukávu košile Každopádně již teď vím, že v blízké budoucnosti je zakoupím...
xmenm05 Odesláno 22. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2008 Můžu poprosit o pomoc ... nikde jsem zatím nevykloval informaci jak široký řemen / tah mají tato seiko ... http://cgi.ebay.com/VINTAGE-MENS-SEIKO-CHR...1QQcmdZViewItem Můžete mi to někdo písnout? Díky ...
Filipes Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 ..tak jsem si dnes našel chvilku na trochu lepší foto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
3dny Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 ..tak jsem si dnes našel chvilku na trochu lepší foto.. Sluší jim to, kdopak jim dělal make-up? :-))) Tohle jsou strašný provokace. Zas bude rodina o hladu.
Filipes Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 ony teprve půjdou na ozdravnou kůru, ručky už mám, sklo je na cestě..
ramon Odesláno 27. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2008 ony teprve půjdou na ozdravnou kůru, ručky už mám, sklo je na cestě.. Nešly ty ručky snadno zrenovovat?
meir Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Kolik by jste dali maximum za Seika 6138-3002 nebo 6138-3009 pri koupi v aukci? Jde mi o hodinky v dobrem stavu. Diky moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se