Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Číselník je ve skluzu, ladí se nástroj, vázne dodávka řemenů. To je pozitivní zjištění - něco se děje. A navíc to všechno jezdí Frantik kontrolovat. :D

Tak uplne kontrolovat nejezdim, ale samozrejme se nemuzu dockat, takze prudim Prima obden nejakou tou sms nebo telefonem s detinskym dotazem "Kdy uz to budeeeeee????" :thumbsup_anim:

To co jsem zatim videl a zjistil me nadchlo, takze par dnu navic tolik nebolí!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tááák pánové, dnes je ten den, kdy..... nebýt toho skluzu, tak už je máme na ruce. Ovšem zase: pálení čarodějnic, slavné májové dny - vystřihování a vylepování číslic 1.5.9. do oken a různé jiné skotačení, ........ Ono to takhle bude nakonec lepší. Diplomatky si pěkně tikají svůj zkušební provoz v NM a jsou v bezpečí. B)

Odkaz ke komentáři

Nejhezčí je je vymejšlet, baker!! :)

Teď mě napadá, že budu muset primovi předat ty strojky, co jsem nasyslil !! :D :D Taky už si vybírám černočerný obleček s lesklým útkem, crokopérka do špičky a řádnou hučku z fezka, jakožto i rychlý rejbeny ! :D

Páni - já teď v nějaký hospodě viděl plakát na blues brothers - a hnedka jsem se zasnil................

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Nejhezčí je je vymejšlet, baker!! :)

Teď mě napadá, že budu muset primovi předat ty strojky, co jsem nasyslil !! :D :D Taky už si vybírám černočerný obleček s lesklým útkem, crokopérka do špičky a řádnou hučku z fezka, jakožto i rychlý rejbeny ! :D

Páni - já teď v nějaký hospodě viděl plakát na blues brothers - a hnedka jsem se zasnil................

Nerad tě vytrhuju ze snění, ale nezapoměl jsi na pověstný diplomatický kufřík? :D :D :D

Odkaz ke komentáři

V týmu je vymejšlení nejlepší - odpadnou ti muka volby, nemusí to být kompromis, ale nejlepší jede - není to politika, nemusí mít každej pravdu - viz diplomaty i žluťásky - nakonec vždy vyšlo to nejradikálnější řešení (tedy kromě lunety - ale ta se pravda ani v jednom případě nepovedla dát do toho nejlepšího stavu). :D

Týpo - atomový kufřík, ale o tom se mlží......

Odkaz ke komentáři

jede ten kdo umí svůj nápad nejlépe "protlačit" přes nápady druhých :) Což je ostatně tvůj případ, protože jak jsem si všimnul, tak velmi umně protlačíš vždy svou představu... nelituješ času a krásně to umíš skoulet :) ... takže vlastně nejlepší jede :D :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
... nelituješ času a krásně to umíš skoulet :) ...

Ne vždy! :) Nedalo mi to a vyhrabal jsem téměř zapomenutý spor:

To co tady momentalne predvadi cigi, je podle mne prinejmensim smesne. Cigi se proste nedokaze smirit s faktem, ze pro svuj zamer opakovane nepresvedcil vetsinu...
Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...