Frantik Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Ja videl maketu a byla perfektni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 25. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Číselník je ve skluzu, ladí se nástroj, vázne dodávka řemenů. To je pozitivní zjištění - něco se děje. A navíc to všechno jezdí Frantik kontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2008 Číselník je ve skluzu, ladí se nástroj, vázne dodávka řemenů. To je pozitivní zjištění - něco se děje. A navíc to všechno jezdí Frantik kontrolovat. Tak uplne kontrolovat nejezdim, ale samozrejme se nemuzu dockat, takze prudim Prima obden nejakou tou sms nebo telefonem s detinskym dotazem "Kdy uz to budeeeeee????" To co jsem zatim videl a zjistil me nadchlo, takze par dnu navic tolik nebolí!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 30. dubna 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Tááák pánové, dnes je ten den, kdy..... nebýt toho skluzu, tak už je máme na ruce. Ovšem zase: pálení čarodějnic, slavné májové dny - vystřihování a vylepování číslic 1.5.9. do oken a různé jiné skotačení, ........ Ono to takhle bude nakonec lepší. Diplomatky si pěkně tikají svůj zkušební provoz v NM a jsou v bezpečí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Já doufam, ze pristi tyden budou!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Já jsem od zítřka i celý příští týden na Ukrajině, ale budu bedlivě sledovat co se děje.....škoda, že už se tam nemůžu pochlubit s novým přírůstkem agrrrr...ale zkušební provoz je holt zkušební provoz...to chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2008 Panove sice se tohoto projektu neucastnim, ale jsem velmi zvedavy na vysledek. Tesit se na nove hodinky je prece to nejkrasnejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 (upraveno) Nejhezčí je je vymejšlet, baker!! Teď mě napadá, že budu muset primovi předat ty strojky, co jsem nasyslil !! :D Taky už si vybírám černočerný obleček s lesklým útkem, crokopérka do špičky a řádnou hučku z fezka, jakožto i rychlý rejbeny ! Páni - já teď v nějaký hospodě viděl plakát na blues brothers - a hnedka jsem se zasnil................ Upraveno 2. května 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 2. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Nejhezčí je je vymejšlet, baker!! Teď mě napadá, že budu muset primovi předat ty strojky, co jsem nasyslil !! :D Taky už si vybírám černočerný obleček s lesklým útkem, crokopérka do špičky a řádnou hučku z fezka, jakožto i rychlý rejbeny ! Páni - já teď v nějaký hospodě viděl plakát na blues brothers - a hnedka jsem se zasnil................ Nerad tě vytrhuju ze snění, ale nezapoměl jsi na pověstný diplomatický kufřík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 Nejhezčí je je vymejšlet, baker!! To souhlasim, pokud vymejslis sam, ale ne kdyz je Vas dvacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 2. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2008 vymýšlení ve 25 lidech je kompromis .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2008 V týmu je vymejšlení nejlepší - odpadnou ti muka volby, nemusí to být kompromis, ale nejlepší jede - není to politika, nemusí mít každej pravdu - viz diplomaty i žluťásky - nakonec vždy vyšlo to nejradikálnější řešení (tedy kromě lunety - ale ta se pravda ani v jednom případě nepovedla dát do toho nejlepšího stavu). Týpo - atomový kufřík, ale o tom se mlží...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 jede ten kdo umí svůj nápad nejlépe "protlačit" přes nápady druhých Což je ostatně tvůj případ, protože jak jsem si všimnul, tak velmi umně protlačíš vždy svou představu... nelituješ času a krásně to umíš skoulet ... takže vlastně nejlepší jede :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 (upraveno) ... nelituješ času a krásně to umíš skoulet ... Ne vždy! Nedalo mi to a vyhrabal jsem téměř zapomenutý spor: To co tady momentalne predvadi cigi, je podle mne prinejmensim smesne. Cigi se proste nedokaze smirit s faktem, ze pro svuj zamer opakovane nepresvedcil vetsinu... Upraveno 6. května 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 6. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2008 No tak vzhledem k tomu, že vim jak je to k nevydržení to čekání, tak bych se s Vámi rád podělil o zážitek z nadhlédnutí na pouzdro, které jsem měl možnost vidět. No tak trochu jsem se bál, ale vypadá to líp než sem čekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Tak kde je ten černej skvost? Skoro půlka máje a pořád nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 12. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2008 Tak jsem se vrátil z Ukrajiny, natěšený a nic. Žádná zpráva mail nic. Tak jak to vypadá?????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 13. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2008 Týpo - atomový kufřík, ale o tom se mlží...... Tak teď už to chápu....... Proto takový tajemno....... Bojej se to pustit do světa, by se soukolí dějin nezačlo otáčet zpět. V kterym, že to roce se ty diplomatky vyráběly??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Hodinky jsou hotové, zpozdila se dodávka řemenů - na ty se čeká. Příští týden si je snad převezmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2008 Neuděláme zase předávací mejdan ve Violinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se