M916 Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Neboj, vim, jen mě zajímalo, jestli to byl zrovna tenhle případ ... No, jestli se nepletu, tak tenhle pán zná PRIMa možná dýl, než existuje naše fórum a hodinek, kterých od něj koupil, bude pěkná řádka, mezi nimi i dárkové pro VIP zaměstance či partnery... ale o tom jsem nechtěl psát, jen jsem se chtěl podělit o dojem z náhodného pohledu na hodinky z této edice. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 8. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Neboj, vim, jen mě zajímalo, jestli to byl zrovna tenhle případ ... Byl. U 05/20 bylo uvedeno: liberec a nikdo takový zde není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 9. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2008 Byl. U 05/20 bylo uvedeno: liberec a nikdo takový zde není. Jo a ještě před tim tam byl Franta Dobrota, kterej pak měl 20/20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 10. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 Musím ještě trochu doplnit hodnocení nových Diplomatů po pár dnech nošení: 1. Proces zvětšení na novou velikost z hlediska zásahů do porporcí atd. dopadl velice dobře, vlastně přesně tak, jak jsem očekával. Dokonce se se mi líbí více, než ty původní. 2. Diplomatky jsou velmi vhodným doplňkem při naslouchání jazzu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Docela rád bych si je prohlédl na živo, a předpokládám, že nejsem sám. Neplánuje nějaký šťastný majitel z Prahy a okolí návštěvu nějakého restauračního zařízení s diplomaty na ruce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 V noci jsem se vrátil ze Švýcarska, po domluvě ráno telefon a pan Prokop mi mé 4/20 osobně přivezl z Prahy až domů (cca 200 km...panečku to je servis). Hodinky na první pohled jedna báseň. Vzal jsem si i původní diplomaty a můžu jednoznačně prohlásit, že ty původní budou brzo v prodeji. Jak psal typograf..myslím..hodí se k džínám i k obleku a jsou vážně fajn fajn fajn. Všem škarohlídům doporučuji vyzkoušet na ruce a uvidíte! Líbily se moc i manželce a dceři a to už je co říct, protože patří k mým největším kritikům. Takže naprostá spokojenost. Díky Primovi a spol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2008 (upraveno) Tak asi za to schrábnu nějakou kritiku, ale snaha se snad cení. Takže tady jsou ty moje, ale jeste zabalený ve folii bo sem to bral na rychlo ale nekdy si s tim snad dam praci, ale takhle vypadej vedle mých Linei 40. Upraveno 12. července 2008 uživatelem mmmara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2008 jejda, vedle Linea 40 vypadají malé... Ale jinak paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 jejda, vedle Linea 40 vypadají malé... Ale jinak paráda! Řekl bych, že to dělá to cylindrické sklíčko, ale když je mám samostatně, tak mi naopak přijdou větší, ale to je jen subjektivní dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 jejda, vedle Linea 40 vypadají malé... Ale jinak paráda! Linea mají úzkou lunetu a tak vypadají větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Přesně tak... To raje strašnou roli. Hodinky jako třeba Laco mají uzoučký okraj pouzdra a tak také vypadají větší než jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 (upraveno) Přesně tak... To raje strašnou roli. Hodinky jako třeba Laco mají uzoučký okraj pouzdra a tak také vypadají větší než jsou... Stowy mají 39... Upraveno 13. července 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Stowy mají 39... Tahle fotka konečně řeší moje dilema jestli Linea nebo Antea :-) (ne, že by to cena už dost nerozsekla :-D). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanus Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Stowy mají 39... Ty Linei nejsou automaty, že? Na kolik by to asi vyšlo, Linea + strojem pouze ruční nátah? Hanus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Tahle fotka konečně řeší moje dilema jestli Linea nebo Antea :-) (ne, že by to cena už dost nerozsekla :-D). a co to teda bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 a co to teda bude? No, až to bude díky promoci aktuální, tak Antea Creme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 (upraveno) Dobrá volba Upraveno 13. července 2008 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2008 Gratuluju všem vlastníkům diplomat. Moc jsem tomu nevěřil, ale zvětšení se zdařilo. Jenom při pihledu na Linea a Diplomat dohromady působí ještě menší než linea a ty už byly na mě malé, proto jsem nedávno svoje l.e. linea prodal. Jinak parádní hodinky ještě jednou gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 (upraveno) Ahoj, ahoj - VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP !! Tak jsem 14 dní olízával sicilské a vídeňské výlohy a hledal konečně něco dost dobrýho, až jsem to našel doma ! Tomuhle se opravdu NIC nevyrovná. PS: Kdy bude to vijolíno?? Edit: No tak dobře, nový potápěčský blanc paint, roger dubois, panerai,plachtařský corum a beobachter glashütte original a samosebou graham jsou tak nějak stejná liga. Lepčí je snad ale opravdu snad jen královský dub a franc miller s jednou ručkou ukazující denní a druhou ukazující noční hodiny - tedy z těch kusů, co jsem viděl (řádově tak stovky...) Upraveno 14. července 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 Ahoj, ahoj - VŠUDE DOBŘE, DOMA NEJLÍP !! Tak jsem 14 dní olízával sicilské a vídeňské výlohy a hledal konečně něco dost dobrýho, až jsem to našel doma ! Tomuhle se opravdu NIC nevyrovná. PS: Kdy bude to vijolíno?? Edit: No tak dobře, nový potápěčský blanc paint, roger dubois, panerai,plachtařský corum a beobachter glashütte original a samosebou graham jsou tak nějak stejná liga. Lepčí je snad ale opravdu snad jen královský dub a franc miller s jednou ručkou ukazující denní a druhou ukazující noční hodiny - tedy z těch kusů, co jsem viděl (řádově tak stovky...) Páni, tak tomu se říká nadšení. A to tu byla obava, že to zlacení nebude pro tebe to pravé ořechové. Ale ty ženevské kruhy (ne pruhy) jsou vážně parádní. Dnes jsem je měl na soudě a proti soudcovým seikám..no nic, dál nepokračuju nebo to skončí špatně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se