leonid Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Souhlasím s cigim, jsem taky pro černý věnec s bílými čísly. Podle mne je to mnohem elegantnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Černý věnec - bílá čísla. Já i Lukáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Já na tom bohužel stále pracuju, alespoň se mezitím některý věci vytříbí ... Každopádně mi přijde, že by měly mít černej datovej věnec s bílejma číslama ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 12. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2008 Hlasování o datovém věnci: 1) bílý 2) inverzní - cigi, typograf, baza, leonid, Frantik, Lukáš, rorda, prim, azem, murb Já myslím, že to tentokrát bude docela jasné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 propána, mě už hrabe, inversní je přeci ten bílý, když ciferník je černý ? Nebo ne ? Jsem z té osobité primácké terminologie občas jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 propána, mě už hrabe, inversní je přeci ten bílý, když ciferník je černý ? Nebo ne ? Jsem z té osobité primácké terminologie občas jelen. Inverzní jsou černé Diplomaty ve vztahu k původním Diplomatům. U datumky bych používal pro jistotu poze pojmy: černý/bílý věnec, čísla...... atd., atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Myslim ze zatim cerna datumka vede na plne čáře Chci se zeptat Prima na ten remen. Je to matný černý aligátor? Je nejake foto? A take ohledne dalsiho postupu produkce - uvidime vzorovy kus a pak se to rozjede? Ten s Etou? Diky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2008 Myslim ze zatim cerna datumka vede na plne čáře Chci se zeptat Prima na ten remen. Je to matný černý aligátor? Je nejake foto? A take ohledne dalsiho postupu produkce - uvidime vzorovy kus a pak se to rozjede? Ten s Etou? Diky za info.To by mě taky zajímalo, resp. bych ho rád viděl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Toto je provedení v původní velikosti 34mm. Řemínek bude vypadat jako na těchto Diplomatech. Je to prověřený a luxusně vypadající řemen s pololesklým povrchem. Není ale lakovaný. Je to jeho přirozený lesk. Úplně matný si ani nedokážu u krokodýlí kůže představit. Hodinky s ETou budou až později. Rád bych číselník pro oboje hodinky dělal současně. Nicméně inicializační série je zkrátka inicializační série, to jest první svého druhu, takže rozhodnutí o koupi bude muset být založeno na důvěře v projekt. Takový kmotr si také nevybírá kmotřence podle toho až jak bude po porodu vypadat. To by pak spousta dětí byla bez kmotra. U hodinek máme několik výhod. Myslím, že máme s remaky poměrně dost zkušenností. Spartaky i Pavouky, které jsou Diplomatu nejblíž patří mezi nejkrásnější hodinky pod naším brandem, takže riziko, že by se Diplomaty nepovedly vidím jako velmi malé. Otázku korunky, můžeme případně dořešit až budeme vidět reálně ty díly u sebe, ale myslím, že zvolená korunka bude velmi decentní. Pokud jde o mne, myslím, že je projekt ve fázi, kdy bychom měli přistoupit k oficialitám. Kdo tu odvahu nenajde, bude riskovat, že jeho místo zaplní někdo odvážnější. Absolutně se nechci nikoho dotknout. Jen to osobně vnímám tak, že tato potřeba odvahy je do určité míry zohledněna výrazně nižší cenou. Hodinky budou v sériovém provedení stát okolo 90.000,-Kč což je nezanedbatelný rozdíl. Co se týče toho datového věnce, tak inverzní beru ve vztahu k originálu, který měl bílý datový věnec a černý tisk. Zkrátka zatím jednoznačně vede varianta modifikovaná na černý datový věnec s bílými čísly, a to i přes o něco vyšší cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Tak jo, s jakou oficialitou mám začít? Představování? Prime, rozešlete nám objednávkové formuláře, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leonid Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Jen do toho, už se nemůžu dočkat. A své 10/20 či ? se nikdy nevzdám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmmara Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 Domnívám se, že verze kterou navrhoval typograf a frantik, tedy s nápisem automatic/21jewels by stejně jako předloze slušelo víc než pouhá holá jedna strana a to navzdory tomu, že někdy mín bývá víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prokop Odesláno 14. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2008 No. 01 frantik - potvrzena účast No. 02 typograf - potvrzena účast No. 03 bobr - potvrzena účast No. 04 baza - potvrzena účast No. 05 prim - potvrzena účast No. 06 Lukáš - potvrzena účast No. 07 tell - potvrzena účast ? No. 08 rorda No. 09 murb No. 10 leonid - potvrzena účast No. 11 cigi - potvrzena účast No. 12 mmmara No. 13 azem - potvrzena účast No. 14 prim - potvrzena účast No. 15 dr - potvrzena účast No. 16 zh - potvrzena účast No. 17 kk - potvrzena účast No. 18 No. 19 No. 20 Franta Dobrota O víkendu připravím objednávkový formulář a rozešlu ho všem, co potvrdili účast. Vzhledem k tomu, že jsem na podzim přišel při synchronizaci kontaktů o mnoho mailů, poprosil bych, jestli byste mi mohli poslat mail s adresou na sebe (klidně prázdný - s heslem Diplomat v předmětu). Díky za pochopení. Ten kdo si je naprosto jistý, že jsme si spolu v tomto roce nějaký mail vyměnili nic posílat nemusí, ale ulehčí mi to práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Diky za info. Ten krokodyl vypada velice dobre. Bal sem se, aby to nebyl ten vysoce leskly (mozna i lakovany) - toto vypada prirozene. Jinak se tedy neda nic delat, ze nebude vzorovy kus. Bude to o to vetsi prekvapko Bude alespon finalni super vizualizace? Alespon nekolik pohledu? A take musime definitivne doladit par detailu - popisky na dynku (ty uz jsou ale snad dohodnute), rytina rotoru, apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Vidíte, Prime, to máte z těch všech digitálních souvislostí. Jako správný výrobce mechanických hodinek by jste měl používat mechanický počítač a mechanický telefon...... Mechanický mejl jsem Vám právě poslal digitální cestou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Úplně matný si ani nedokážu u krokodýlí kůže představit. Budete si tam muset dát aligátora, když chcete matný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Budete si tam muset dát aligátora, když chcete matný. No, já mám na ruce černýho primáckýho aligátora a připadá mi lesklejší, než ten krokodýl na fotce. Možná ovšem, že zdání klame..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 (upraveno) No, já mám na ruce černýho primáckýho aligátora a připadá mi lesklejší, než ten krokodýl na fotce. Možná ovšem, že zdání klame..... Asi záleží na kvalitě. Jak psal PRIM, úplně matný kroko snad ani nejde, aligátor ano, jenže pak je cena trochu jinde. Upraveno 15. února 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Myslim, ze ten samej remen, co ted Prim nabizi je i tady a vypada fakt dobre. Omlouvam se za pujceni něčí fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2008 Jak něčí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se