Přejít na obsah

DIPLOMAT 40 v nerezu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Noname, Cali, Gorg: vadí vám průhled na strojek jako takový nebo strojek samotný?

Jeho zpracování je, co můžu soudit zatím z fotek, velice slušné a že chceme, aby na něho bylo vidět, je myslím pochopitelné - dáváme tím najevo, že tyto hodinky jsou jiné - retro designem a použitou domácí technologií - strojkem, vypouklým sklíčkem - žádná ETA a placatý safír s antireflexem.

Vadi mi kombinacia stroj+priehlad proti stroju samotnemu nemam nic a to ze som zaryty priehladobijec sa o mne vie :).... Priehlady dobre znasam len na stroje kde to ma naozaj vyznam, ale seriovy stroj, nijak zvlast nezdobeny a este zpola zakryty rotorom..........

BTW tym ze chceme umocnovat retro look si ma len utvrdil v tom ze tam priehlad nema co hladat :)

Hodinky su super o tom zadna, ale priehlad im u mna nepridal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky dopadly dobře, jsou pěkný. Pro mě by byly hezčí bez datumky, ale já je nemám. Že se někomu nelíbí nějaký detail? To neřeším, nemám tu schopnost, podívat se na hodinky a říct, že tohle by mělo být tak či onak. Zkrátka se mi buď líbí nebo nelíbí. Není na nich nic zvláštního? Je - limitka! A průhled na strojek? Pokud se nelíbí někomu, kdo je vlastní, jistě se dá u Prima doobjednat alternativní plné dýnko. A těm, co je nevlastní, to až tak vadit nemůže.

Takže: mě se líbí. Jirka

Odkaz ke komentáři

Hodinky jsou parádní, gratuluji a závidím. Možná by bylo zajímavé místo 316L použít platinu, to by byl mazec.

Trochu se mi nelíbí to zdobení rotoru, nevím proč, ale nějak mi ty barvy neladí :thumbsdown_anim:

Na druhou stranu člověk většinou nosí dýnkem dolů a tak to až tak nevadí.

No a datumka, to je bolest většiny hodinek s Etou. Snad by to tak moc nebolelo, kdyby se ta datumka skryla pod pevný číselník.

Odkaz ke komentáři

retro designem? Tím jiné určitě nejsou... domácí technologií? co to je?, vypouklým sklíčkem? To mám na půlce hodinek :)

Nejsou ničím vyjímečné ....... nehrajme si na nějakou exkluzivitu v technickýchj a designových oblastech... :)

Safírové?

Výjimečné jsou už tím, že se jedná o solidní práci - drážky na lunetě jsou frézované, ručně dočišťované - žádné lisované pouzdro - kde jinde v téhle cenové hladině bys to hledal?

Upraveno uživatelem Bobr
Odkaz ke komentáři

vyjímečné je něco jiného než solidně udělané!!!! Já jasně napsal, že je považuji za velmi pěkně a solidně udělané... ale není to výjimka ;) Kde to hledat? Tak si proboha projeď internet, obšlápni si nějaké obchody třeba v Německu a najdeš :) a pokud budeš ochoten utratit tuhle částku, tak se asi budeš divit co za tyhle peníze můžeš všecho dostat :)

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem je viděl na vlastní oči a musím se podělit o jeden poznatek: byla to náhoda, v restauraci, pět metrů ode mne sedí pán, koukám, co to má za hodinky... Hned mě zaujaly, pěkný, dobrá velikost, klasický, jednoduchý vzhled, stříbrný pouzdro, černý ciferník, zlatý ručky... kdyby to byla jiná velikost, tipnul bych Primky, nenapadlo by mě, že Diplomat i.e. uvidím u nás na venkově tak brzy naživo... Zkrátím to, byly to ony, 05/20, a smekám před celkovým dojmem z pohledu, když je má někdo naproti vás na ruce. Jirka

Odkaz ke komentáři

Zlatý ručky? To snad ne.....

Tak jsme blbej, nebo slepej... nemel jsem brejle, to fakt, mozna odlesk neceho zlutyho v okoli, ale ja je videl zlaty... udivilo me to, ale jak rikam - bez brejly jsem se kochal celkovym vjemem, ne detailem. Dobra, takze rucky jsou stribrny, ty bys to mel vedet, leda ze by na 05/20 byly zlaty ???

(teda snad 05/20, to mi rikal majitel, to cislo jsem taky nevidel :thumbsup_anim: ... ale fakt to byly Diplomat, prisaham)

Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři

Tak to byl asi odraz. Ono stačí, když je v místnosti třeba dřevěná skříň nebo béžový závěs na okně atp. Č. 05/20 není pravděpodobně nikdo z Chronomagu..... :unsure: Číslo pět ozvi se - žiješ??? :D

Určitě ti věřím, protože č. 05/20 je s největší pravděpodobností z Liberce. Musíš znovu do té hospody a pozvat ho sem k nám.

Upraveno uživatelem typograf
Odkaz ke komentáři

Tak to byl asi odraz. Ono stačí, když je v místnosti třeba dřevěná skříň nebo béžový závěs na okně atp. Č. 05/20 není pravděpodobně nikdo z Chronomagu..... :unsure: Číslo pět ozvi se - žiješ??? :D

Určitě ti věřím, protože č. 05/20 je s největší pravděpodobností z Liberce. Musíš znovu do té hospody a pozvat ho sem k nám.

Hm, je tam žlutě vymalováno. Jinak číslo pět žije, ale myslím, že internet není úplně jeho hobby, páč má spoustu starostí s firmou a málo času na blbosti :crying_anim02: , takže si prostě "čas od času" koupí hodinky a udělá si radost. Ale musím říct, že jsem ho asi dost šoknul, když jsem za ním přišel, cože to má za hodinky :angel:

Jirka

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
By mě spíš zajímalo, jak se k takovejm hodinkám dostal, když neví nic o Chronomagu ... ;)

....byl u něj podomní prodavač a za předváděcí akci mu nabídl dva americké nože a čističku vzduchu .......... podlehl :D

Odkaz ke komentáři

Vzdyt psal Prim, ze nekolik hodinek uda mimo chronomag, u cislovani bylo i napsano o jake cisla se jedna, ale jestli to je zrovna 05/20 nevim a hledat se mi to nechce ;)
Neboj, vim, jen mě zajímalo, jestli to byl zrovna tenhle případ ... ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...