perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Zdravim vsetkych... Idem si kupit hodinky ktore budem nosit k obleku a potrebujem trosku pomoc. Mali by to byt automaty, cierny, biely, strieborny cifernik(ziadna duha), tmavy kozeny remienok. Maly by byt dost velke a vysoke. Mam velku ruku a som mlady clovek. Chcem kvalitu a znacku ktoru minimalne poznam a este lepsie da sa na nu spolahnut. Cena do 20 tis. Predbezne som si vybral Seiko Premier Automatic. Najviac sa mi pacia, maju 43mmx12mm, su cele lestene a maju stroj 6R20 http://cgi.ebay.com/SEIKO-PREMIER-AUTOMATI...1QQcmdZViewItem Moj jediny problem a dovod preco sem pisem je ze Seiko uvadza meskanie -15s +25s co sa mi zda dost vela nato ze lacnejsie ETA uvadzaju -5s +5s. Takze Vas poprosim, poradte nieco podobne stylove, ale presnejsie.
Karloss Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Hmm, tak to máš výběr docela široký z hlavy mě napadá Hamilton Jazzmaster v různých variacích, Oris Artelier, klasika od Stowy - Antea, nebo Marine, Prim Linea atd.
perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 a este jedna dve veci, dolezita je u mna najma vyska, mam rad pekne vysoke strojceky a lestene(satin), nie matne
Návštěvník tolja Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) http://cgi.ebay.com/TISSOT-LE-LOCLE-AUTOMA...bayphotohosting Doporučuji koupit s kovovým tahem, a kožený řemen dokoupit. bude to levnější, než kdybys je koupil na kůži, a pak chtěl originál tah - stojí asi 3,5K, originál motýlová spona asi 900, a originál řemen taky tak. A podle mne satinovaný znamená matný. Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem tolja
perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Zatial zuzujem vyber na Hamiltony Jazzmaster Maestro a Seiko Premier automatic...
perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 (upraveno) Hamiltony su super vysoke(15mm), ale maju skaredy stroj a bojim sa ich objednavat cez ebay, pretoze narozdiel od seika sa hamiltony fakekuju.... Takze fakt neviem, dajte este nejake typy. Upraveno 29. listopadu 2007 uživatelem perinded0
Andreas Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Junghans Max Bill Chronograf... i když lehce nad částkou, kolem 30 T Kč...
perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Andreas napsal: Junghans Max Bill Chronograf... i když lehce nad částkou, kolem 30 T Kč... Plastove sklicko??? Zaujimavy design, ale nema ani dole priehlad na stroj.
Návštěvník Snow Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 perinded0 napsal: ........sa hamiltony fakekuju.... A na to jsi přišel kde ?
vor Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Snow napsal: A na to jsi přišel kde ? Zrovna jsem to chtěl napsat. A kde teda prodávají na ebay fakekované Hamiltony?? Jinak pokud máš hodinky leštěný, tak po čase na nich bude plno miniškrábanců. U matnejch to nebude vidět.
perinded0 Odesláno 29. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 Skrabance prezijem, urcite chcem lestene... Nepovedal som ze na ebayi ale dajte si do googlu hamilton replica a uvidite, preste maestro model som nasiel, este zevraj s ETA strojcekom
New Milis Odesláno 29. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2007 perinded0 napsal: Skrabance prezijem, urcite chcem lestene... Nepovedal som ze na ebayi ale dajte si do googlu hamilton replica a uvidite, preste maestro model som nasiel, este zevraj s ETA strojcekom Hele, tak si nekupuj Hamiltony od prodejců, který najdeš jako hamilton replica's prodejce v Googlu, ne? Objednej si je na e-bay a nehledej problémy tam, kde nejsou. Nebo se na to vykašli a kup si je v kamenným krámu tady. O něco dráž. Já se zblázním. Repliky!
perinded0 Odesláno 30. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 New Milis napsal: Hele, tak si nekupuj Hamiltony od prodejců, který najdeš jako hamilton replica's prodejce v Googlu, ne? Objednej si je na e-bay a nehledej problémy tam, kde nejsou. Nebo se na to vykašli a kup si je v kamenným krámu tady. O něco dráž. Já se zblázním. Repliky! Are HAMILTON watches sold over the Internet? HAMILTON does not sell any watches on the Internet. HAMILTON merchandises its watches exclusively through our worldwide network of authorized wholesale and retail distributors. Therefore, any purported HAMILTON watches offered for sale, particularly on the Internet, by a seller who is not authorized by HAMILTON, could be counterfeits or of dubious origin and thus not guaranteed by HAMILTON.
kubson Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 perinded0 nehledej za tím nějakou vědu, to že výrobce něco píše na stránkách ještě nemusí znamenat, že to tak je... normálka šedý prodej, pokud s tím máš problém, tak pro klid duše zaplať víc kamennému obchodníkovi
safi Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 perinded0 napsal: Zdravim vsetkych... Idem si kupit hodinky ktore budem nosit k obleku a potrebujem trosku pomoc. Mali by to byt automaty, cierny, biely, strieborny cifernik(ziadna duha), tmavy kozeny remienok. Maly by byt dost velke a vysoke. Mam velku ruku a som mlady clovek. Chcem kvalitu a znacku ktoru minimalne poznam a este lepsie da sa na nu spolahnut. Cena do 20 tis. Predbezne som si vybral Seiko Premier Automatic. Najviac sa mi pacia, maju 43mmx12mm, su cele lestene a maju stroj 6R20 http://cgi.ebay.com/SEIKO-PREMIER-AUTOMATI...1QQcmdZViewItem Moj jediny problem a dovod preco sem pisem je ze Seiko uvadza meskanie -15s +25s co sa mi zda dost vela nato ze lacnejsie ETA uvadzaju -5s +5s. Takze Vas poprosim, poradte nieco podobne stylove, ale presnejsie. Hele to se mi nechce věřit, že by Eta měla nechronometr strojky s maximální možnou odchylkou +-5 vteřin. Ta papírová odchylka -15s +25s je maximálně možná odchylka garantovaná výrobcem. Kalibr 6r20 je odvozen od 6R15 a ten mi (a nejen mě) dělal +-5 vteřin, mnohdy i méně. Oproti Etě by měl být o něco přesnější, na druhou stranu Eta má překlápění data přesně o půlnoci datum se překlápí rychleji. Etu má navíc každý, 6R20 ne, takže volba je jasná - 6R20 :-)
Návštěvník Snow Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 Tady máš jedny pěkné MIDO All Diall , cena v kopíruje hranici 20.000Kč, k dostání nejvíce v síti prodejen Details. Získáš dostatečně vysoké hodinky s bílým číselníkem osazené kalibrem ETA 2836-2 s modrými šroubky, safír nahoře, minerál dole, šroubovací korunka, luxusní balení v dřevěné krabici, a to vše v kamenném obchodě a máš klid ., P.S. až si příště budeš vybírat nové hodinky a věř stane se to brzo pokud se na stránkách chronomagu budeš pohybovat dál, nezačínej výběr s tím, že si nejdříve vyjedeš vše co se kopíruje, to pak budeš v hajzlu. P.S.S. na netu lze získat třeba za pěkných.
Hanz21 Odesláno 30. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2007 (upraveno) Ty Mida jsou moc pěkný Já osobně bych přemýšlel také o něčem z kolekce ML řady Pontos. Nové Pontos Day Date mají datumovku přesunutou na šestku a jsou tím více vyvážené než předcházející model, kde byla datumovka mezi 4kou a 5kou... Nebo Petite Second (ty mají 43mm)... Upraveno 30. listopadu 2007 uživatelem Hanz21
perinded0 Odesláno 3. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Co tieto? bez chronographu su 42mm, s 44mm. Neviem sa rozhodnut, lubi sa mi pohyb sekundovky, preto by som chcel radsej vacsiu, ako chronographovu, ale zas tie chronographove su vacsie a robustnejsie a to sa mi paci tiez... Fakt neviem, asi dnes nezaspim.
Hanz21 Odesláno 3. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2007 Hele Longiny jsou supr hodinky, jen jsi se koukám posunul krapet výše s cenou, ty za dvacet nebudou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se