d-i-x Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Ahoj všem kolegům trpícím chronobundusem:)Po letech zvažování, hledání kompromisů jsem nakonec zvolil nekompromis.Prostě přesně to, co jsem vždycky chtěl a přitom byl smířený s tím, že na to nikdy nedosáhnu.No nic, vlastně sem neměl na výběr, jinak by to stejně nedopadlo. Kompromis by mě asi nikdy úplně neuspokojil.Takže rozbil sem prasátko, teda spíš pěkně velké prase a pořídil si mé první, poslední a jediné automaty - hodinky na celý život - modré Monaka s chronem. Co o nich říct? Jsou boží. Mít je na ruce je nepopsatelné, určitě to znáte. S nadsázkou - od doby co je mám, vlastně ani pořádně nevím kolik je hodin:) Pořád na ně jen tak koukám a obdivuju tu nádheru, odezírat čas jaksi zapomínám:)Občas proženu chrona, kolikrát ani nevím co stopuju:) No je to prostě všechno iracionální, je to o pocitech, hold láska:)Krásně se nosí, na ruce ani malé ani velké, ani lehké ani těžké, prostě tak akorát:)Miluju ty ostré hrany, to klenuté sklo, tu živou modrou, to jak tikají, to jak jsou nezaměnitelné.Jsou to tvrdohlavé hodinky, a já taky:)No ale abych vás svým štěstím z nich jen neštval: uvnitř Sellita SW300 mi zatím dělá zhruba +10s denně:/Mějte se. Michael
michalval Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Parádní klasika, užívej a ať Ti dobře šlapou!
kuncák7 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Michaeli geatuluju, jsou paradni, ale presne jak pises, nikdy na ne nedosahnu.
Tondaa73 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Gratulace kolego. Monaca jsou hodinky s koulema. ;-)
blackhead Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Gratuluju a upresnim ze tam neni Selita ale ETA 2892 s Dubois Depraz chronomodulem.
d-i-x Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Ahoj, v mých je opravdu Sellita. Nevím jestli by byla ETA přesnější, ale čekal sem trochu lepší hodnotu než +10s denně. Gratuluju a upresnim ze tam neni Selita ale ETA 2892 s Dubois Depraz chronomodulem.
Návštěvník Jagman Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Já měl ve starejch ETU a moc přesná taky není
d-i-x Odesláno 30. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Já měl ve starejch ETU a moc přesná taky neníO přesnosti to není, já jim to rád odpustím:)
LovecK Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Jestli to u hodinek za kilo neni i o presnosti, tak teda vo cem to je? Jenom o pocitech a radosti? To asi ne...
d-i-x Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Jestli to u hodinek za kilo neni i o presnosti, tak teda vo cem to je? Jenom o pocitech a radosti? To asi ne... Ahoj. Jasně, co se týče přesnosti trochu zklamání, ale tohle prostě zatím neřeším... tohle není věc, která by se nedala hodinářem seřídit ne? Těch +10s delají stabilně, nelítá to do + a do - pokaždé jinak.
Lukyn77 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Pěkný, opravdu moc fešácký hodinky, který mě vždy u patřičné vytrýny pozdrží ... ale odhadoval bych, že neuteče tolik vody a tolikrát nezapadne slunce za obzor a budeš pokukovat po dalším kousku, něco na to denní nošení a určitě s klečkama a pérkama
malacko Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Nádherný hodinky. Asi jediné hranaté, které si dokáží představit. Mají skvělý machr index!Gratuluji a užívej jich. Jak se nosí?
d-i-x Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Všem díky. Nádherný hodinky. Asi jediné hranaté, které si dokáží představit. Mají skvělý machr index!Gratuluji a užívej jich. Jak se nosí?Nosí se skvěle, ted na léto je plánuju dát na kaučuk. Mám je normal na denní nošení, akorát v práci jdou z ruky
kuncák7 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Nádherný hodinky. Asi jediné hranaté, které si dokáží představit. Mají skvělý machr index!Gratuluj Lipi a užívej jich. Jak se nosí?Lip bych to rozhodne nenapsal, ale vystihl jsi to dobre- machr index :-)))
TomNguyen Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Já Monaca teda miluju ale jak koukám na ně, tak jsem teda hodně zklamaný na tu "hnusně" zdobením Sellitu, a ještě těch +10s/den. Zkoušel jsi jiné polohy ?
vanderB. Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Zkoušel jsi jiné polohy ? trošku otázka na tělo, ne? (jen blbej vtip, sorry) Jinak zadek Monac mě taky trošku zklamal... a co že jsi nešel do těch "opravdovějších"? Mám na mysli CAW211P.FC6356
d-i-x Odesláno 3. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2016 V pátek přezuto na letní gumy. Někdo odsoudí, ale pro mě na léto a denní nošení ideální.Byly na vibrografu, +10s zhruba odpovídá.Jiné polohy sem zkoušel, ale pořád to mám za 10s:DPříjemná věc, že je můžu u autorizovaného servisu nechat zdarma seřídit.Každý model má něco do sebe, já měl možnost vidět na vlastní oči jen CAW2111 a ta živá modrá mě dostala.
Tichus Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Odesláno 3. července 2016 Teda, ja uz videl daleko horsi zadky...mne se libi Taky gratulka
M-72 Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Odesláno 4. července 2016 Gratuluji! Prima kukacky :-) mohu posoudit z vlastni zkusenosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se