Přejít na obsah

Moony vs. Monaca

Peter

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj priatelia a ľudia strojčekovy,

ešte nedávno som tu pýtal rady a šetril na hodinky ktoré som myslel že nikdy mať nebudem a dnes, ako sa vraví v Česku "hoři voda" a ja mám potrebu kúpiť posledné tretie hodinky do definitívneho comba na celý život. Na bežné nosenie do práce mám Hydroconquesty, na ňedelné obedy a podobné príležitosti modré bondovky (šiel som pre suby a prišiel domov s bondovkami, láska na prvý pohľad, asi mi toto niektorý z Vás neodpustia) ale keďze mám box na 4 hodinky človek nikdy nevie. Každopádne mám dilemu, a to nadpis hore...A čo je ešte horšie ani neviem z akého dovodu, neviem to popísať ake každý deň ma to ťahá na stránky Breitling a neustále pozerám na Avenger Bandit, viem že to nieje "racing style" ale pripadá mi to že tie hodinky majú gule. Toš babo ak možeš, raď. A prečo som vtedy nezobral suby!? Dal som na ruku a zmocnil sa ma taký pocit že sranda skončila, že proste je to ten dosiahnutý vrchol...Ako keď kúpiš Ferrari, je kopec drahšich aut, ale toto je taký strop na ktorom sa zastavíš lebo viac už nepotrebuješ. Po tomto boji dám foto do chlubárny aj keď asi nieje čim sa chlubiť, všetci tu tie hodinky poznáte.

Predom ďakujem za Vašu ochotu, rady, a Váš čas venovaný mne tu, toto je moje historicky posledné vlákno. Nech Vám hodinky ešte vela krásnych rokov tykajú.

Odesláno

Moony jsou ikona a z těchto dvou bych bral určitě Moony. Klonil bych se k nim i kvůli manuálnímu nátahu a zrovna teď jsou myslím jedny takové klasiky v prodejním vláknu. Monaca jsou taky nádherný, ale byly by u mě až na druhym místě.

Odesláno

Celý ten výběr jsou tak ikonické hodinky, že se k tomu nedá moc co říct. Nejlepší je všechno to zkusit na ruce. Třeba z náhledu cenového vývoje jsou na tom nejlépe ze zmíněného samozřejmě Suby, ale v páru do výběru lépe Moony a o něco málo hůře Monaco. Já Monaco mám a vím, že je nikdy pryč nedám, protože jsem po nich toužil vždycky. Vyber si to, co se nejvíce blíží tomuhle pocitu. A jestli tě to táhne na B, jdi do nich, taky jsou samozřejmě super. Akorát ten potenciál klasiky tam moc není, to jest negativum. 

Návštěvník Mitak
Odesláno

I kdyby ty Monaca nosil racingový pánbůh, tak jsou to hnusné hodinky.

Návštěvník Jagman
Odesláno

To se dá říct skoro o všem co nosíš :)

Odesláno

Jistou roli možná bude při výb?ru hrát i faktor, zda raději nosíš hodinky, které jsou nápadné a nepřehlédnutelné, nebo dáváš přednost decentním modelům. Monaka jsem zkoušel a i kdyby mi seděly na ruce (jakože nesedí), měl bych problém s jejich nápadností. Přitom se mi strašně lib?j... ale tak do vitrínky.

Já jsem volil univerzální, pohodlnější a neméně krásné Moony.

:) vůbec nejlepší bylo vyměnit LHC za Suby, modré bondovky za modrá Monaca a k tomu přikoupit ty Moony :D

Odesláno

Diký kucí, no ja stále neviem, Monaca majú taky krásnu históriu, a som velký fanúšik automobilového športu a všetko okolo aut, ale u Moonov zase sa mi páči ten "kult".Proste Hydro sú do práce ideálne, modré Bondovky z domu nepojdu nikdy to už viem teraz, a na suby musím dozrieť...Myslel som že už som dozrel, ale ešte nechcem doma to najlepšie. Do budúcna možno o pár rokov, ale teraz to chce ešte čas. Je pravda že Monaca niesu pre každého, ale zase ani ja nechcem byť každý...To oje dilema proste... 

Návštěvník Jagman
Odesláno

Já se snad fakt rozepíšu předem se omlouvám za pravopis

Monaca jsou jako skvělá milenka přídeš pomiluješ se je to zážitek jak jí zářej modré oči a pokud jí někam vemeš všechna děvčata se budou otáčet a pomlouvat a všichni chlapi závidět ale je taky hrozně křehká každá vráska je vidět každý důlek tě bude štvát víc a víc a jak zestárne přestane tě bavit možná později jako správná Milfka zas získá svoje kouzlo...........

Moony sou manželka v teplákách vydrží dost umí vařit nosí důlky vrásky apod neřešíš ty tam prostě patřej musíš jí koupit tunu kalhotek, podprsenek, korzetu apod. aby byla aspoň něaká zábava prostě jí máš doma je hezká třeba ale nudná jak zasedaní sněmovny

Takže záleží co chceš já se jen tak neožením

IMG_50391.jpg?ver=0

Odesláno

Jagman: :D

Já bych bral Monaca, B Bandit jsou pěkné, tuhle se je okukoval, ale Monaca jsou o level výš :) Moony mě neberou, tak k nim nic psát nebudu.

Odesláno

Otazka vkusu :-), me se libej a na ruku sednou.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ano chlapi, je to otázka osobního vkusu, mně se hranaté hodinky nelíbí skoro žádné. Monaca jsem na ruce měl a i když mi sedí naprostá většina hodinek v rozmezí 36-48 mm, tak Monaca ne a vypadají na většině zápěsti naprosto nepatřičně. Jako divná odstávající hranatá krabička, ze které se někdo snaží udělat hodinky. Asi taky tolik neprožívám auta, takže je mi Steve McQueen vcelku ukradený. A pokud mají Monaca nějaký machr index tak hlavně před tou nesprávnou částí populace. Oproti tomu neuřvané Moony ocení jen znalec.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...