vareka Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 Monaka jsou v pohodě, Moony jsou super. Pořiď jedny a za půl roku druhé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Odesláno 9. července 2016 S Monacama mám ten problém, že na tahu vypadají fakt hrozně a já hodinky bez tahu neunosím. Dokázal bych si představit, že je mám ve vrtiči a beru je jen na víkendové ježdění s 964, ale na normální nošení bych je nevzal. Oproti tomu, Moony jsou na tahu super, ale u těch mi zas chybí datumka, kterou denně potřebuji. Ale zase se dají koupit s haselitem, což beru jako velké plus.
martar Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Teda Jagu, to je dobrá esej o milenkách a manželkách já bych jen dodal, že alespoň podle mého názoru jsou Moony oním vzácným typem manželky, která s věkem zraje do krásy, uchovává si dívčí půvab a eleganci, a chlapa i po letech pořád přitahuje.
M3maniac Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Tak jestli se ti líbí modrá a k tomu moon tak tyto :-) jinak oboje jsou legendy. Monaca byly moje první DW, moony jsou univerzály ke všemu a monaca zase , no prostě nádherné legendy, které se snad musí líbit každému až na některé slabomyslné..... ale je pravdou ,že jsou náchylnější k úrazu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karussell Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Odesláno 12. července 2016 Oboje si zkus a uvidis, Moony jsou daleko univerzalnejsi a lip nositelny, ale pro me je to jasny Monaco. Pravdepodobne ale jen proto, ze moje srdce patri motorsportu a ne na mesic :-))
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.