Přejít na obsah

Moony vs. Monaca

Peter

Doporučené příspěvky

Odesláno

S Monacama mám ten problém, že na tahu vypadají fakt hrozně a já hodinky bez tahu neunosím. Dokázal bych si představit, že je mám ve vrtiči a beru je jen na  víkendové ježdění s 964, ale na normální nošení bych je nevzal.

Oproti tomu, Moony jsou na tahu super, ale u těch mi zas chybí datumka, kterou denně potřebuji. Ale zase se dají koupit s haselitem, což beru jako velké plus.

Odesláno
:D Teda Jagu, to je dobrá esej o milenkách a manželkách :D já bych jen dodal, že alespoň podle mého názoru jsou Moony oním vzácným typem manželky, která s věkem zraje do krásy, uchovává si dívčí půvab a eleganci, a chlapa i po letech pořád přitahuje.
Odesláno

Tak jestli se ti líbí modrá a k tomu moon tak tyto :-) jinak oboje jsou legendy. Monaca byly moje první DW, moony jsou univerzály ke všemu a monaca zase , no prostě nádherné legendy, které se snad musí líbit každému až na některé slabomyslné..... :)  ale je pravdou ,že jsou náchylnější k úrazu.... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...