Přejít na obsah

Calibre De Cartier Diver

Sborez

Doporučené příspěvky

Díky moc za super počtení, to vlákno, kde jsi se rozhodoval co koupit si zasloužilo tohle pokračování :)

Na šroubky si pořiď fialový Loctite 222 .. ten se používá na zajištění šroubů tahu na Rolexech.

Děkuji za radu, pořídím. Zatím jsem to neřešil, ale nebude to od věci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prekvapilo ma dýnko, čakal som, ako to už teraz býva zvykom, nejakú tématickú rytinu a ono nič :). Klasika v čistej línii, ako to je u Santos. Prosím, pridaj ešte pár fotiek. Ak je možné, aj viac detailných. Zaujímavý model a rozhodne oživenie na fóre.

JJ, taky jsem rád za jednoduchost :-) Na detailní fotky bohužel nemám vybavení, takže to budou spíše wristshoty. 

Odkaz ke komentáři

U mňa dobré :)

Výber som sledoval a v dobrom ma prekvapil Tvoj finálny výber. Sú to vydarené, v plnej miere originálne diversky. Recenzia taká aká má byť - pokec, fotky... Dokonca by som povedal, že na Tvojich civilných fotkách sa mi páčia viac ako na oficiálnych.

Gratulujem k super kúsku!

Akurát ešte by som privítal foto z profilu, od korunky ;)

Odkaz ke komentáři

U mňa dobré :)

Výber som sledoval a v dobrom ma prekvapil Tvoj finálny výber. Sú to vydarené, v plnej miere originálne diversky. Recenzia taká aká má byť - pokec, fotky... Dokonca by som povedal, že na Tvojich civilných fotkách sa mi páčia viac ako na oficiálnych.

Gratulujem k super kúsku!

Akurát ešte by som privítal foto z profilu, od korunky ;)

Děkuji, zkusím to vyfotit jak se k tomu dostanu, zatím takto:

post-34009-0-75918000-1469045819_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Poprvé jsem je viděl na srazu, (první sraz po pár měsících na fóru) kde je měl Sibir a říkal jsem si, co na nich všichni vidí ? Zas tak hustý nejsou a teď se mně líbí úplně mega.

Fakt peckový hodinky.

:-) A to já je viděl jen na fotkách :-) A pak jednou naživo a hned jsem je bral. Jsou parádní....

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • Po letech...

Zatím lunetu nebudu řešit ještě jsem psal do Wempe Austria odkud jsou, tak uvidíme jakou dají cenu oni, ale vzhledem k tomu, že ostré hrany lunety ADLC vrstva dostatečně nechrání, tak mít doma časem dodrbané dvě lunety :-) mě úplně neláká, asi to tak nechám být :-)

Jak to nakonec dopadlo?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...