Porsche_911 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Díky moc za super počtení, to vlákno, kde jsi se rozhodoval co koupit si zasloužilo tohle pokračování Na šroubky si pořiď fialový Loctite 222 .. ten se používá na zajištění šroubů tahu na Rolexech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 18. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Díky moc za super počtení, to vlákno, kde jsi se rozhodoval co koupit si zasloužilo tohle pokračování Na šroubky si pořiď fialový Loctite 222 .. ten se používá na zajištění šroubů tahu na Rolexech.Děkuji za radu, pořídím. Zatím jsem to neřešil, ale nebude to od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Moc zajímavej kousek. Tohle jsou rozhodně originální potápky.Moc se mi líbí, na co všechno dali lumi - ve tmě musí být naživo super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Prekvapilo ma dýnko, čakal som, ako to už teraz býva zvykom, nejakú tématickú rytinu a ono nič . Klasika v čistej línii, ako to je u Santos. Prosím, pridaj ešte pár fotiek. Ak je možné, aj viac detailných. Zaujímavý model a rozhodne oživenie na fóre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 19. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Prekvapilo ma dýnko, čakal som, ako to už teraz býva zvykom, nejakú tématickú rytinu a ono nič . Klasika v čistej línii, ako to je u Santos. Prosím, pridaj ešte pár fotiek. Ak je možné, aj viac detailných. Zaujímavý model a rozhodne oživenie na fóre.JJ, taky jsem rád za jednoduchost :-) Na detailní fotky bohužel nemám vybavení, takže to budou spíše wristshoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 U mňa dobré Výber som sledoval a v dobrom ma prekvapil Tvoj finálny výber. Sú to vydarené, v plnej miere originálne diversky. Recenzia taká aká má byť - pokec, fotky... Dokonca by som povedal, že na Tvojich civilných fotkách sa mi páčia viac ako na oficiálnych. Gratulujem k super kúsku!Akurát ešte by som privítal foto z profilu, od korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 U mňa dobré Výber som sledoval a v dobrom ma prekvapil Tvoj finálny výber. Sú to vydarené, v plnej miere originálne diversky. Recenzia taká aká má byť - pokec, fotky... Dokonca by som povedal, že na Tvojich civilných fotkách sa mi páčia viac ako na oficiálnych.Gratulujem k super kúsku!Akurát ešte by som privítal foto z profilu, od korunky Děkuji, zkusím to vyfotit jak se k tomu dostanu, zatím takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Poprvé jsem je viděl na srazu, (první sraz po pár měsících na fóru) kde je měl Sibir a říkal jsem si, co na nich všichni vidí ? Zas tak hustý nejsou a teď se mně líbí úplně mega.Fakt peckový hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Prajem vela radosti s katjerom ! volba co si zasluzi pochvalu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Poprvé jsem je viděl na srazu, (první sraz po pár měsících na fóru) kde je měl Sibir a říkal jsem si, co na nich všichni vidí ? Zas tak hustý nejsou a teď se mně líbí úplně mega.Fakt peckový hodinky.:-) A to já je viděl jen na fotkách :-) A pak jednou naživo a hned jsem je bral. Jsou parádní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 25. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Prajem vela radosti s katjerom ! volba co si zasluzi pochvalu !JJ, nejsou tak obyklé, takže jsem zariskoval, ale byla to dobrá volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Jsem rád, že jsem tě nasměroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Co je to na korunce za šutr prosím tě? Krásně to mají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Synteticky spinel, nectes pozorne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Jsem rád, že jsem tě nasměroval. Bylo to pro mě překvapení :-) Nějak mě tahle značka nenapadla. Teď už jsem skoro fanda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Co je to na korunce za šutr prosím tě? Krásně to mají...JJ, syntetika, skoro by to možná chtělo něco "pravého" ale zase to bude určitě odolnější než nějaký barevný šutráček :-) Když teda pominu diamant :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acizek Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Krasne napsane a vypadaji moc zajimave! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Zatím lunetu nebudu řešit ještě jsem psal do Wempe Austria odkud jsou, tak uvidíme jakou dají cenu oni, ale vzhledem k tomu, že ostré hrany lunety ADLC vrstva dostatečně nechrání, tak mít doma časem dodrbané dvě lunety :-) mě úplně neláká, asi to tak nechám být :-)Jak to nakonec dopadlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 22. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2018 Prodal jsem je, tak nevím :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2018 Rozumím, dík za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se