Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 No tak teda nevím kolik je hodin. Nějaké indexy by to chtělo. Dauphine ručky dobrý nápad, mám je rád, ale ta minutová je nějaká ukouslá, prostě ji chybí špička. Nejhezčí stavba je úplně ta první ala explorer. Má správnou barvu pouzdra a všechny indexy. Jen ta luneta mohla mít kruhový brus a ne svislý, ale to je detail. Ty hodinky můžou v praxi velice dobře fungovat.
Lukáš3 Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 No já totiž koupil moc dlouhou minutovku .... Tak jsem ji musel trochu zkrátit. Budu ji muset ještě sundat a opatrně zkusit ,,zapilovat" do špičky, případně koupím druhou Jinak samozřejmě nevíš, že je třeba 8:39, ale víš že bude třičtvrtě na 9...
Jiří Sedlák Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 No já mám rád hodinky kouknu a vidím.
Jerryl Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Odesláno 2. května 2023 Tak to by pro tebe asi nebyly moje jednoručky bez žádnejch indexů, které jsem kdysi spáchal. Tam člověk zhruba odhadnul, kdy je čas vstávat, čas jíst a čas spát. Odjezd vlaku bych podle toho netrefil ani náhodou
iakovmarkov Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Odesláno 3. května 2023 V 2. 5. 2023 v 15:15, Lukáš3 napsal: @iakovmarkov díky za tip, určitě mrknu. Teď jsem objednal ještě další nějaký kousky, tak uvidím nějak mě to chytlo. Je to fajn je to jiný prostě... Jinak bez indexů mi to ani vůbec nevadí, o víkendu jsem to přehodil na ten purpurový, ale se zlatýma ručkama a dobrý zatím... Ta barva je pokaždý úplně jiná Rozšířit Moc pekny. Zlaty rucicky a purpurovy cifernik je super kombinace, me by to ani nenapadlo.
Jiří Sedlák Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 V 2. 5. 2023 v 19:50, Jerryl napsal: Tak to by pro tebe asi nebyly moje jednoručky bez žádnejch indexů, které jsem kdysi spáchal. Tam člověk zhruba odhadnul, kdy je čas vstávat, čas jíst a čas spát. Odjezd vlaku bych podle toho netrefil ani náhodou Rozšířit No, zase to mohlo vypadat zajímavě. Nebo vytvořit indexy s obrázky: postel, vidlička a nůž, pivo, záchod, sprcha. Pokud by nebyly 24 h, musely by být některé zdvojené.
Jerryl Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Odesláno 4. května 2023 No vidíš, to by mohla být docela sranda. Ještě vymyslet komplikaci, že ve středu by tam místo klasického zahálení skočil hen ten oný seks.
Jiří Sedlák Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 (upraveno) To musíš vzít jako základ něco s daydate. A všechny dny kromě středy nechat slepý v barvě ciferníku. Upraveno 5. května 2023 uživatelem Jiří Sedlák
iakovmarkov Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Odesláno 12. května 2023 Dnes na ruce - Monster Seiko Monster byly mé první mechanické hodinky vůbec. Bylo mi 15 let, objednal jsem si je z eBaye a následně jsem k nim dokoupil náramek Anvil od Yobokies. Hodinky mě provázely asi 5-6 let, pak jsem je bohužel ztratil nejhloupějším způsobem - alkohol + skateboard Z původních Monster mi zůstal pouze náramek, zbytek byl naprosto zničený. Náramek jsem uložil do krabice s ostatními věcmi a zapomněl jsem na něj dalších 10 let. Před měsícem jsem na AliExpressu objevil pouzdro od Hemdallr Monstra. Podle recenzí to vypadalo nadějně, z továrny už to šlo s hezkým plochým safírem. Hned jsem věděl, jaký ciferník tam má být - polský One Second Closer, s červenou ďábelskou vidlí a třemi šestkami. Edgy jako svině, patnáctiletý já bych byl na ně pyšný! Chybí chapter ring, i když by tam měl být. Strojek se zdá být v pouzdře správně umístěný, ale trvalo mi než jsem srovnal indexy a lunetu.
Lukáš3 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Tak dneska pošťák donesl druhou várku... Nerezový pouzdro, 36mm, 100m wr, safir vepředu i vzadu. Do toho NH35, dva různý ciferníky a dvoje ručky. Zlatá verze je fajn, ale chtělo by to k tomu cifru tenčí nožky pouzdra ...
Lukáš3 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Druhý - černý cifr jsem musel z prdele vzít, když jsem ho uviděl snad to nebude velký hejt tady ¯\_(ツ)_/¯ ale co
Panchart Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Je to vtipný, nebojím se že by se tohle někoho z místních dotklo
Jerryl Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 Dobrá recese , jenom mě bijou do oka ty tudor ručičky. Mám je prostě spojený s Tudorem a ne Relaxem
Spongebob Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 V 18. 5. 2023 v 8:48, Jerryl napsal: Dobrá recese , jenom mě bijou do oka ty tudor ručičky. Mám je prostě spojený s Tudorem a ne Relaxem Rozšířit Přesně tak..
Lukáš3 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 @Jerryl @Spongebob určitě máte pravdu ale mě se tak nějak úplně nelíbí ta hodinová ručka a naopak tyhle vločky se mi líbí strašně... Tak jsem to zkombinoval ¯\_(ツ)_/¯
Jerryl Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Odesláno 19. května 2023 Neber to jako kritiku, tvůj výrobek cením a hlavně, že jsi spokojený. Já mám totiž s Tudorem obecný problém, protože jsem nikdy nepochopil jeho existenci. To pouto s Rolexem tam je, ale vidím v Tudoru chudého příbuzného, který mi nestojí za pozornost. Sice moc nemusím ani Rolex, protože jejich fejky nosí kažej Vietnamec na tržnici, ale jako úspěšnou značku ho uznávám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se