Michal.S. Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Co říkáte na ta nová pouzdra od Namokimods. Mně se moc líbí, uvažuju o koupi. https://www.namokimods.com/en-eu/collections/namoki-custom-cases/products/nmk940-gs-dress-watch-case-steel-finish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Kvalitě se asi nedá nic vytknout, ale z ekonomického hlediska bych zvážil modifikaci na základu kompletních hodinek za cenu toho samotného pouzdra. Např: https://www.timestore.cz/Znacka/Seiko-295/Seiko-5/Seiko-5-54204 Ještě jde uplatnit sleva 10% s kodem spring10 Když se sečte cena pouzdra, strojku, ciferníku, ručičkek, řemínku poštovný clo dph a fůra času, abys poskládal velmi průměrné hodinky, tak to moc nevychází. Fotky výsledných modifikací na jejich stránce mě moc nezaujaly Upraveno 19. května 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 4 hodinami, Jerryl napsal: Neber to jako kritiku, tvůj výrobek cením a hlavně, že jsi spokojený. Já mám totiž s Tudorem obecný problém, protože jsem nikdy nepochopil jeho existenci. To pouto s Rolexem tam je, ale vidím v Tudoru chudého příbuzného, který mi nestojí za pozornost. Sice moc nemusím ani Rolex, protože jejich fejky nosí kažej Vietnamec na tržnici, ale jako úspěšnou značku ho uznávám. Ikdyby to byla kritika, tak když je objektivní, tak je důležitá a jak říkáš... Já jsem spokojený na rolex mám podobný názor, ale zároveň jsou to tak krásný hodinky, že se nedivím, když je chce každý... Ale mě osobně víc baví právě ten tudor a jednou bych se k nim chtěl dopracovat. Třeba ty bicolory, co má teď Shewzca jsou dokonalý nebo bb58 v 39mm...... IMG_8462.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Zdravím panové narazil jsem na různé weby,kde prodávají již vlastni modifikace a protože jsem líný a nekrativní přemýšlím o něčem takovem : https://www.watchmodcustom.com/en/seiko-mod/7-aquanaut-olive-king-turtle.html Má s tím někdo zkušenosti? Hlavně ohledně kvality použití jednotlivých dilů. Upraveno 19. května 2023 uživatelem vojtech vavra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Podle mě jsou to vyhozené peníze, za které lze pořídit kvalitní značkové hodinky. např. Seiko, Citizen, Orient atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 hmm měl jsem za to,že jsou to dily přímo od Seiko a jenom si člověk poskladá jak potřebuje a líbi se mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 (upraveno) Kdepak. Je to prakticky bezcenná skládačka na motiv disainu slavných hodinek Patek Philippe Nautilus. Takových najdeš tuny na Aliexpresu za zlomek ceny - cca 80-100 usd. Upraveno 20. května 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtech vavra Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Uz to vidim, diky za info a upozorneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 jasně Snažíme se nováčky chránit od neuvážených kroků, kterých by později mohli litovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 649 vočí je úlet, originál nové King Turtle s rejnoky jsem na Timestore koupil za míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 nazdar, existuje tianová verze pouzdra pro Monster? můj google mlčí. stejská se mi, ale na mě moc težký kladivo. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 V 19. 5. 2023 v 21:28, vojtech vavra napsal: Zdravím panové narazil jsem na různé weby,kde prodávají již vlastni modifikace a protože jsem líný a nekrativní přemýšlím o něčem takovem : https://www.watchmodcustom.com/en/seiko-mod/7-aquanaut-olive-king-turtle.html Tvl to je cena. Soucastky ti vyjdou max na pulku ceny, pokud kupujes origo Seiko cifernik (~100 EUR). Nemyslim si ze tohle je ale origo... Jinak koukam ze to se tady trochu rozjelo Relaxy jsou supr, @Lukáš3! Jaka je lumi? Sviti to vubec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 @iakovmarkovTy jo... Údajně je to C3. Svítí dlouho, s tím není problém. Ale není intenzivní. Jak to popsat..? Po nasvícení ti to nevypálí oči. Ale i ráno po večerním nasvícení vidíš v pohodě kolik je hodin. Nosím je už týden v kuse a super Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 29. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2023 Nazdar, jak to tady je? Ja jsem dnes dostal balicek od Namokimods. Musim zase pochvalit kvalitu pouzder - povrchova uprava precizni, tvar super. MM300 Conversion vypada velice dobre, zkusil jsem nasadit jejich tenky "slim bezel". Na papiru rozdil mezi obyc lunetou a tenkou je par milimetru, tak jsem zvedavy jestli to bude znat na hotovych hodinkach. To se zlatou lunetou bude zakladem pro alpinist build. Snad to nebude moc zlaty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 V 29. 6. 2023 v 11:29, iakovmarkov napsal: Nazdar, jak to tady je? Ja jsem dnes dostal balicek od Namokimods. Musim zase pochvalit kvalitu pouzder - povrchova uprava precizni, tvar super. MM300 Conversion vypada velice dobre, zkusil jsem nasadit jejich tenky "slim bezel". Na papiru rozdil mezi obyc lunetou a tenkou je par milimetru, tak jsem zvedavy jestli to bude znat na hotovych hodinkach. To se zlatou lunetou bude zakladem pro alpinist build. Snad to nebude moc zlaty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Výsledek zatím není? Jsem zvědavý na ty bicolory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 před 19 hodinami, Lukáš3 napsal: Výsledek zatím není? Jsem zvědavý na ty bicolory... Zatim neni, no... Cekam az mi prijde dalsi balicek s cifernikem a rucicky od Yobokies. Vyuzil jsem zakladni dopravu zdarma a ted' toho trochu lituji no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli si tu někdo nechává hodinky upravovat v hodinářství, nebo si to každej dělá sám?Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Jak kdo, ale v tomto vlákně hlavně sami. Dost lidí dává safíry třeba v Onyxu, aby měli tlakovku a jistotu. A vůbec si třeba dost lidí nechává u svého hodináře vyměnit třeba vteřinovku co jsem se tak nejvíc setkal. Ale tyhle kompletní skládačky v tomhle vlákně jsou většinou dílem samotných nadšenců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 28. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2023 Díky za info, už jsem to nakoukával na YoutubuVypadá to na dobrej relax ale odrazuje mě potřeba mnoha nástrojů, tak tenhle plán odložím zatím do šuplíku.Odesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iakovmarkov Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Me zatim stacila zakladni sada z AliExpressu, plus kvalitnejsi crystal press Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se