beeman Odesláno 25. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2016 Moje tvorba, vlakno vytvoreno proto, at neplevelim obecne vlakno KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE Zacnu dnes vyrobenym 22mm / 6mm, prirodni nebarvena hovezina o tloustce 3mm, osetreno pouze vcelym voskem, na zakazku pro Becka a vazeneho clena fora, snad se bude libit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 24mm / 5mm, krupon prirodni / tmave hnedy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 sehnal jsem "vetsi mnozstvi" teto vyborne kuze, 1,5 mm tluste, voskovane, prirodni, mekounka a pevna, zkusil jsem prvni reminek a jsem spokojen 24mm / 3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 22mm / 3mm - 125mm / 80mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 31. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 tak tento 24mm / 4mm mi dal vazne zabrat, je to pro kolegu, z neceho, co vypadalo jako prerostla jesterka (pracovni nazev Vetrelec I), ale zive jsem to nevidel, nicmene kuze velice kvalitni a moc hezka. obdivuju vsechny, kdo tvori tyto typy reminku, je to neskutecna makacka, delal jsem jej snad pet hodin, daval si sakra zalezet, ale stejne se vysledek neda srovna s mistnima profesionalama, toz smekam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Nevím, jestli Ti sem do toho vlákna můžu "kecat", ale krásná práce, super materiály a perfektní fotky. Smekám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Muzes, kazdeho to potesi a ja nejsem vyjimkou ;-) Diky moc, jsem rad, ze se libi. Hned jak jsem si to precetl, kdyz jsem dorazil z prace, vstal jsem z kresla, polibil manzelku a dcerku a zmizel do kouta. Puvodne jsem mel v planu spolecne sledovani Old Shatterhanda :-D No a tady je vysledek: Numero 23, nestandardnich 23mm / 5mm, objednavka z juesej, snad se za velkou louzi bude taky libit, dal mi volnou ruku, chtel jenom 23mm, hnedy s bilym prositim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Skvělá práce, líbí se mi všechny!PS: jsi na mně nějak zapomněl s tim řemenem, nicméně Precisty už nemam, ale něco bych stejně vzal (SZ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 diky, reminek hned napravim, omluva, nejak se mi to vyparilo z hlavy, zitra domluvime detaily, ted se musim jit venovat me drahe polovicce, jinak prej nebude tyden varit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 Dnes se neco zadarilo, pustil jsem se do dvou uplne odlisnych stylu, ale nejdrive musim zminit, jak jsem se nasmal, kdyz jsem dnes zjistil, ze u toho predesleho reminku z jesterky jsem finishoval hrany s obycejnou barvou na kuzi a tenkrat jsem se hrozne divil, proc je to tak slozite. Ne, neni to tak slozite, staci sahnout po spravny lahvicce :-D Dnes se mi take povedlo spomenout a odfotit mou supermoderni dilnu v obyvaku v sedmem patre :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 tedy dnes jsem vyrobil cislo 24, a tim padem 24mm/24mm, hrany uz vypadaji lip, ale stale se mam jeste co ucit ;-)je to takova klasika, experimentoval jsem o reminek dale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 6. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2016 cislo 25, pohral jsem si a uplne vypnul, ani jsem si nevsiml, ze rodinka nejak odesla, az kdyz se vratili jsem myslel, ze nekam jdou :-) 24mm/22mm, 5mm, na trosku vetsi tlapu, mozna zustane doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 7. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Dnes poprve 26mm/4mm, vsak jak jinak, kdyz je to muj 26ty reminek, Z jednoho kusu suprove, mekounke ale pevne 4mm vintage kuze (jakysi hooodne stary pasek, nejspis pamatuje Lenina), dnes objevene, jeste zbylo na jeden kousek. Zadne zbytecne siti, jenom tam, kde bylo potreba proto, aby z vznikl totalne neznicitelny reminek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Ta patina na 25 se ti moc povedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Diky, u cisla 27 nebylo patinovat nutne, cert vi, z ktereho zakopu se ke mne ten poradnej vojenskej pasek dostal. I kdyz jsem mel puvodne v planu udelat si reminek pro sebe, na nove nabyte Edoxy, pri hledani vhodne kuze jsem narazil na tuto a neodolal jsem. Tedy 24mm/24mm, 4mm, z jednoho kusu 4mm tluste stare propocene a mozna i krvi smacene poradne kuze ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 V 6. 8. 2016 v 17:26, beeman napsal: Dnes se mi take povedlo spomenout a odfotit mou supermoderni dilnu v obyvaku v sedmem patre :-DDobrý, mám to podobné, jen ve čtvrtém patře. Fotit ji ale nebudu, bo tam mám nepořádek. Jinak čest tvé práci. Líbí se mi tenhle rustikální styl. Možná bych zapojil i jiné symboly, ale nebudu ti do toho kecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Diky, cest tve praci taky, to je zase jine kafe, uz jsem na to pokukoval, ale jeste nemam hodinky, ktere by si zaslouzili takovou peci, ale az jednou budu a to budu mit, tak se urcite stavim :-)Co se tyce symbolu, je to zatim vse, co mam. Mam ale sikovneho vyrobce razidel (zrovna mam ve vyrobe symbol k memu logu), ale kdybys mel nejaky napad, co/jaky bych mohl pouzit, sem s nim.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 #28, 24/24mm, 5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 dnes neco rychleho pro me nove nabyte Edoxy22mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2016 Ja ti teda nevim, ale vypada to jako pest na oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se