beeman Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 uznavam, ze je to malinko zvlastni, ale uvidim rano, ted jsem to dodelal a jeste mi mozna nedochazi ten nesoulad ;-)kdyz tak mam v zasobe jeste jednu jesterci kuzi :-)
beeman Odesláno 12. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2016 tak ja nevim, asi jsem z jineho oddilu, ale me se ten kontrast libi :-)
beeman Odesláno 13. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 jelikoz konecne odjizdime na "dovolenou", jenom na par dni a nedaleko, budu zatim jenom snit o necem, jako je toto :-) a pristi tyden se vrhnu na realizaci, t.j. asi tak za pul roku by to u nas doma mohlo vypadat alespon trosku podobne :-D
Jeronimo Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2016 Ooooo, to se potom musí hned jinak pracovat. Budu ti fandit. Snad se taky jednou dočkám.
Tikal Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Zrovna jsem ti chtěl pogratulovat ke krásnému koutku s výbavou.... Tak jednou to snad bude
Kid_A Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 Moc krasne remeny tu mas! Za me radej min lebek ale jinak PARADA!!!
MíraMíra Odesláno 15. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2016 (upraveno) Moc pěkný kousky !!!Koukám kolik tady máme šikovnejch, českejch ručiček.Máš muj obdiv.Ps.: Bez těch lebek, bych se taky obešel, ale řemeny supr. Upraveno 15. srpna 2016 uživatelem MíraMíra
beeman Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 diky diky, dnes tedy bez lebek... i kdyz na vecer mam opet nutkani ;-)konecne jsem dokoncil jubilejny 30ty kousek (24/24mm/4mm), mel jsem ho rozdelany jeste pred dovolenou a par dni mi trvalo, nez jsem jej dokoncil, trosku jiny netradicny styl a dal mi zabrat, opet trivrstva architektura, vysledek jakztakz
beeman Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 #31, 22mm, 3mm, udelalo se dnes nakonec hezky, tak jenom rychlovka z dnes porizene staricke somracky
beeman Odesláno 22. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 jedna objednavecka s cislem 32, 20/20mm, material nejaka potvora :-)
beeman Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 tak jesterka nakonec skoncila na mych Edoxech :-)
beeman Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 musim udelat reklamu Panu hodinari Jirimu Wildtovi (hodinywildt.cz) z Kavalirky, tam, kde vsichni osloveni ani nezacali a ani nechteli, on na pockani udelal. Prinesl jsem mu nedavno zde zakoupene Fortisy bez sklicka a za 10 minut jsem odchazel s hotovejma hodinkama, diky za ochotu, pristup a tleskam.
Piplík Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 Skvělý a velký obdiv za tak rychlou práci. Moc pěkné hodinky (-:
beeman Odesláno 23. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2016 dnes jsem si potreboval odpocinout, takze #33 je navrat ke korenum ;-)24/24/3-6 mm, 135/75 mm, vintage ammo skull ultra style :-)
beeman Odesláno 27. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2016 #34, 22/22mm, 4mm, v tomhle vedru v ramci obedni pauzicky po ukonceni supportu
beeman Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Dnes asi jako vsichni, u vody, konkretne v Ricanech, ale vecer mi to nedalo a pustil jsem se do zvelebovani pracovniho mista a to rovnou presunem do pidichodby (v obyvaku to uz fakt neslo). Tak zatim aspon takto, cil jsem stanovil nedavno (viz nejake to pujcene foto tady), toto je "docasne" zlepseni :-) otestuju zitra
Jeronimo Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Tak to je luxus. Já mám v podstatě polovinu místa. Stůl, židli a kontejner. Pořádně to budu řešit až v novém bydlení, teď to nemá smysl. Co na to doma? Mají z tebe radost?
villain83 Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Ja tady cucham sakra velkej potencial...
beeman Odesláno 28. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 tak urcite :-Dted uz jo, kdyz jsem vypad z obejvaku :-D jestli sis vsim na ty prvni fotce tech dvou cervenych misek na zemi, tak ty patri nasim dvoum stafordum, takze nejsem tam tak uplne sam :-D malinko jsem jim musel zkrouhnout pelech, ale vsak oni si zvyknou. kazdopadne vsechny kuze jsou zavreny ve skrini, pro jistotu...jeste sehnat desku, kterou povesim nad stul a udelam si na ni kozenny uchyty na nastroje a ruzne kraviny, ale i tak je to posun, mam najednou spoustu uloznyho prostoru, zitra budu chrochtat blahem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se