Cherokee Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Ahoj. V dubnu tohoto roku jsem náhodou přišel na toto forum a začal to tu pročítat. Když jsem narazil na renovované Igeny s pomněl jsem si, že jsem jedny v mládí měl. Dostal jsem, je tenkrát od táty, který si je koupil, ve Šternberku v chronotechně někdy potom co jsem se narodil. V první nebo druhé třídě jsem dostal první hodinky Prim 68280 1, které se mně moc nelíbily, takže jsem je moc nenosil a chtěl jsem tátovy Igeny který mi je, nakonec dal. Nosil jsem, je až do vojny po které padly v zapomnění. Až teď při návštěvě rodičů jsem začal po nich pátrat, nakonec jsem je objevil na půdě a dokonce oboje dvoje. Rozhodnutí bylo jednoduché renovace Igenů , nezradilo mně ani vlákno o renovaci které není zrovna lichotivé. Igeny odeslány do Eltonu tak a teď už jen čekat a doufat že nebudu muset řešit reklamace. Hodinky z roku mého narození a ještě k tomu které na mně čekaly 29 let než je znovu najdu si tu renovaci zaslouží i za ty nehorázný prachy co Elton chce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Murphy97 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Slibny zacatek, tak at to vyjde i na konci. Mam doma take par starsich kousku, na nektere si zive pamatuji, jak je nosili tata i deda na ruce. Tak se potom pochlub, tesim se na vysledek...
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 To je hezká upomínka na dětství. Jen, nebudou to teď úplně jiné hodinky? Zbyde z nich asi jen strojek... Já bych si je nechal tak jak jsou, i to opotřebování je přece součást tvé vlastní minulosti.
Cherokee Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2016 To je hezká upomínka na dětství. Jen, nebudou to teď úplně jiné hodinky? Zbyde z nich asi jen strojek... Já bych si je nechal tak jak jsou, i to opotřebování je přece součást tvé vlastní minulosti.Budou ale to mně nevadí ,ale zase je budu moci nosit a historie hodinek má pokračování.
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Rozumím, dobrá myšlenka. A když si necháš ty původní díly vrátit, tak vlastně hodinky o nic nepřijdou.
Cherokee Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Rozumím, dobrá myšlenka. A když si necháš ty původní díly vrátit, tak vlastně hodinky o nic nepřijdou.S těmi díly mě to napadlo už taky, nevíš jestli je vracej automaticky nebo o to musíš požádat.
Karlos Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Netuším, ale asi to bude na požádání. Někdo to určitě upřesní.
Hardslimer Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Kdyz to vezmu logicky, tak k renovaci staci poslat jenom strojek.Nebo chces nechat puvodni cifr + rucky ?Zajdi k hodinari a on ti je otevre a da ti jen to co mas poslat. Zbytek si nechas.Vse je o domluve.
Cherokee Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Kdyz to vezmu logicky, tak k renovaci staci poslat jenom strojek.Nebo chces nechat puvodni cifr + rucky ?Zajdi k hodinari a on ti je otevre a da ti jen to co mas poslat. Zbytek si nechas.Vse je o domluve.Jenže já už je mám Eltonu poslaný a celý
prischera Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Mě před pár lety vrátili všechny díly. Automaticky.
Hardslimer Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Jenže já už je mám Eltonu poslaný a celýNapis dodatecny mejl, at ti zbyle dily vrati. Sicher ist sicher. :-)
gunman Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Původní díly vrací, v červnu mi přišlo zpět vše, co nepoužili
Cherokee Odesláno 27. července 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2016 Původní díly vrací, v červnu mi přišlo zpět vše, co nepoužiliDík za info
Daftra Odesláno 28. července 2016 Nahlásit Odesláno 28. července 2016 Jj,co zbyde ti přibalí do pytlíku.
Valderek Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Ano vrati to zpet. Nedavno jsem si vyzvedaval igeny po renovaci a vse bylo pribalene v pytliku. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se