ggrand Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Odesláno 22. září 2019 Napíše, že něco chce a pak přestane komunikovat, dělá mrtvého brouka. Přitom by stačilo říct "promiň, rozmyslel jsem si to". Tak to podle mě dělají dospělí lidé. Takže tak...raději rezervaci nedělat.
carpaccio Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Odesláno 22. října 2019 Co dodat... Dobrá domluva a neskutečně rychlá realizace. Velkej sympaťák - a teď už má i mý doporučení.
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Tenhle clovicek ma proste srdicko ze zlata! Doporucuji.
zelez Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2019 Bleskový obchod, vše v naprostém pořádku.Děkuji a těším se na další setkání.
tikzot Odesláno 12. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2019 Stará dobrá škola;-) dovoz až pod rypák a smysluplnej pokec , zkrátka pohodička! Dikzz Alois;-)
fijo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Rychle, dobře a ještě k tomu dovoz až pod vokno. Díky a zase někdy...
zelez Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 Jeden nehodinkový dar. Rychle a ochotně dopraveno.Děkuji a na viděnou
pciza Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Odesláno 7. února 2020 Tak za mně taky vše na 1*. Dík moc za obchod a hlavně za hodinky, které jsem dlouho nemohl sehnat. Jednoznačně doporučuji a kdykoliv rád zopakuji.
Datel Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2020 objevil jsem až nyní, kde je místní Hall of fame (resp. Hall of shame, ale to není tento případ) mí předřečníci fakt nepřehánějí, takže tleskám ;o)
blam Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Odesláno 29. září 2020 Jak bylo domluveno tak se stalo. Moc diky za obchod. Alios je jeden z gentlemanu fora.
Frantik Odesláno 22. října 2020 Nahlásit Odesláno 22. října 2020 Zavrci vam pred barakem obrovská kára, vyleze chlap vod soustruhu, vezme matroš, ukaze kouzelny kufrik, kde jsou komponenty jeho hodinek, date cigaro a zase jede Doporucuju.
pciza Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2020 Taky děkuji za další obchod a hlavně za úschovu mých pracovních Casio, které jsem u Beemana zapomněl kdysi, když jsem u něj kupoval Seamastery. Vzorně se o ně staral. Takže ještě jednou dík a příště zas!
Já ml. Odesláno 12. srpna 2021 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2021 Nemá smysl se rozepisovat. Naprostá spokojenost.
Návštěvník Odesláno 21. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2022 I kdyz slo o malickost, super pokec, uz par mesicu zpet a prijemna ukazka tvorby na zivo. Diky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se