Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@rmrc: Jeste jsi nenapsal, jestli stridas vic kousku. Pokud budes Pamy nosit denne, je ti 8 dni rezerva na prd. Ale tak jako tak je treba si je vyzkouset na zapesti.

@micele: Hardcore co tu predvadis..

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Muj tip.panerai luminor gmt pam 88,panerai luminor marina automatic pam 00164,panerai submersible stahl pam 00024.nevim jestli ta čisla jsou prave mam to s chrona.

Odesláno

to je zase dohoda, ty woe

Cegy je velmi slušný chlapec, kdyby ses podíval do jeho hodnotícího vlákna tak se o něm dočteš spousty pozitivnch informací, každopádně určitě nebude problém provézt prodej u AD (autorizovaný prodejce) abys měl jistotu, že nejsou vykuchaný nebo fejky nebo z noční směny a hlavně už nepiš miliony příspěvků, ale edituj ty předchozí, máš na to vždy 30 minut

Odesláno

Stridam spis to je muj sen si je poridit.kdyz jsem si kupoval bretlingi tak jsem si rikal ze jsou to posledni a dneska jich mam 12 a stridam je.pravdu mas.

Odesláno

Hodinky mam rad.moje prvni sector,seiko,longies,btretling,u-boat,eberhard,precisti,jean richard,steinhart.....a ted mi schazi panerai.

Odesláno

Mě by jen zajímalo kde se stala chyba,  že je to všecko bez diakritiky.  To vypadá, jak nějaký divoký počítačový program a ne odpovědi lidského tvora.

Sorry za spam.

Odesláno (upraveno)

Zatiaľ tu máš 29 jalových príspevkov, daj ešte tie 4 aby bol pokoj. Ale stále lepšie ako v x vláknach gratulovať.

Edit 30

Upraveno uživatelem relativ
Odesláno

@rmrc: Jeste jsi nenapsal, jestli stridas vic kousku. Pokud budes Pamy nosit denne, je ti 8 dni rezerva na prd. Ale tak jako tak je treba si je vyzkouset na zapesti.

@micele: Hardcore co tu predvadis..

Slušný hodinky mám momentálně jedny, pamy budou druhý a na podzim plánuju ještě nějaký potápky (Tudor Heritage Black Bay nebo Planet oceany, ještě nevím jaké). Ale už je rozhodnuto vezmu 1950, na ruce to sedlo a 3 dny budou dostačující.

Odesláno

2rmrc: Však si k tomu stádečku taky brzo přikoupíš Winder (pro začátek doporučuju aspoň 4 pozice!) - no a pak už Tě nějaké 3 dny určitě trápit nebudou  :speak_cool:

Odesláno

2rmrc: Však si k tomu stádečku taky brzo přikoupíš Winder (pro začátek doporučuju aspoň 4 pozice!) - no a pak už Tě nějaké 3 dny určitě trápit nebudou  :speak_cool:

Jak ten vrtič vůbec funguje? Jede to pořád nebo se to sepne v určitých intervalech? No nevím jestli mi to doma projde, už teď jsem musel ženu dost dlouho zpracovávat, že si letos chci koupit dvoje nové hodinky.:-)

Odesláno

Kup jeste jedny zene, funguje to skvele

Nabízel jsem, ale ona na to nějak není a jsou to vyhozený peníze. Je jí jedno jestli bude mít na ruce hodinky s in-housem za 100k a nebo nějaký třpitivý za 400 stovky. Zrovna nedávno jsme šli po Arkádách, zastavil jsem se u Dušáka za výlohou a ukazoval jí krásně něžný dámský Nomos Glashütte a nic. Vedle v krámě s nějakou veteší se jí víc líbil třpitivej nesmysl s Quartzem z jižního Sůdánu za 500 stovek.:-) To je pak těžký.:-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...