Potkan Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 @rmrc: Jeste jsi nenapsal, jestli stridas vic kousku. Pokud budes Pamy nosit denne, je ti 8 dni rezerva na prd. Ale tak jako tak je treba si je vyzkouset na zapesti. @micele: Hardcore co tu predvadis..
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Muj tip.panerai luminor gmt pam 88,panerai luminor marina automatic pam 00164,panerai submersible stahl pam 00024.nevim jestli ta čisla jsou prave mam to s chrona.
Moty Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 to je zase dohoda, ty woe Cegy je velmi slušný chlapec, kdyby ses podíval do jeho hodnotícího vlákna tak se o něm dočteš spousty pozitivnch informací, každopádně určitě nebude problém provézt prodej u AD (autorizovaný prodejce) abys měl jistotu, že nejsou vykuchaný nebo fejky nebo z noční směny a hlavně už nepiš miliony příspěvků, ale edituj ty předchozí, máš na to vždy 30 minut
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Stridam spis to je muj sen si je poridit.kdyz jsem si kupoval bretlingi tak jsem si rikal ze jsou to posledni a dneska jich mam 12 a stridam je.pravdu mas.
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Aha to se omlouvam.tak dekuji za tip....a nezlobte se.
spineshank Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 To chce svoje vlákno a pochlub se co máš. ....jsme tady všichni napnutí
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hodinky mam rad.moje prvni sector,seiko,longies,btretling,u-boat,eberhard,precisti,jean richard,steinhart.....a ted mi schazi panerai.
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Mate pravdu zajdu si je zkusit na zapesti v obchode calorium.asi uz jsou na to zvykli.
Marhi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Mě by jen zajímalo kde se stala chyba, že je to všecko bez diakritiky. To vypadá, jak nějaký divoký počítačový program a ne odpovědi lidského tvora.Sorry za spam.
relativ Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) Zatiaľ tu máš 29 jalových príspevkov, daj ešte tie 4 aby bol pokoj. Ale stále lepšie ako v x vláknach gratulovať.Edit 30 Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem relativ
micele Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Ja jsem jen poradit kde koupit dobre panerai a ne predrazene.moc tu nejsem chtel jsem tip.
LovecK Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kua Cegy, opovaz se mu prodat ty tvoje a exmoje! To je cyp jak lampa a zaslouzi si tak maximalne nakopat do zadele...
Radek124 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Jój to bude "Veliké dilema", až bude zdejší inzerce "obohacena" o exkluzivní longies, btretling, bretlingi, precisti a další klenoty imbecility ala Aukro...
rmrc Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 @rmrc: Jeste jsi nenapsal, jestli stridas vic kousku. Pokud budes Pamy nosit denne, je ti 8 dni rezerva na prd. Ale tak jako tak je treba si je vyzkouset na zapesti. @micele: Hardcore co tu predvadis.. Slušný hodinky mám momentálně jedny, pamy budou druhý a na podzim plánuju ještě nějaký potápky (Tudor Heritage Black Bay nebo Planet oceany, ještě nevím jaké). Ale už je rozhodnuto vezmu 1950, na ruce to sedlo a 3 dny budou dostačující.
Radek124 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 2rmrc: Však si k tomu stádečku taky brzo přikoupíš Winder (pro začátek doporučuju aspoň 4 pozice!) - no a pak už Tě nějaké 3 dny určitě trápit nebudou
rmrc Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 2rmrc: Však si k tomu stádečku taky brzo přikoupíš Winder (pro začátek doporučuju aspoň 4 pozice!) - no a pak už Tě nějaké 3 dny určitě trápit nebudou Jak ten vrtič vůbec funguje? Jede to pořád nebo se to sepne v určitých intervalech? No nevím jestli mi to doma projde, už teď jsem musel ženu dost dlouho zpracovávat, že si letos chci koupit dvoje nové hodinky.:-)
Potkan Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kup jeste jedny zene, funguje to skvele
rmrc Odesláno 10. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kup jeste jedny zene, funguje to skvele Nabízel jsem, ale ona na to nějak není a jsou to vyhozený peníze. Je jí jedno jestli bude mít na ruce hodinky s in-housem za 100k a nebo nějaký třpitivý za 400 stovky. Zrovna nedávno jsme šli po Arkádách, zastavil jsem se u Dušáka za výlohou a ukazoval jí krásně něžný dámský Nomos Glashütte a nic. Vedle v krámě s nějakou veteší se jí víc líbil třpitivej nesmysl s Quartzem z jižního Sůdánu za 500 stovek.:-) To je pak těžký.:-(
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se