Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud jde o radost pro ucho, bude v případě nových hodinek zážitek utlumen dobře ut?sn?ným moderním pracho- nebo i vodot?sným pouzdrem. Na tyhle radosti jsou asi nejlepší vintážky, které lze bez problémů slyšet na dva i více metrů.

já mám dobrej sluch, já slyším tikot i u nových moderních hodinek.  :)

Odesláno

Zeno Watch Basel do svých novodobých 36 mm pilotek dával Arogno 152, úžasnej tikot a úžasnej nátah, ten kalibr mě bavil, v sekci zeno je mnou založené vlékno o nich, možná by se ještě někde nové daly najít, za hubičku. Já je prodal Zrnovi. Souhlasím, že starý kalibry znějí krásně. Pokud Ti nejde o značku a nevadí Ti skládačky, tak na nejpanskehodinky.cz mají 41mm pouzdro s Unitasem, je to ofrei pouzdro. 

skládačky nee, na ty Zena se podívám.

Odesláno

No jo. Je to něco za něco.  Starý strojky krásně znějí,  ale na úkor přesnosti.  Ty nový jedou jak motor a i velmi potichu.

S tou přesností jsem spíš skeptikus.  Mám fungl nový a jdou kolem 10 plus. denně.  Ty vintage si dávaj tak 1,5 za den +

Ty starší krásně znějí.  Je tam slyšet jak má každý safír na tom bazmeku co tiká jiný zvuk.  Ty nový znějí jak rychloběžka.  Takové to trrrr.

Odesláno

Tipoval jsem, že nakonec vybereš něco z nové produkce nebo ty COSC DS-1, ale na DS-8 jsem zvědavý :)

Měl jsem na ruce DS-1 COSC, DS - 8, Tissot Powermatic 80. DS-1 pěkný, Tissotky spíš oblekový - 41 mm a WR 50, DS-8 WR 100 a 39 mm. Sedly mi nejlíp .......

Odesláno (upraveno)

Měl jsem na ruce DS-1 COSC, DS - 8, Tissot Powermatic 80. DS-1 pěkný, Tissotky spíš oblekový - 41 mm a WR 50, DS-8 WR 100 a 39 mm. Sedly mi nejlíp .......

A jak na Tebe působil náramek? Jestli je stejný jako na DS-4, tak bych řekl, že je o level níž, než zbytek hodinek. Především spona a zdá se mi moc tenký.

Upraveno uživatelem VitekB

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...