Otto Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Pokud jde o radost pro ucho, bude v případě nových hodinek zážitek utlumen dobře ut?sn?ným moderním pracho- nebo i vodot?sným pouzdrem. Na tyhle radosti jsou asi nejlepší vintážky, které lze bez problémů slyšet na dva i více metrů. já mám dobrej sluch, já slyším tikot i u nových moderních hodinek.
Otto Odesláno 9. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Zeno Watch Basel do svých novodobých 36 mm pilotek dával Arogno 152, úžasnej tikot a úžasnej nátah, ten kalibr mě bavil, v sekci zeno je mnou založené vlékno o nich, možná by se ještě někde nové daly najít, za hubičku. Já je prodal Zrnovi. Souhlasím, že starý kalibry znějí krásně. Pokud Ti nejde o značku a nevadí Ti skládačky, tak na nejpanskehodinky.cz mají 41mm pouzdro s Unitasem, je to ofrei pouzdro. skládačky nee, na ty Zena se podívám.
Otto Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak to nakonec vyhrály Certiny DS 8 Powermatic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VitekB Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tipoval jsem, že nakonec vybereš něco z nové produkce nebo ty COSC DS-1, ale na DS-8 jsem zvědavý
Marhi Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 No jo. Je to něco za něco. Starý strojky krásně znějí, ale na úkor přesnosti. Ty nový jedou jak motor a i velmi potichu.S tou přesností jsem spíš skeptikus. Mám fungl nový a jdou kolem 10 plus. denně. Ty vintage si dávaj tak 1,5 za den +Ty starší krásně znějí. Je tam slyšet jak má každý safír na tom bazmeku co tiká jiný zvuk. Ty nový znějí jak rychloběžka. Takové to trrrr.
Otto Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tipoval jsem, že nakonec vybereš něco z nové produkce nebo ty COSC DS-1, ale na DS-8 jsem zvědavý Měl jsem na ruce DS-1 COSC, DS - 8, Tissot Powermatic 80. DS-1 pěkný, Tissotky spíš oblekový - 41 mm a WR 50, DS-8 WR 100 a 39 mm. Sedly mi nejlíp .......
Frostie Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Tak to nakonec vyhrály Certiny DS 8 Powermatic.slušná volba
VitekB Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 (upraveno) Měl jsem na ruce DS-1 COSC, DS - 8, Tissot Powermatic 80. DS-1 pěkný, Tissotky spíš oblekový - 41 mm a WR 50, DS-8 WR 100 a 39 mm. Sedly mi nejlíp .......A jak na Tebe působil náramek? Jestli je stejný jako na DS-4, tak bych řekl, že je o level níž, než zbytek hodinek. Především spona a zdá se mi moc tenký. Upraveno 11. srpna 2016 uživatelem VitekB
Otto Odesláno 11. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Hrozně lacině, takže je mám na kůži s motýlovkou .................... zítra udělám fotky.
moravep Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2016 Škoda, protože takhle na fotce vypadá dobře, k těm hodinkám sedne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se