Přejít na obsah

ze Života .....

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 12 hodinami, gunman napsal:

Včera bylo pondělí jak korálek.

Kamarád hostinský se vrátil po týdnu z JIP, ve 48 si propil játra, začal zvracet krev z varixů v jícnu, jinak prý nic do teď na sobě nepociťoval. Játra nevratně poškozená, nefungujou.

Mamce v neděli v 70-ti praskl slepák a nebolelo jí to, klika byla, že se za ní stavila vnučka doktorka a odvezla ji do nemocnice, kde ji hned rozřízli a snad vybrali všechno. Včera se probrala na JIP, pár dní bude kritických.

Další kamarád se nechal hospitalizovat na psychiatrii, nezvládl rozvod a chtěl si to hodit. Jel jsem pro jeho psa, bude u nás.

Jediná pozitivní informace je, že moje dožití Vánoc se zvedlo ze 3 na 8% 🙂 

Jako nedělám si z toho prdel, ale ten rok nezačal úplně fanfárově.

Jo, tohle je opravdu špatný začátek roku. Když si člověk vybaví, jak si přejeme do nového roku jen to nejlepší a pak se stejně stane, co se stane a na co jsme ani v duchu nepomysleli, že by se mohlo stát ....

Odesláno
před 13 hodinami, gunman napsal:

Včera bylo pondělí jak korálek.

Kamarád hostinský se vrátil po týdnu z JIP, ve 48 si propil játra, začal zvracet krev z varixů v jícnu, jinak prý nic do teď na sobě nepociťoval. Játra nevratně poškozená, nefungujou.

Mamce v neděli v 70-ti praskl slepák a nebolelo jí to, klika byla, že se za ní stavila vnučka doktorka a odvezla ji do nemocnice, kde ji hned rozřízli a snad vybrali všechno. Včera se probrala na JIP, pár dní bude kritických.

Další kamarád se nechal hospitalizovat na psychiatrii, nezvládl rozvod a chtěl si to hodit. Jel jsem pro jeho psa, bude u nás.

Jediná pozitivní informace je, že moje dožití Vánoc se zvedlo ze 3 na 8% 🙂 

Jako nedělám si z toho prdel, ale ten rok nezačal úplně fanfárově.

Držím pěsti ať je líp. Na jícnové varixy umřel můj táta ve 37. Podle mě nechlastal ligu, ale životospráva strašná a v mládí blbnul s bulimií, játra taky odepsaný. Na druhou stranu třeba chlastal a jenom si to nepamatuju, bylo mi 11.

Odesláno
před 13 hodinami, ragu napsal:

Držím pěsti ať je líp. Na jícnové varixy umřel můj táta ve 37. Podle mě nechlastal ligu, ale životospráva strašná a v mládí blbnul s bulimií, játra taky odepsaný. Na druhou stranu třeba chlastal a jenom si to nepamatuju, bylo mi 11.

Můj táta v 75 totéž. A to byl v podstatě abstinent.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...