Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Mně jsi tady rozhořčeně ukazoval jak nemáš čas ani na žrádlo, že máš všechno na sekundu přesně spočítaný, popisuješ tu jak se šíří nešvar cestujících, kteří by se rádi na něco zeptali a jak tě tím se.ou... a najednou jsi spokojený a nevíš co bys říkal nadřízeným?

Se mi zdá, že tu jen hraješ divadlo. No já tě litovat nebudu, mě tvoje problémy nezajímají.

A jak už jsem říkal - ne aby ses sám někdy někoho na něco ptal. A vsadím se, že se ti to brzy stane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Mně jsi tady rozhořčeně ukazoval jak nemáš čas ani na žrádlo, že máš všechno na sekundu přesně spočítaný, popisuješ tu jak se šíří nešvar cestujících, kteří by se rádi na něco zeptali a jak tě tím se.ou... a najednou jsi spokojený a nevíš co bys říkal nadřízeným?

Se mi zdá, že tu jen hraješ divadlo. No já tě litovat nebudu, mě tvoje problémy nezajímají.

A jak už jsem říkal - ne aby ses sám někdy někoho na něco ptal. A vsadím se, že se ti to brzy stane.

vzhledem k tomu, že o té práci vůbec nic nevíš, tak se s tebou už dál bavit asi nechci .... nicméně ti nabízím vip lístek na jednu jízdu zdarma aby sis udělal obrázek (nebo se mnou můžeš stravit celou jednu šichtu abys to měl komplexní, ale to nevydržíš) .... třeba to přehodnotíš

Odkaz ke komentáři

Co s tim udela nadrizeny? Zazene babu jak rika Ypo? Nebo pridaji pausalne 15s na dotazy pro kazdou zastavku? Nebo ho poslou do prcic?

A ohledne dotazu - prijde ti to stejny jako kdyz se dedka v Bauhause zeptas kde maj hrebiky do vrtacky?

Zkus dojit zatukat na ridice metra kudy mas na Mustku vystoupit kdyz chces do Brna :) Asi by te to nenapadlo, co.

A na to, ze te jeho problemy nezajimaj, to docela resis :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Zkus dojit zatukat na ridice metra

správnej postřeh ... totéž se dá aplikovat na tramvaj

YPO- podle fotek koukam, ze jezdis rozmanite linky. Ten pavlak je fakt super :-(.

vesměs každej den něco jinýho v rámci linek garáže

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

vzhledem k tomu, že o té práci vůbec nic nevíš, tak se s tebou už dál bavit asi nechci .... nicméně ti nabízím vip lístek na jednu jízdu zdarma aby sis udělal obrázek (nebo se mnou můžeš stravit celou jednu šichtu abys to měl komplexní, ale to nevydržíš) .... třeba to přehodnotíš

Proč bych měl něco přehodnocovat, když jsi se svou prací spokojený?

Já se ti jen pokusil naznačit, že jestli se v práci setkáváš s nějakými problémy, že nemusí být nutně jen v cestujích, ale třeba v systému, který ty spoluvytváříš, nebo dokonce v tobě samém.

Ale je mi jasné, že jsi sem jen přišel ukazovat sám sebe a dělat svérázný humor, ale mně se tvoje chování k cestujícím nelíbí a moc profesionální mi teda nepřipadá.

A jeden citát: "Kdo chce hýbat světem, ať nejprve hýbe sám sebou.? (Sókratés)

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Proč bych měl něco přehodnocovat, když jsi se svou prací spokojený?

Já se ti jen pokusil naznačit, že jestli se v práci setkáváš s nějakými problémy, že nemusí být nutně jen v cestujích, ale třeba v systému, který ty spoluvytváříš, nebo dokonce v tobě samém.

Ale je mi jasné, že jsi sem jen přišel ukazovat sám sebe a dělat svérázný humor, ale mně se tvoje chování k cestujícím nelíbí a moc profesionální mi teda nepřipadá.

A jeden citát: "Kdo chce hýbat světem, ať nejprve hýbe sám sebou.? (Sókratés)

samý tlachy .... nemáš nějakej osobní problém ? .... klidně se svěř ... třeba v SZ :D

hele já nic nespoluvytvářím .... přišel jsem do hotový firmy, která tu existuje desítky let .... nechoděj na mě žádný stížnosti, kromě dvou uraženejch zrcátek jsem nikoho nezabil, nic nezničil a chovám se podle vnitřního řádu firmy

ty si posunul dotazy cestujících do úplně jiný roviny, ale to je u tebe celkem normální .... tak si votevři vokno a zkus se rozdejchat, třeba to bude lepší

Odkaz ke komentáři

Co s tim udela nadrizeny? Zazene babu jak rika Ypo? Nebo pridaji pausalne 15s na dotazy pro kazdou zastavku? Nebo ho poslou do prcic?

A ohledne dotazu - prijde ti to stejny jako kdyz se dedka v Bauhause zeptas kde maj hrebiky do vrtacky?

Zkus dojit zatukat na ridice metra kudy mas na Mustku vystoupit kdyz chces do Brna :) Asi by te to nenapadlo, co.

A na to, ze te jeho problemy nezajimaj, to docela resis :)

Tak je lepší říkat cestujícím nesmysly a pak si na chronomagu stěžovat, že se rozmáhá nový nešvar? Jedině nešvar nerudných řidičů, kteří lžou.

Neřeším jeho problémy, jen jeho chování k cestujícím.

A jsem rád, že nepracuje třeba ve zdravotnictví, tam se pořád po někom něco chce, často to s jejich prací vůbec nesouvisí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Tak je lepší říkat cestujícím nesmysly a pak si na chronomagu stěžovat, že se rozmáhá nový nešvar? Jedině nešvar nerudných řidičů, kteří lžou.

Neřeším jeho problémy, jen jeho chování k cestujícím.

A jsem rád, že nepracuje třeba ve zdravotnictví, tam se pořád po někom něco chce, často to s jejich prací vůbec nesouvisí.

poslední douška směrem k tobě 

nedávno se mi rozbily dveře (nešly zavřít, prostě technická závada) .... autobus plnej lidí v odpolední špičce ... když sem ohlásil, že se dál nejede, protože je technická závada na busu, tak sem byl v ten moment zhruba 10x zmrd, 15x blbec, a dvakrát idiot .... 

obhajuj si cestující jak chceš ... fakt mě nepřesvědčíš ;)

Odkaz ke komentáři

samý tlachy .... nemáš nějakej osobní problém ? .... klidně se svěř ... třeba v SZ :D

hele já nic nespoluvytvářím ....

S problémem, který tě údajně se.e, jsi přišel ty. A na problém sis vytvořil vlastní řešení - cestujícím lhát. To je vážně super řešení, to jistě budou všichni stále spokojenější.

A systém dodržuješ a ještě si ho "vylepšuješ", takže ho spoluvytváříš. Jen si to nechceš přiznat.

A nechci nijak obhajovat cestující, vím jací lidé dokážou být. Jen bys měl být profesionál a zachovávat slušnost a úctu. Jak chceš někomu něco vyčítat, když se chováš stejně? Jestli chceme něco zlepšit, musíme s tím začít sami, ne nadávat a jen čekat, až začne někdo jiný. To nikam nevede. A o tom mluvil ten Sókratés.

Co vyřešíme přístupem Všichni jsou svině, tak já budu taky svině a ještě větší, a dokud oni nepřestanou, tak já taky ne? No nic, jen tím uděláme svět k pos.ání.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

S problémem, který tě údajně se.e, jsi přišel ty. A na problém sis vytvořil vlastní řešení - cestujícím lhát. To je vážně super řešení, to jistě budou všichni stále spokojenější.

A systém dodržuješ a ještě si ho "vylepšuješ", takže ho spoluvytváříš. Jen si to nechceš přiznat.

čet si ty posty o nadhledu ? ... víš vlastně co to je ?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

to nebude potřeba .... Karlos je přesně v tý skupině cestujících co píšou stížnosti typu "venku pršelo a řidič málo stíral přední okno, takže jsem neviděl pořádně ven"

už je ve škatulce 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

ale neprohodil ... po tý bábě příde děda co ti strčí do výběhu přečtený noviny abys měl co číst na konečný nebo na hajzl .... takže to kompenzuje

a toho vola sem ti vodpustil eště než tě to napadlo

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...