Návštěvník tolja Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Na výletě s dítětem.... Dítě: co je to za strom?My: habr obecnýDítě: a proč? Není to lehký....měl jsi začít "botanici na výletě s dítětem", protože třeba ja bych habr nepoznal ani za prase, a ještě k tomu obecný, moje paní jakbysmet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) Bylo to tam napsaný na cedulce. Já poznal, že je to strom. Listnatej, protože ještě nějaký listí měl. Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Bylo to tam napsaný na cedulce. Já poznal, že je to strom. Listnatej, protože ještě nějaký listí měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Bylo to tam napsaný na cedulce. Já poznal, že je to strom. Listnatej, protože ještě nějaký listí měl. stromy s cedulkama, tomu říkám les, je teda pravda, že v lese jsem nebyl ani nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Pak byla ale odpověď nasnadě: Protože je to napsaný na cedulce.A proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Kuncáku TVL když pominu osobní auta, tak schválně kolik napočítáš autobusů na těch 300 metrech ..... kvůli už měsíc !!! zavřenýmu chodníku u teplárny na kterým se pracuje asi hodinu denně vy ste parta, že bych vás pověsil za koule na kliku u radnice *hlavně mi nepiš nic o vyšší moci, nebo si změním avatar https://www.youtube.com/watch?v=T8tdpHI1ruA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 YPO a zhasíná se Ti to světlo v avataru, když nejsi on air? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 já sem furt air Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Jo a jo, já zapomněl na ty screenshoty z nějaký tý aplikace, která sleduje ty Tvoje aktivity :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 já hlavně čekám na nějaké vyjádření kuncáka ..... nebo von je na tom kurzu slušnýho chování ? ..... asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Někde jsem zaznamenal, že už to tam balí. Tak možná, jestli se vrátil už do práce, tak se z toho chudák zbláznil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 No jo no, maji proste povolenej zabor a neni paka na urychleni. Co na to rict?Muzu jen pokrcit ramenama a rict, ze v patek odpo je to tam krize.Bohuzel je dotace na chodnik, kde projde par lidi a tak se musi vyplacat ( navic a to asi nechces slyset, je to uz P4, takze na to hazim bobek :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Muzu jen pokrcit ramenama a rict, ze v patek odpo je to tam krize. to si děláš prdel ? ..... krize je tam každej pracovní den od 7:30 do 11:00 a od 14:00 do 19:00 sem asi jedinej komu to vadí ...... to je tak dycky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prowler Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 No jo no, maji proste povolenej zabor a neni paka na urychleni. Co na to rict?Muzu jen pokrcit ramenama a rict, ze v patek odpo je to tam krize.Bohuzel je dotace na chodnik, kde projde par lidi a tak se musi vyplacat ( navic a to asi nechces slyset, je to uz P4, takze na to hazim bobek :-)). Takže platí zábor aby vyčerpali dotaci a záměrně nepracují? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Takže platí zábor aby vyčerpali dotaci a záměrně nepracují?Na tohle se zabor platit nemusi. Ve verejnem zajmu, havarie,.....dopln si toho vic, je osvobozeno a vyuziva se toho zhusta ( na havarie ci takovehle investicni akce je to normalni ).A ano, vadi mi to, jrzdim tam hodne casto a kazdej den tudy domu, ale v mych silach to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Hele, kdyz tady odbocuju doleva, musim zastavit, nebo ne? Jezdim tady furt, nikdy nezastavim ale vzdycky o tom premejslim. Vlevo ta stopka neni. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Ano, zastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Micey- grrrrrrrr.Aspoň přibrzdi :-). Je pravda, že úplně čistě teoreticky by mohla být ta P6 ( stopka ) i na levé straně, ale je na pravé straně a v reflexním provedení pro zvýraznění, navíc s přechodem hned za tím, což může mást ). Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se