Přejít na obsah

ze Života .....

Návštěvník YPO

Doporučené příspěvky

Kolik se daní na DPP? 15%? No i kdyby v hrubým, ta pořád cajk. Já bych to dělat nemohl :D . Ale pro duchodce, jako vedlejšák nebo přivýdělek?

Jen do 10.000 měsíčně, a max. 300 hodin za rok, nad 300 hodin už to sjednat nelze a nad 10tis. měsíčně se plati odvody i daně v plné palbě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, tak to jsem nevěděl, já si osobně myslím, že to bude klasickou formou, to znamená smlouva jen naoko bez nákladů, jak je v ČR zvykem. Takže žádná sláva, ale na přivýdělek pro vysloužilýho řidiče to jde.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Výletní vláček a trasa - nákupák - metro. YPO to pojedeš denně za těch 8 hodin tak 200x, to tě nebude bavit :-).

jakože tam není jízdní řád ? ... tak na to seru .... mám rád řád

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ok :) já žil v domění, že mají řidiči na dálkovkách 40 +, 22-25 je plat (platí v Paze) pokladního ze supermarketu a i tak mají problém ty lidi v Praze najít....

to sou právě ty domněnky lidí kteří o tom vůbec nic neví ... mně taky každej lituje jakej sem chudák x ty kauzy v TV .... přitom se mi to vůbec netýká .... na rovinu ti napíšu, že za 25 bych rači seděl u pásu ve skladu

Odkaz ke komentáři

Ok :) já žil v domění, že mají řidiči na dálkovkách 40 +, 22-25 je plat (platí v Paze) pokladního ze supermarketu a i tak mají problém ty lidi v Praze najít....

absolutně ne. MKD třeba máš cca 13.000 hrubého + za km 1,20-1,60 Kč + zákonné diety, které mohou být ještě pokráceny a hlavně, není to součást platu

Odkaz ke komentáři

absolutně ne. MKD třeba máš cca 13.000 hrubého + za km 1,20-1,60 Kč + zákonné diety, které mohou být ještě pokráceny a hlavně, není to součást platu

Nejsem si úplně jistý, co to je MKD. ale odhaduji, že řidič kamionu. Já mluvil o autobusech - tady si taky myslím, že to náhodou málo nebude. U kamionu strašně záleží od firmy. Některé společnosti znám s některýma děláme ( troufnu si tvrdit, že mám celkem přehled) a ty platy v průměru přes 40 jdou u kamioňáků. Jsem si tím jist. 

to sou právě ty domněnky lidí kteří o tom vůbec nic neví ... mně taky každej lituje jakej sem chudák x ty kauzy v TV .... přitom se mi to vůbec netýká .... na rovinu ti napíšu, že za 25 bych rači seděl u pásu ve skladu

A kolik to podle Tebe na dálkovkách např. je ? 

Odkaz ke komentáři

Nejsem si úplně jistý, co to je MKD. ale odhaduji, že řidič kamionu. Já mluvil o autobusech - tady si taky myslím, že to náhodou málo nebude. U kamionu strašně záleží od firmy. Některé společnosti znám s některýma děláme ( troufnu si tvrdit, že mám celkem přehled) a ty platy v průměru přes 40 jdou u kamioňáků. Jsem si tím jist. 

A kolik to podle Tebe na dálkovkách např. je ? 

Ano, přes 40 i s dietami. Ne v čistém a ne jako základ v hrubém. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

na dalkovejch je trochu zasadni problem s casem x mzda ..... priklad: jedes ve dvou ridicich praha - budapest ...... je to nastaveny casove tak ze ridis jenom 9 hodin ale v hajzlu si treba 18 nebo 24 ...... noa zaplaceno dostanes jenom tech 9 :) ..... no neber to

Odkaz ke komentáři

kluci já Vám do toho nechci moc mluvit, ale mám trochu pocit, že si ty čísla cucáte z prstu :D

Vojto, kolik let jsi strávil prací v mezinárodních i tuzemských dopravních společnostech?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...