Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Vyborny, Vite! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Mam stejny nazor a toto by mohlo byt reseni :-)Kde a za kolko? Dik. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Promin, zklamu Te. Mam ho doma rok a pul a do ted zahalel, pridal jsem se k jednomu clenovi k objednavce. Vymazal jsem uz vsechnu komunikaci. Bylo to ale strasne levne, nekde z Asie, nejak okolo 4 stovek. Zkusim to jeste pohledat, ale nevim, nevim.... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Kde a za kolko? Dik.F. Já mám něco takového: VIZkoupil jsem i TOTO, ale to nechávám na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 (upraveno) Makat se musí, navíc je skoro všechno modré:- pila- bundy- čepice- kalhoty- číselník- řemen- den v týdnu Upraveno 21. ledna 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2017 Já mám něco takového: VIZkoupil jsem i TOTO, ale to nechávám na léto. Promin, zklamu Te. Mam ho doma rok a pul a do ted zahalel, pridal jsem se k jednomu clenovi k objednavce. Vymazal jsem uz vsechnu komunikaci. Bylo to ale strasne levne, nekde z Asie, nejak okolo 4 stovek. Zkusim to jeste pohledat, ale nevim, nevim.... :-(Vdaka, pani...uvidim, ako to vypali s kozenym remenom - Vitovi vdaka za typ na "krokousa".. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 22. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2017 Jedna barva bez druhe byt nemuze :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Jedna barva bez druhe byt nemuze :-) Pěkné. ---------------------------------------- Pokud by to někoho zajímalo, tak by na PADI mělo pasovat safírové sklo s kyklopem z L.E. ZIMBE.Píšou o tom ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 O víkendu jsme opět zprovoznili psí spřežení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 V létě, když jsem měl PADI úplně nové tak jsme navštívili farmu, kde z jejich lesku byl jeden pták nejprve velmi nadšen, ale po zjištění, že mu (jí) je nenechám, byl vysloveně otrávený.(posuďte sami z výrazu němé tváře na poslední fotce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 takhle trápit zvířata a ještě se tím chlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Diky ochote prischery mam konecne zkraceny mesh a prezuto.Tak takhle to vypada. Myslim, ze OK, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Vyborny pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2017 Ano,taky se mně to zdá být O.K. . LG* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Pěkné, také ho mám, lepší už je jen jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Hodinářství Bergen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Looks very good! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se